Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Transfer

Transfer Transfer Listesi / Yeni transferler / Giden futbolcular

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Transfer-2014
Alt 03.02.2014, 17:05   #511
legolass
Tecrübeli Yiğido

legolass - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

322 Mesajına 672 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 692 legolass FAZLA SÖZE GEREK YOKlegolass FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: Transfer-2014

Alıntı:
Kamil Grosicki Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Batuhan Karadeniz'i alsak süper olur bence
batuhani bile kacirdik elazigspora gitti
legolass isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03.02.2014, 17:07   #512
MEVLUTHOCAOGLU
Yiğido

97 Mesajına 151 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 573 MEVLUTHOCAOGLU FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
DOGU_BEY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

1 yabancı gönderilip yer açıldığına göre transferin son saatine kadar 1 yabancı için daha umut var demektir..

doğubey kardeşim tmm borjan gitti bugüne kadar yapılmayan transfer son saatler kala mı yapılacak _? benim hiç ama hiç umudum kalmadı
MEVLUTHOCAOGLU isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda MEVLUTHOCAOGLU'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 03.02.2014, 17:09   #513
halilxx58
Tecrübeli Yiğido

halilxx58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

401 Mesajına 795 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 780 halilxx58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:
legolass Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
batuhani bile kacirdik elazigspora gitti
vay arkadas ne forvet var elazigda: Cangele, Onur Ayik, Serdar Gürler, Youssouf Hadji, Deniz Yilmaz ve Noyman Öz diye bir gurbetci

kardes takim bitane bize kiralasa keske
Alt 03.02.2014, 17:51   #514
alboran
Yiğido

alboran - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

128 Mesajına 282 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 491 alboran FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Idee Cevap: Transfer-2014

Alıntı:
DOGU_BEY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

1 yabancı gönderilip yer açıldığına göre transferin son saatine kadar 1 yabancı için daha umut var demektir..
Doğu bir isim alabildin mi ? İsmi söyle demiyorum da kulağına gelen bir isim var mı ? Eğer bir isim varsa kariyerli bir isim mi ?
alboran isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda alboran'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 03.02.2014, 17:58   #515
alboran
Yiğido

bir de bugün bizzat yönetimden gelen bir haberi veriyim.doğruluğundan emin değilim ama bizzat yönetimden bir isimden gelen bir bilgi bu.aatif konya maçında önce başkana ben ayrılmak istiyorum diyor.doğubey birkaç gün önce takımımızın önemli yabancılarından biri takımdan ayrılmak istiyor demişti.sanırım o da aatif'ı kastetti.her neyse başkana ayrılmak istediğini söylüyor.sözleşme fesh bedeli yüksek bir meblağ.tam emin olmadığım için o meblağı yazmıyorum.başkan da bu meblağı verecek klübü bul nereye istersen git diyor.konya maçından önce bu olaydan dolayı oyuncular üzerinde bir moral bozukluğu olduğu söyleniyor.konya maçından sonra dün gece aatif başkanı arıyor, özür dileyip kalmak istediğini söylüyor.bana gelen duyum bu.aatif olayını açıklayayım en azından bildiğim kadarıyla.işin ilginci doğu'yu bilmiyorum ama daha önce en azından kulağımıza bir isim gelirdi.transferin bitmesine saatler var ama henüz hiçbir isim yok ortada.ya çok geç kaldılar ya da işi çok gizliden yürütüyorlar.umarım ikincisidir.çünkü bu takıma takviye şart.
Yukarıdaki Mesaj için 5 Kullanıcı alboran'a Teşekkür Ediyor...
Alt 03.02.2014, 18:01   #516
PATRON 58
Acemi Yiğido

PATRON 58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

25 Mesajına 44 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 439 PATRON 58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
alboran Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
bir de bugün bizzat yönetimden gelen bir haberi veriyim.doğruluğundan emin değilim ama bizzat yönetimden bir isimden gelen bir bilgi bu.aatif konya maçında önce başkana ben ayrılmak istiyorum diyor.doğubey birkaç gün önce takımımızın önemli yabancılarından biri takımdan ayrılmak istiyor demişti.sanırım o da aatif'ı kastetti.her neyse başkana ayrılmak istediğini söylüyor.sözleşme fesh bedeli yüksek bir meblağ.tam emin olmadığım için o meblağı yazmıyorum.başkan da bu meblağı verecek klübü bul nereye istersen git diyor.konya maçından önce bu olaydan dolayı oyuncular üzerinde bir moral bozukluğu olduğu söyleniyor.konya maçından sonra dün gece aatif başkanı arıyor, özür dileyip kalmak istediğini söylüyor.bana gelen duyum bu.aatif olayını açıklayayım en azından bildiğim kadarıyla.işin ilginci doğu'yu bilmiyorum ama daha önce en azından kulağımıza bir isim gelirdi.transferin bitmesine saatler var ama henüz hiçbir isim yok ortada.ya çok geç kaldılar ya da işi çok gizliden yürütüyorlar.umarım ikincisidir.çünkü bu takıma takviye şart.

vay be herkesinde yönetimden tanıdıgı var su palavraya bak adam öyle dese dün 11de olurmu 90 dakika sahada kalırmı bi tarafından uydurup gelip buraya ortalıgı karıstırma
PATRON 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03.02.2014, 18:08   #517
alboran
Yiğido

kardeş bak bakalım önceki yazdıklarıma ne transferde ne başka şeylerde bir tane yalan var mı ? doğu da mı yalan söylüyor ? sözleşmesi var sakat olmadığı sürece neden çıkmasın ? ayrıca ben aatif'a kötü bişey söylemedim.adam sivas'tan daha iyi bir takıma gitmek isteyebilir.bunda yanlış bişey yok.şunu sığ kafana sok.aatif geçen sezon sonunda da tekrar fransa ligine gitmeyi düşünüyor diye bazı duyumlar almıştım.ama bu sene ona verilen yetkiler ve rahatlık artırıldı.takımın beyni oldu.adama da yönetime de kötü bir laf etmedim.aatif şu an itibariyle ligin gol kralı, teklif varsa daha iyi bir takıma gitmek istemesi de gayet doğal.sanırım kalmasında roberto carlos'la görüşmesinin büyük payı olmuş.ama başkan da kötü bişey dememiş zaten.o parayı verecek bir klüp bulursan görüşürüz.ama ondan aşağı bir fiyata devre arasında görüşme bile olmaz gibi birşeyler demiş.kimse ortalığı karıştırmaya çalışmıyor önce bir şu sığı aklına sok bunu.emin değilim diye baştan söyledim.yönetimde tanıdığın muhabbetine gelince babam ve dayım bizzat yönetimdeydi geçen dönem.ama bu bilgiler hali hazırda yönetimde olan bir abimizden.saf saf konuşma.
Bu Konuda alboran'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 03.02.2014, 18:09   #518
PATRON 58
Acemi Yiğido

PATRON 58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

25 Mesajına 44 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 439 PATRON 58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
kardeş bak bakalım önceki yazdıklarıma ne transferde ne başka şeylerde bir tane yalan var mı ? doğu da mı yalan söylüyor ? sözleşmesi var sakat olmadığı sürece neden çıkmasın ? ayrıca ben aatif'a kötü bişey söylemedim.adam sivas'tan daha iyi bir takıma gitmek isteyebilir.bunda yanlış bişey yok.şunu sığ kafana sok.aatif geçen sezon sonunda da tekrar fransa ligine gitmeyi düşünüyor diye bazı duyumlar almıştım.ama bu sene ona verilen yetkiler ve rahatlık artırıldı.takımın beyni oldu.adama da yönetime de kötü bir laf etmedim.aatif şu an itibariyle ligin gol kralı, teklif varsa daha iyi bir takıma gitmek istemesi de gayet doğal.sanırım kalmasında roberto carlos'la görüşmesinin büyük payı olmuş.ama başkan da kötü bişey dememiş zaten.o parayı verecek bir klüp bulursan görüşürüz.ama ondan aşağı bir fiyata devre arasında görüşme bile olmaz gibi birşeyler demiş.kimse ortalığı karıştırmaya çalışmıyor önce bir şu sığı aklına sok bunu.emin değilim diye baştan söyledim.yönetimde tanıdığın muhabbetine gelince babam ve dayım bizzat yönetimdeydi geçen dönem.ama bu bilgiler hali hazırda yönetimde olan bir abimizden.saf saf konuşma.

simdi ben seni saf saf öttürürdüm burdada hadi neyse uyduruk herif
PATRON 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03.02.2014, 18:12   #519
alboran
Yiğido

belli bak bakalım şu foruma kaç tane yönetimle,takımla ve transferlerle ilgili bilgi verdim.kaçı yalan çıkmış ? kulağımla duymadığım şeye kesin bilgi demem zaten.orada da dedim kesin bilgi değil bir duyum diye.saf saf öttürürmüş külhanbeyine bak sen.seviyesiz herif.
Alt 03.02.2014, 18:15   #520
fatihcan58
Yiğido

128 Mesajına 267 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 727 fatihcan58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:
Yazdıklarına katılıyorum. Çünkü yönetim devre arasında Atif in sözleşmesini uzatmak için görüşmelere başlamıştı. Bu konuda bir açıklama daha olmadı buda senin haberin niteliğini doğruluyor. Atif şu anda takımda en az kazanan futbolcu diye biliyorum. Diğer takımlardan iyi teklif aldıysa ayrılmak isteyecektir.
fatihcan58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda fatihcan58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...

Etiketler
edilirse, politikasi, transfer, transfer2014, tuncay, Şanlı

Seçenekler Arama
Stil