Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 23.02.2013, 20:43   #91
inlove
Yeni Yiğido

6 Mesajına 21 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 inlove Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

soylenecek bişe yok ugur berbat yalamacı rıza oyuna boktan mudahaleler yapıyor hakem onundeki penaltıyı gormuyor sivas her sene bir onceki seneden daha kotu oluyor herkes takıma katkı için ugraşıyor bizim yonetim nasıl olurda biraz daha cebimi doldururum düşüncesi. içimden her zaman diyorum lanet olsun sivasspor artık adını bile anmak istemiyorum ama kanım el vermiyor yazıklar olsun bizi bu hale dusuren yonetime futbolcuya teknik adama bu takıma destek adı altında kuyusunu kazan herkesin ta amk.
inlove isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 23.02.2013, 20:44   #92
alboran
Yiğido

alboran - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

128 Mesajına 282 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 474 alboran FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

ben rıza hocanın kan davalısı,belalısı falan değilim.boş yere eleştirmem.3 haftadır taraftarın beğenisi toplayan erhan.ı kesmenin mantığı nedir ?antrenmanda çok güzel koştu da ondan mı 11.e koydun bu herifi ? lan adamın gördüğü kırmızı kart ayrı dert,kırmızıyı görmeden önce yaptıkları ayrı dert.bir hata yapıyor geri bile koşmuyor.bu herif maçı katletti.hadi bu uğur.u da geçtim.10 kişi kalmışız dakika 80 gol yemişiz 5 dakika boyunca neyi bekliyorsun.daha ne zaman risk alcaksın ? geçen hafta kasımpaşa 10 kişiyiz 1-0 gerideyiz dk 90 uğur kavuk.u oyuna alıyorsun.nedir bu yaptıklarının mantığı ? yani bütün stad bunların farkındayken.tüm stadda bunu farketmeyen tek kişi olan rıza.yı tebrik ediyorum (!)
alboran isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı alboran'a Teşekkür Ediyor...
Alt 23.02.2013, 20:46   #93
münihli_58
Usta Yiğido

münihli_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

515 Mesajına 1.118 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 788 münihli_58 TAM BIR BEYEFENDImünihli_58 TAM BIR BEYEFENDImünihli_58 TAM BIR BEYEFENDImünihli_58 TAM BIR BEYEFENDImünihli_58 TAM BIR BEYEFENDI

Maçta göze çarpanlar :
-Rajnochun müthis rövasatasi
-Ugur'un yüzünden önemli oyuncumuz Kamil Grosickinin oyundan cikmak zorunda kalmasi, kulübedekilere sitem ederek soyunma odasina gitmesi sonradan yinede yedek kulübesine gelip oturmasi Riza hocaninda gönlünü almasi - 2 Güzel Hareket

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler :
-Eneramonun düsürülmesine hadi neyse diyelim, Grosickiye yapilan faulkesinlikle Penalti!!

Maçın en iyisi kimdi : Borjan (Grosicki, Hakan, Eneramo, Rajnoch, Navratil)

Maçın en kötüsü kimdi : UGUR

Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : Penaltilarimizi yedi ve dikkat ettiyseniz son dakikalarda Borjan atisi kullandiktan sonra düdügü calip oyuncu degistittirmesi ?!!

Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz : Ademin daha sonra girmesi, Piechin daha önce girmesi ve Grosickinin cikmamasini isterdim
münihli_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 23.02.2013, 20:48   #94
gülkız
Yiğido

125 Mesajına 249 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 731 gülkız COK SEVILEN BIR KISIgülkız COK SEVILEN BIR KISIgülkız COK SEVILEN BIR KISI

Geçen haftaki yenilgiden sonra orta saha bu kadar boş bırakılırsa ve Eneramo tek oynatılırsa başka mağlubiyetlerle karşılaşılması şaşırtıcı olmaz demiştim.Ne yazık ki aynı senaryo bu maçta da gerçekleşti..Öyle ki stoper İbrahim Toraman orta sahada çok rahat oynadı..Orta sahadan destek gelmeyince Sivassporun defans bloğu da sıkıntı çekti..Beşiktaşın orta sahası defansına yapışık oynadığından Sivassporun doldur boşaltlarla geçmesi mümkün değildi..O yüzden belki de Beşiktaşın defansı en rahat maçlarından birini oynadı.Sivasspor rakibi ileriye çekip tek topla çıkmaya çalışacaktı ya da ceza sahası çevresinde sık sık faul arayacaktı..Çift santrafor oynamazsa,Atıf ve Kamil yan yana oynayıp verkaçlar yapmazsa,orta sahada Mehmet Nas ve Adem oynamazsa Sivassporun işi zor demektir..Kırmızı kart tamamen doğruydu..Süper ligi kaldıramayan Uğura forma vermek çok büyük hataydı...Kamilin düşürülmesi de penaltıydı..Sivasspor bu kadroyla kaybediyorsa en başta mesuliyet Rıza Çalımbayındır...Ne yazık ki uzun vadede Sivassporun hoca olarak şansı tutmuyor..Ne yazık ki tarih yine tekerrür ediyor..
gülkız isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı gülkız'a Teşekkür Ediyor...
Alt 23.02.2013, 20:50   #95
Ferhat06
Usta Yiğido

1.607 Mesajına 3.813 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 798 Ferhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende Zukunft

Kamilin pozisyonu kesin penaltı.Golü biz atsak ki çok pozisyon bulduk biz kazanacaktık o yüzden hocayı veya Uğuru suçlamaya gerek yok.Futbol böyle bir oyun işte ilkyarıda biz de onları yenmiştik.Umutsuzluğa,karalar bağlamaya gerek yok;iyi bir takımız.
Rakip takımda Sivas doğumlu bir çocuk varmış,çok sevimsizdi.
Ferhat06 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 23.02.2013, 20:53   #96
Ferhat06
Usta Yiğido

1.607 Mesajına 3.813 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 798 Ferhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende Zukunft

Hocanın Kamil değişikliği çok saçmaydı adam öyle bir iştahla oynuyorduki zaten isyan etti oyundan alınmasına.
Ferhat06 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı Ferhat06'a Teşekkür Ediyor...
Alt 23.02.2013, 20:53   #97
MERDO
Yiğido

MERDO - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

45 Mesajına 67 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 MERDO isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

rıza hoca 3. ligde bile oynayamayacak uğurda neden bu kadar ısrarcısın anlayamadım hiç futboldan anlamayanlar bile uğurun futbolcu olmadaığını bir maçta anlar ama bu 101 birinci macın hala anlamadın. boryanın hatalı yediği gollere bir yenisini ekledik ugurdan futbolcu boryandan kaleci olmaz
MERDO isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 23.02.2013, 20:55   #98
forbyy
Yeni Yiğido

7 Mesajına 14 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 forbyy FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

rıza çalımbay ne yapmaya çalıştığını ayladır çözmeye çalışıyorum ama bir yere varamıyorum herşeyi geçtim de şu uğuru sezon boyu 11 de oynatman ya karşılıklı menfaatinizin bir sonucu ya da senin memleketine olan art niyetindedir inan aklım başka bir şey gelmiyor bu kadar insan yanılıyor olamaz değil mi?göz var nizam var el insaf!
forbyy isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 23.02.2013, 20:57   #99
sivasfutbol
Usta Yiğido

sivasfutbol - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

556 Mesajına 1.045 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 881 sivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz sein

RIZA ÇALIMBAY İSTİFA ETMEDİKÇE BİR DAHA ASLA MAÇA GİTMİYCEM! SİVASSPOR'UN EN KÖTÜ ZAMANINDA GİTTİM MAÇLARA, O GÜNLERDE BİLE BU KADAR KÖTÜ İSTEKSİZ BİR TAKIM GÖRMEDİM BEN!
sivasfutbol isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı sivasfutbol'a Teşekkür Ediyor...
Alt 23.02.2013, 20:59   #100
H_Turan
Usta Yiğido

H_Turan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

257 Mesajına 394 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 756 H_Turan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Rıza hoca Uğuru Oynatma artık Takıma yararından çok zararı var yazık değilmi öyle girilirmi oyuncuya Takımı eksik bıraktı ondan önce Sivasspor Etkili oynuyordu.
H_Turan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
beşiktaş, çok, değerlendirelim, gençlik, kavuk, maÇindakÍ, maçı, seni, seviyoruz, uğur, yiğido

Seçenekler Arama
Stil