Alıntı:
alaattin 5858 Nickli Üyeden Alıntı
canım abim yetersiz dediğin kalecilerimiz nihat ve korcan yetenekli özellikle nihat istikbal vadeden kaleci ama defansımızın evlere şenlik olması yüzünden bu kardeşimiz kendini tam gösteremedi oynadığı maçlarda hiçde fena değildi ama bunları yönlendirecek takımda abilik yapacak bir kaleciye ihtiyaçları var rüştü
boşta olduğu için en ideal kişi diye düşünüyorum yönetim paraya kıyıp iyi bir kaleci alamıyacağına göre elimizdekilerin kıymetini bilelim.senin beğenmediğin rüştü
türkiyenin gelmiş geçmiş en iyi kalecilerinden biriydi rüştü oynamasa bile kulübede bunların yanında otursa gene yeter
|
Nihat'ta haklı olabilirsin..Rıza Calımbay Nihat'a yeterli süre vermedi.oynatmadı..Kendisini izleyebilirsek tam bir fikir edinebiliriz.
Rustu konusunda ise gelmiş geçmiş en kötü kalecilerden biri olduğunda ısrar ediyorum.Kendisini çok kere canlı stad da izledim.... çok çok kötü olduğuna belki 100 defa kanaat getirdim......
ve de senin dediğin gibi şu an boşta..Kendisine hiçbir takım iş vermez...Yani hep boşta kalacak.Belki diğer boşta olanlar gibi bir kanal bulur yorumculuk yapar...