Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Transfer Çalışmaları
Alt 29.12.2012, 15:50   #61
kurtay58
Yiğido

kurtay58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

99 Mesajına 188 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 714 kurtay58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart Cevap: Transfer Çalışmaları

gelecek yıllarda ki yabancı sayısının düşürüleceği göz önüne alınarak, kaleye yerli bir transfer lazım Korcan'la birlikte oynayacak
kurtay58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 29.12.2012, 16:09   #62
ahmet ali
Yiğido

172 Mesajına 266 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 699 ahmet ali Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:
alaattin 5858 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
canım abim yetersiz dediğin kalecilerimiz nihat ve korcan yetenekli özellikle nihat istikbal vadeden kaleci ama defansımızın evlere şenlik olması yüzünden bu kardeşimiz kendini tam gösteremedi oynadığı maçlarda hiçde fena değildi ama bunları yönlendirecek takımda abilik yapacak bir kaleciye ihtiyaçları var rüştü
boşta olduğu için en ideal kişi diye düşünüyorum yönetim paraya kıyıp iyi bir kaleci alamıyacağına göre elimizdekilerin kıymetini bilelim.senin beğenmediğin rüştü
türkiyenin gelmiş geçmiş en iyi kalecilerinden biriydi rüştü oynamasa bile kulübede bunların yanında otursa gene yeter
Nihat'ta haklı olabilirsin..Rıza Calımbay Nihat'a yeterli süre vermedi.oynatmadı..Kendisini izleyebilirsek tam bir fikir edinebiliriz.
Rustu konusunda ise gelmiş geçmiş en kötü kalecilerden biri olduğunda ısrar ediyorum.Kendisini çok kere canlı stad da izledim.... çok çok kötü olduğuna belki 100 defa kanaat getirdim......
ve de senin dediğin gibi şu an boşta..Kendisine hiçbir takım iş vermez...Yani hep boşta kalacak.Belki diğer boşta olanlar gibi bir kanal bulur yorumculuk yapar...
ahmet ali isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 29.12.2012, 16:38   #63
calipso
Usta Yiğido

426 Mesajına 700 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 705 calipso FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Ligin ikinci yarısında alternatifli bir kadro isteyen Rıza Çalımbay yönetime listeyi verdi. Harekete geçen Sivassporlu idareciler Eskişehirspor'la yollarını ayıran Burhan Eşer'le temasa geçti.

http://www.trtspor.com.tr/Haber.aspx?id=42551
calipso isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı calipso'a Teşekkür Ediyor...
Alt 29.12.2012, 18:18   #64
B.DUMANLI
Usta Yiğido

2.031 Mesajına 3.824 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1111 B.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekannt

Bugün itibariyle ara transfer icin gene cok isimler gündemi olustururken,suan itibariyle Elazigspor 8 futbolcusuyla yollarini ayirmis durumda.Nijerya milli takiminin savunma oyuncusu ayni zamanda kaptani ile büyük ölcüde anlasmislar.Sanica Boru, Elazigspor´un ligde kalmasi icin Yilmaz vural´in önerdigi futbolculari almaya hazirmis.Bu yüzden Sivasspor´un yanlis yapma lüksü yok.Transferde yapilacak hatalar bizim sonumuz olabilir.Cok dikkatli olmak zorundayiz,yapilacak her yanlis transfer sonumuz olabilir.Cünki ligde kalmak icin düsme hattindaki takimlar herseylerini vermeye hazirlar.
B.DUMANLI isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda B.DUMANLI'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 29.12.2012, 18:23   #65
adres58
Usta Yiğido

adres58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.806 Mesajına 12.565 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1470 adres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunft

Alıntı:
B.DUMANLI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bugün itibariyle ara transfer icin gene cok isimler gündemi olustururken,suan itibariyle Elazigspor 8 futbolcusuyla yollarini ayirmis durumda.Nijerya milli takiminin savunma oyuncusu ayni zamanda kaptani ile büyük ölcüde anlasmislar.Sanica Boru, Elazigspor´un ligde kalmasi icin Yilmaz vural´in önerdigi futbolculari almaya hazirmis.Bu yüzden Sivasspor´un yanlis yapma lüksü yok.Transferde yapilacak hatalar bizim sonumuz olabilir.Cok dikkatli olmak zorundayiz,yapilacak her yanlis transfer sonumuz olabilir.Cünki ligde kalmak icin düsme hattindaki takimlar herseylerini vermeye hazirlar.
Evet biraz önce okudum abi...

Sezon başı aklıma geliyordu da bu Amr Zaki için bizim taraftar ne kadar çok ah vah etmişti. Adam foss çıktı. Şimdi ona gülüyorum

Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
.
KAFKAS ATASÖZÜ
adres58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı adres58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 29.12.2012, 22:14   #66
stutgart58
Yiğido

140 Mesajına 238 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 635 stutgart58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

ELAZIĞSPORDAN ayrılan ARİF ŞAHİN mutlaka bu kadroya katılmalı !
Alt 29.12.2012, 22:26   #67
ozsivasli58
Acemi Yiğido

ozsivasli58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

65 Mesajına 98 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ozsivasli58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
ahmet ali Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Nihat'ta haklı olabilirsin..Rıza Calımbay Nihat'a yeterli süre vermedi.oynatmadı..Kendisini izleyebilirsek tam bir fikir edinebiliriz.
Rustu konusunda ise gelmiş geçmiş en kötü kalecilerden biri olduğunda ısrar ediyorum.Kendisini çok kere canlı stad da izledim.... çok çok kötü olduğuna belki 100 defa kanaat getirdim......
ve de senin dediğin gibi şu an boşta..Kendisine hiçbir takım iş vermez...Yani hep boşta kalacak.Belki diğer boşta olanlar gibi bir kanal bulur yorumculuk yapar...
Rüştünün nesini beğenmiyorsunuz.Sizlerin beğenmediği Rüştü Dünya kulübü Barcelonaya transfer oldu az oynadı Türk diye Reycart oynatmadı onun şansızlığı o seviyede Türkiyede başka kaleci geçmişte ve şu anda varmı.Sizler kanaatinizi bir kez daha gözden geçirin.
Alt 30.12.2012, 15:45   #68
59yigido58
Tecrübeli Yiğido

152 Mesajına 197 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 719 59yigido58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

bu sefer bari bir kaç iyi oyuncu alalım acabalarımız kalmasın aklımızda gönül rahatlığıyla maç seyretmek istiyoruz
59yigido58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 30.12.2012, 16:11   #69
58MUAMMER58
YASAKLI ÜYE

58MUAMMER58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.294 Mesajına 2.666 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok

transferde adı geçen oyuncuların çoğu kaliteli adamlar önemli olan forvetin ortasaha ve stoperin iyi çıkması eğer tutturamazsak sıkıntı yaşaRIZ diğer takımların hemlelerinide yakından izlemek zorundayız elazığ tüm şartlarını sonuna kadaR zorluyor bilmiyorum elazığdan serdar gürleri çok beğendim keşke onu ortasahaya cernnin yerine alabilsek faydası çok olur diye düşünüyorum
58MUAMMER58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 31.12.2012, 17:25   #70
58g0kberk58
Yiğido

172 Mesajına 287 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 651 58g0kberk58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Ahahha takimin onune borjanin performansi gecmis resmen. Bu takima bu defansa borjan fazlaydi bile. Evet hatali goller yedi ama puanlarda kazandirdi kimse inkar edemez bunu. Defansta navratil ve ziya haric herkes yollanmali tabii ki yerleri doldurulmasi kaydiyla! Bitirici bir forvet lazim bu takim cok kopuk yarisi hucum yarisi defans yapiyor dengeli bir tane adam yok duzen saglanir insallah
58g0kberk58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda 58g0kberk58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Konu Kapatılmıştır

Etiketler
Çalışmaları, sivassporda, transfer

Seçenekler Arama
Stil