Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 05.05.2013, 23:06   #1
hiko58
Usta Yiğido

hiko58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

425 Mesajına 728 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 892 hiko58 TAM BIR BEYEFENDIhiko58 TAM BIR BEYEFENDIhiko58 TAM BIR BEYEFENDIhiko58 TAM BIR BEYEFENDI
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

Alıntı:
mühendisburak58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
bence kazığı fenerbahçeden yedik yine. zamanında rakibine yenilip bizi 3 lü averaja sokup bjk nin uefaya bizim 73 puanla intertotoya gitmemize neden olmuştu aynı fb bugün yine kazık attı tüm takımlara belediye ile berabere kalsaydı bir çok takım ligde kalmayı garantilemişti. bizim için yine büyük korku var çünkü evimizde karabüğe olası yenilgi ya da beraberlikte ligden düşmemize neden olabilir. inşallah son hafta elazığ ligde kalmayı garantiler o kötü senaryo olursa bile en azından elazığı yener ligde kalırız hala içimde çok büyük bir korku var. fb senin varya .......
neden kazığı fenerden yiyesinki sen feneri yeneceksin galatasaraydan 4 yiyeceksin oynamayacaksın. fenere kızacaksınki ibb yi neden yenmedi diye. sen olsan yenermiydin. sivas adam gibi futbolmu oynadı. resmen gs ye yattı.
Alt 05.05.2013, 23:19   #2
poolat58
Usta Yiğido

poolat58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

952 Mesajına 2.168 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 785 poolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yok

Alıntı:
hiko58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
neden kazığı fenerden yiyesinki sen feneri yeneceksin galatasaraydan 4 yiyeceksin oynamayacaksın. fenere kızacaksınki ibb yi neden yenmedi diye. sen olsan yenermiydin. sivas adam gibi futbolmu oynadı. resmen gs ye yattı.
yaşına hürmeten bişey demiyorum usta ama saçma sapan konuşuyorsun. sizin gibiler yüzünden bu takımın adı çıkıyor. ulan fb şampiyon olur kabak bize patlar gs olur yine bize patlar. or..pu ettiniz takımı. Şu takımı adam gibi tutuyorsanız tutun. yoksa kendi 1. takımınız!! için sivassporu alet etmekten vazgeçin... kendi forumunuza defolun.
poolat58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı poolat58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 06.05.2013, 22:51   #3
hiko58
Usta Yiğido

hiko58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

425 Mesajına 728 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 892 hiko58 TAM BIR BEYEFENDIhiko58 TAM BIR BEYEFENDIhiko58 TAM BIR BEYEFENDIhiko58 TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
poolat58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
yaşına hürmeten bişey demiyorum usta ama saçma sapan konuşuyorsun. sizin gibiler yüzünden bu takımın adı çıkıyor. ulan fb şampiyon olur kabak bize patlar gs olur yine bize patlar. or..pu ettiniz takımı. Şu takımı adam gibi tutuyorsanız tutun. yoksa kendi 1. takımınız!! için sivassporu alet etmekten vazgeçin... kendi forumunuza defolun.
paşam ben sivaslıyım ve sivassporluyum. ben sivasın yerli ailelerinden birisiyim. sivastan ve sivasspordan başakada takım bilmem uslubuna dikkat et. kiminle konuştuğıunu iyi bil. hocada iş yoksa takım napsın. şimndiye kadarki en iyi kadroya sahipken eğer hayrettinle maça çıkıyorsa artık ne demeli bşlmiyorum. futbolu en az senin kadar bilirim. benim kızgınlığım kendi ellerimizle bıraktığımız puanların acısını başkasından medet umuyor olmamızdır. birgünde yüzümüz gülsün be. bir günde düşüyormuyuz düşmüyormuyuz düşüncesi olmasın. sivaslı buna layık değilmi.
Alt 05.05.2013, 23:26   #4
infial§
Usta Yiğido

infial§ - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.015 Mesajına 1.893 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 812 infial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunft

Alıntı:
Dayı anladık şikeci fenev'i tutuyorsun,şans sadece şunu söylüyüm çene ishali olmuşsun
Alt 05.05.2013, 23:43   #5
mühendisburak58
Tecrübeli Yiğido

mühendisburak58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

301 Mesajına 545 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 706 mühendisburak58 FAZLA SÖZE GEREK YOKmühendisburak58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
alıntıyı benden yapmışsın sana bir cevapta ben vermek istiyorum. Ben ne fenerbahçeliyim ne de galatasaraylıyım ne başka bir takımlı. Sonuna kadar Sivassporluyum. Ama senin fb li olduğun besbelli. Sen Sivasspor'u suçluyorsun ama Sivasspor'un o maçı alması çok zordu o oyuna real madrid bile dayanamadı Sivasspor mu dayanacaktı üstelikte önünde tarihi bir kupa maçı varken. Eğer burada benim Galatasaray'lı olduğumu düşünüyorsan yine hatırlatıyım aynı sezon bizden şampiyonluğu alan takım dğeilmiydi Galatasaray. Onun için Sivasspor'un Sivaslıdan başka dostu yoktur bunu unutmayın ve takımımıza sahip çıkalım lütfen.
mühendisburak58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı mühendisburak58'a Teşekkür Ediyor...

Etiketler
değerlendirelim, maçı

Seçenekler Arama
Stil