Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Avrupa Aşkına
Alt 28.04.2014, 21:14   #11
ihtiyar yiğido
Usta Yiğido

ihtiyar yiğido - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.233 Mesajına 3.125 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 848 ihtiyar yiğido ist ein wunderbarer Anblickihtiyar yiğido ist ein wunderbarer Anblickihtiyar yiğido ist ein wunderbarer Anblickihtiyar yiğido ist ein wunderbarer Anblickihtiyar yiğido ist ein wunderbarer Anblickihtiyar yiğido ist ein wunderbarer Anblickihtiyar yiğido ist ein wunderbarer Anblick
Standart Cevap: Avrupa Aşkına

Maç oynanmadan kazanılmıyor, hangi takım Avrupa kupalarına katılmayı çok istiyorsa, yönetimi ile, teknik heyeti ile, oyuncuları ve taraftarı ile hedefe kenetlenmişse, o takım Avrupa hedefinde diğerlerinden bir adım öndedir.
Biz Sivasspor camiası olarak evvela hedefe varmaya inanmalıyız ve hedefe ulaşmak için tüm imkanlarımızla seferber etmeliyiz.
1- Yönetim bütçe imkanlarını zorlayarak futbolculara Avrupa kupalarına katılım halinde yüksek prim vermeli
2-Teknik heyet rakip takımların son performanslarını iyi etüt edip rakibe ona göre tedbir almalı.
3-Oyuncularda bu son üç final maçında, kapasitelerinin üstüne çıkarak üzerlerine düşen vazifeyi fazlası ile yerine getirmelidir.
4-Biz taraftarlarda Avrupa kupalarını canı gönülden istediğimizi futbolculara ve teknik heyete hissettirmeliyiz
ihtiyar yiğido isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı ihtiyar yiğido'a Teşekkür Ediyor...
Alt 28.04.2014, 21:30   #12
dogan5880
YASAKLI ÜYE

dogan5880 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

191 Mesajına 269 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 dogan5880 FAZLA SÖZE GEREK YOKdogan5880 FAZLA SÖZE GEREK YOK

arkadaşın dedıgı gıbı hayırlı olucaksa gıdelım
dogan5880 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 28.04.2014, 21:53   #13
adres58
Usta Yiğido

adres58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.806 Mesajına 12.565 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1480 adres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunft

Fikstüre bakmıyorum. Sadece kendimize bakmalıyız. Şu an avantaj elimizde ve Kasımpaşa ile 2 Karabükle 3 puan (artı yenilmezsek ikili averajda öndeyiz) fark var. Biz ne yapıp edip müsabakalarımızı, özellikle kendi sahamızdaki Akhisar maçını mutlak suretle almalıyız. Şu bir gerçekki ne hikmetse bu Akhisar maçından çok korkuyorum. Her sene bir takım bize ters geliyor. Bu senede Kasımpaşa ile Akhisar sıralamadalar... Dediğim gibi Akhisar maçını alıp son maça kendi göbeğimizi kendimiz kesmek için çıkacağız.

Haydi bastır Yiğidommm....

Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
.
KAFKAS ATASÖZÜ
adres58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 28.04.2014, 22:17   #14
58Sivaslilar
Usta Yiğido

58Sivaslilar - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

302 Mesajına 395 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 704 58Sivaslilar FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

BU istikrarli gidisimizi devam ettirmemiz halinde en sansli biz görünüyoruz yani ipler bizim elimizde????????????
58Sivaslilar isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 28.04.2014, 22:57   #15
34MUAMMER58
Usta Yiğido

34MUAMMER58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.451 Mesajına 3.350 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 684 34MUAMMER58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

[b]Galatasaray: Gençlerbirliği, Trabzonspor (d), K. Erciyesspor=4
gs kolay gibi görünsede zor fixtürü var,haftalardır yenilmeyen gemçler,ts ve kümede kalmak için mücade eden erciyesle oynayacak 3 te o da çeker ,3te 3 te yapar ben enfazla 4 puan alacağını tahmin ediyorum
Beşiktaş: Kasımpaşa, Elazığspor (d), Gençlerbirliği=4
bjk nin kaderide evinde oynayacağı maçlarda ,kasımpaşa çok zor maç onlarda avrupaya oynuyor,elazığdaki maçta kolay geçmeyecek onların da son şansları olacak ben bjk nin en fazla 4 puan alacağını sanıyorum
Trabzonspor: Bursaspor (d), Galatasaray, Antalyaspor (d)=4
ts son haftalarda hamiyle iyi top oynuyor ,şanslarıda yanında,bursada evinde iyioynuyor yenilmiyor,gs de şampiyonlar ligine gitmek için oynayacak son haftaki antalya belki ozamana kadar düşmüş olabilir ben trabzonun da en fazla 4 puan alacaklardır
Sivasspor: Çaykur Rizespor (d), Akhisar Bld, Karabükspor (d)=6
sivasspor sonhaftalarda iyi top oynuyor,deplasmanlarda alacağı puanlar kaderini belirleyecektir,ben deplasmanda rizeyi yenersek kendi evimizde akhisarıda yeneceğimize inanıyorum ,son hafta ümidi kalmamış karabükle oynarsak kazanacağımıza inanıyorum,tahminim enaz 6 puan alabileceğimizdir
Kasımpaşa: Beşiktaş (d), Çaykur Rizespor, Akhisar Bld (d)=7
kasımpaşa bizi yendiği 6-2 lik maçtan sonra çok iyi oynuyor ,bjk den puan alabileceklerini rizeyi ve akhisarıda yeneceklerini enaz 7 puan alacaklarını tahmin ediyorum
Karabükspor: Torku Konyaspor, Fenerbahçe (d), Sivasspor=4
konyayı yenebilirler ,fb şampiyonluğunu ilan etmiş fb liler maça asılmayabilir ,fb ye güvenemiyorum yinede yenileceklerini sanmıyorum fb nin ,son hafta duruma göre zor maç olabilir ben onlarında enfazla 4 5 puan alacaklarına inanıyorum ,maçlar oynanmadan kazanılmıyor ,sadece tahminimi yazdım ,ne olursa olsun 3 maçıda alırsak ,üstümüzdeki ve altımızdaki takımlara bakmadan hedefe ulaşırız ts nin ve bjk nin mutlaka puan kaybedeceğine inanıyorum
34MUAMMER58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 30.04.2014, 14:52   #16
sawyer5892
Tecrübeli Yiğido

301 Mesajına 609 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 635 sawyer5892 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

uefaya gitme yarışında en kolay fikstür bence bizde trabzon ve gençlerbirliği galatasaray ile kasımpaşa beşiktaş ile maç yapacak lig 2.liğini beşiktaş ve galatasaray bırakmak istemeyecek ve bu maçlar zor geçecek karabükten puan olarak öndeyiz ve son maçımız onlarla ve her ne kadar şampiyonluğu garantilemiş fenerbahçe ile maçları olsada fenerbahçe her maça kazanmak için çıkar. Bu kez fırsatı kaçırmayız ve inşallah avrupaya gideriz
sawyer5892 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 30.04.2014, 15:18   #17
4eylül
Usta Yiğido

4eylül - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

452 Mesajına 776 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 700 4eylül COK SEVILEN BIR KISI4eylül COK SEVILEN BIR KISI4eylül COK SEVILEN BIR KISI4eylül COK SEVILEN BIR KISI

rizeyi yenersek avrupa maçı cebimizde aksi takdirde karabükte final oynarız
4eylül isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 30.04.2014, 18:40   #18
06batu58
Yiğido

06batu58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

59 Mesajına 96 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 477 06batu58 COK SEVILEN BIR KISI06batu58 COK SEVILEN BIR KISI06batu58 COK SEVILEN BIR KISI06batu58 COK SEVILEN BIR KISI

BİZİM DIŞIMIZDAKİ TAKIMLARIN 4 büyüklerle maçı var trabzonda gs "ye yenilir bez avrupaya gideriz
06batu58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01.05.2014, 15:57   #19
sebasteia
Usta Yiğido

sebasteia - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.351 Mesajına 3.187 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 906 sebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz sein

yenişafak'ta erdal hoş isimli spor yazarı şöyle bir yazı yazmış:

Süper Lig'de ilk beş sıradaki takımları sayalım sırayla. Fenerbahçe: Şampiyon ama şike nedeniyle Şampiyonlar Lig'ine katılamayacak. Galatasaray: Tehlike geçmiş gibi görünse de mali kriterler nedeniyle Avrupa kupalarına katılamama riski yaşadı. Beşiktaş: Hem şike hem de mali kriterler nedeniyle 2 yıl Avrupa kupalarına katılamadı. Bizzat başkan Fikret Orman'ın ifadesiyle 'bu yılda risk var.' Trabzonspor: Bu sene olmasa da böyle giderse önümüzdeki sene mali kriterler nedeniyle Avrupa Kupalarına katılamama riski doğabilir. Sivasspor: Lig böyle biterse 3 Temmuz'dan bu yana ilk kez Avrupa kupalarına katılım hakkı kazanmış olacağı için kuvvetle muhtemel UEFA duruma müdahale edecek ve Sivasspor Avrupa maçlarına çıkamayacak. Nasıl tablo ama?

'Süper Lig'in 5 'süper' takımının hali pürmelali... Şimdi bu tabloya bakıp Türk futbolu iyiye gidiyor diyebilen var mı Allah aşkına?

tabi felaket tellallığı gibi olmasın ama olası bir avrupa yolculuğumuzda özellikle trabzon lobisinin uefa nezdinde girişimlerde bulunacağı ve uefa'nın da halihazırda bekletiyor olabileceği iddialarına karşı sivasspor yönetiminin hazırlık yapması lazım.
sebasteia isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02.05.2014, 10:51   #20
58CeZa58
Tecrübeli Yiğido

58CeZa58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

220 Mesajına 375 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 650 58CeZa58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

insallah 4ncü luruz bi eleme turu daha az oynariz
hem daha zor rakipler cikiyor 5nci olursak
ve ilk turda avrupa hayalimiz sona erir