4 Eyülülün yarınki maçı çok önemli onun için ne olursa olsun maça gideceğim,fakat bu kadar önemli maçta 50 taraftarın olacağınıda sanmıyorum,nedense 4 eylülün maçlarında seyirci olmuyor. hafta içi ama hiç olmazsa 250-300 taraftar olsa takıma moral olur hayydi arkadaşlar müsaitseniz buyurum maça...
.........................bu kadar önemli maçta 50 taraftarın olacağınıda sanmıyorum,nedense 4 eylülün maçlarında seyirci olmuyor. hafta içi ama hiç olmazsa 250-300 taraftar olsa takıma moral olur hayydi arkadaşlar müsaitseniz buyurum maça...
Not:meydandan otobüs bedeva maça girişte bedava
Favori kardeşim, tahminlerinde yanıldın
50 taraftar olacağını sanmıyorum dedin en az 350-400 kadar taraftar vardı..
Maç bedava dedin Maç 1 liraydı Bedavadan biraz pahalıydı
Alınan 3 puan herşeyin üzerindedir. Ama temsilcimiz, deplasmanda daha rahat oynuyor demekki
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı 'a Teşekkür Ediyor...
Ligde son iki deplasman maçını farklı kazanan 4 Eylül Belediyespor dün kendi sahasında oynadığı Siirtspor maçını Sefa Emmioğlu’nun attığı tek golle kazanarak çıkışını sürdürdü.
MAÇ KARNE
STAT; Muhsin Yazıcıoğlu
HAKEMLER:Fahri Var xxx Sedat Bayrak xxx Selahattin Vulaş xxx
4 EYLÜL BELEDİYESPOR: Muzaffer xxx Alper Hamdi xxx Aytunç xxx Şafak xxx Safa Yıldırım xxx Oğuz Küçük xxx(Dk.88 Seyid Ahmet ?) Mehmet Murat xx Semih xxx Ziya xx (Dk.80 Mehmet Güler xx) Mustafa Cevret xx Uğur xx(Dk.46 Sefa Emmioğlu xxx)
SİİRTSPOR: Ahmet xx Burak xx Cuma xx Emrah xx Mehmet x Deniz x Göksel xx Mustafa xx Rıdvan x (Dk.81 Yunus x)Resul x Mahmut x