Cevap: Avrupa Aşkına
[b]Galatasaray: Gençlerbirliği, Trabzonspor (d), K. Erciyesspor=4
gs kolay gibi görünsede zor fixtürü var,haftalardır yenilmeyen gemçler,ts ve kümede kalmak için mücade eden erciyesle oynayacak 3 te o da çeker ,3te 3 te yapar ben enfazla 4 puan alacağını tahmin ediyorum
Beşiktaş: Kasımpaşa, Elazığspor (d), Gençlerbirliği=4
bjk nin kaderide evinde oynayacağı maçlarda ,kasımpaşa çok zor maç onlarda avrupaya oynuyor,elazığdaki maçta kolay geçmeyecek onların da son şansları olacak ben bjk nin en fazla 4 puan alacağını sanıyorum
Trabzonspor: Bursaspor (d), Galatasaray, Antalyaspor (d)=4
ts son haftalarda hamiyle iyi top oynuyor ,şanslarıda yanında,bursada evinde iyioynuyor yenilmiyor,gs de şampiyonlar ligine gitmek için oynayacak son haftaki antalya belki ozamana kadar düşmüş olabilir ben trabzonun da en fazla 4 puan alacaklardır
Sivasspor: Çaykur Rizespor (d), Akhisar Bld, Karabükspor (d)=6
sivasspor sonhaftalarda iyi top oynuyor,deplasmanlarda alacağı puanlar kaderini belirleyecektir,ben deplasmanda rizeyi yenersek kendi evimizde akhisarıda yeneceğimize inanıyorum ,son hafta ümidi kalmamış karabükle oynarsak kazanacağımıza inanıyorum,tahminim enaz 6 puan alabileceğimizdir
Kasımpaşa: Beşiktaş (d), Çaykur Rizespor, Akhisar Bld (d)=7
kasımpaşa bizi yendiği 6-2 lik maçtan sonra çok iyi oynuyor ,bjk den puan alabileceklerini rizeyi ve akhisarıda yeneceklerini enaz 7 puan alacaklarını tahmin ediyorum
Karabükspor: Torku Konyaspor, Fenerbahçe (d), Sivasspor=4
konyayı yenebilirler ,fb şampiyonluğunu ilan etmiş fb liler maça asılmayabilir ,fb ye güvenemiyorum yinede yenileceklerini sanmıyorum fb nin ,son hafta duruma göre zor maç olabilir ben onlarında enfazla 4 5 puan alacaklarına inanıyorum ,maçlar oynanmadan kazanılmıyor ,sadece tahminimi yazdım ,ne olursa olsun 3 maçıda alırsak ,üstümüzdeki ve altımızdaki takımlara bakmadan hedefe ulaşırız ts nin ve bjk nin mutlaka puan kaybedeceğine inanıyorum
|