Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor


Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Cevapla
 
Seçenekler Arama Stil

Cevap: Karar Açıklandı..
Alt 07.06.2014, 01:42   #81
58YIGIDO58
Usta Yiğido
 
58YIGIDO58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 23.07.2011
Mesajlar: 1.961
Thanks: 2.511
576 Mesajına 843 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 729 58YIGIDO58 COK SEVILEN BIR KISI58YIGIDO58 COK SEVILEN BIR KISI58YIGIDO58 COK SEVILEN BIR KISI58YIGIDO58 COK SEVILEN BIR KISI
Standart Cevap: Karar Açıklandı..

Alıntı:
ihtiyar yiğido Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz, UEFA'nın verdiği cezaya itiraz edeceklerini açıkladı.

Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz, Avrupa Futbol Federasyonları Birliği (UEFA) tarafından Sivasspor'a Avrupa Ligi'nden 1 yıl men cezası verilmesi kararına itiraz edeceklerini belirterek, "Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi'ne (CAS) başvuracağız. Hakkımızı sonuna kadar arayacağız" dedi.

Otyakmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Fenerbahçe ile ilgili dosyanın CAS'ta önceki süreçte görüşüldüğünü hatırlatarak, "Bu dosya kapsamında beni, yöneticimizi (eski yönetici Ahmet Çelebi) ve o dönemki futbolcularımızdan Mehmet Yıldız'ı suçsuz bulup, kalecimiz Korcan Çelikay hakkında olumsuz görüş bildirmişti" diye konuştu.

Mecnun Otyakmaz, şunları söyledi:

"UEFA, 2 yıl men ve 300 bin avro para cezası talebiyle bizden savunma almıştı. Şimdi 1 yıl katılmamamıza karar verdiğine göre, bu meseleyi CAS'ın çözmesini uygun gördüğünü düşünüyorum. Korcan'ın suçsuz olduğunu biliyoruz. CAS'a başvuracağız. Hakkımızı sonuna kadar arayacağız."
Sivasspor Kulübü'nün, UEFA Tahkim Kurulu'nun aldığı karara itiraz için gelecek hafta içinde CAS'a başvurması bekleniyor.

Sayın başkanım biran evvel CAS'a başvurunda hiç değilse her türlü çaba gösterildi ama olmadı ne yapalım sağlık olsun deriz ve bundan ders çıkarır bu tip kritik maçlarda daha çok dikkat ederiz.

Yürüyün Sayin Baskanim kim tutar sizi !!!
Bu isi umarim halledersiniz sonuna kdr itiraz edin ve Sivasspor Avrupaya gitsin
58YIGIDO58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevap: Karar Açıklandı..
Alt 07.06.2014, 02:02   #82
Tuncay
Tecrübeli Yiğido
 
Tuncay - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Mesajlar: 542
Thanks: 343
126 Mesajına 184 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Tuncay isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart Cevap: Karar Açıklandı..

Reklamin kotusu olmaz, bu karari dunya spor camiasi okuyor ve sivasspor un adini ogreniyor. Biz taraftarlar gercegi biliyoruz. Gerisi hikaye.
__________________
HER BIR SIVAS'LI BENIM OZ AKRABAMDIR
Tuncay isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Tuncay'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Cevap: Karar Açıklandı..
Alt 07.06.2014, 02:09   #83
kiNgSiZe58
Usta Yiğido
 
kiNgSiZe58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 20.03.2009
Mesajlar: 1.575
Thanks: 3.010
723 Mesajına 1.261 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 784 kiNgSiZe58 ist ein wunderbarer AnblickkiNgSiZe58 ist ein wunderbarer AnblickkiNgSiZe58 ist ein wunderbarer AnblickkiNgSiZe58 ist ein wunderbarer AnblickkiNgSiZe58 ist ein wunderbarer AnblickkiNgSiZe58 ist ein wunderbarer AnblickkiNgSiZe58 ist ein wunderbarer Anblick
Standart Cevap: Karar Açıklandı..

"Bir kulübün UEFA müsabakasında yer alabilmesi için dolaylı ya da doğrudan herhangi bir şike sürecine karışmamış olması gerekiyor"

zor arkadaslar, bu sene UEFA olmaya bilir.
__________________
Bize heryer Sivas degil cünki heryer Sivas kadar güzel degil
kiNgSiZe58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevap: Karar Açıklandı..
Alt 07.06.2014, 03:11   #84
Soyözen
Tecrübeli Yiğido
 
Üyelik Tarihi: 17.04.2012
Mesajlar: 666
Thanks: 700
440 Mesajına 1.173 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 566 Soyözen FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Karar Açıklandı..

Arkadaşlar, değinmek istediğim bir konu var:

Mesela Bursaspor bir kere şampiyon oldu ve "4 büyükler dışında şampiyon olan ilk takım", "Anadolu'dan çıkan ilk şampiyon" gibi unvanlar aldı. Bu unvanları almaya biz onlardan önce yaklaşmıştık, ama alamadık, o başarılarımız unutuldu gitti. O tren artık kaçtı. Bundan sonra Sivasspor olarak bırak Şampiyonlar Ligi kupasını, Sivas şehri olarak bağımsızlığımızı ilan edip Dünya Kupası'nı kazansak o unvanları alamayız.

Bu da aynı bunun gibi.

"Sivasspor Kulübü, şike yaptığından (aslında şike yaptığından değil karıştığından ama insanlar böyle bilecekler) dolayı UEFA'ya katılmaktan men edilmiştir."

Biz şimdi ne yaparsak yapalım senelerce bu unutulmayacak. Fenerlilerin dönüp dolaşıp 6-0 demesi gibi, Galatasaraylıların dönüp dolaşıp "biz UEFA kupası aldık" demesi gibi bize de senelerce "siz şikecisiniz, tescillendi" diyecekler. Biz de anca sövebiliriz, başka da bir şey yapamayız.

Beni asıl üzen bu. Yoksa yemişim UEFA'ya katılmayı da, Carlos'u da.
Soyözen isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı Soyözen'a Teşekkür Ediyor...
Cevap: Karar Açıklandı..
Alt 07.06.2014, 05:57   #85
B.DUMANLI
Usta Yiğido
 
Üyelik Tarihi: 07.06.2007
Yaş: 66
Mesajlar: 4.363
Thanks: 2.502
2.031 Mesajına 3.824 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1125 B.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekannt
Standart Cevap: Karar Açıklandı..

BÜYÜK KAOS KAPIDA !


Sivasspor ve Eskişehirspor’u Avrupa’dan bir yıl men eden UEFA’nın, zaman aşımını dikkete almadan Türkiye’deki şike davasında adı geçen dokuz kulübü takip ettiği ortaya çıktı. Sırada Bursaspor, Karabükspor, Gençlerbirliği, Kasımpaşa ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor var.


UEFA’nın Sivasspor ve Eskişehirspor hakkında ‘şike’ vurgusunu yaparak disiplin soruşturması başlatmasının ardından, Türk Futbolu’nu bekleyen büyük bir tehlikenin varlığı ortaya çıktı.
Türkiye’de 3 Temmuz süreciyle başlayan ve Yargıtay aşamasıyla sonlanan şike sürecinde, dava dosyasına konu olan, gerek TFF, gerekse mahkeme tarafından adı cezai işleme tabi olan tüm takımları takibe alan UEFA’nın, Süper Lig’deki dokuz kulüple ilgili “şüpheli” şerhi koyduğu öğrenildi.
Fenerbahçe ve Beşiktaş’ı Avrupa kupalarından yasaklayan UEFA’nın, aynı dosya kapsamında dün de Eskişehirspor ve Sivasspor’u 1’er yıl Avrupa’dan men ettiğini açıklamasından sonra, gözler Avrupa Ligi’ne hangi takımların gideceğine çevrildi. Yürütülen soruşturmada, Fenerbahçe ve Beşiktaş dışında Süper Lig’den 7 takımın daha şike incelemesi kapsamında bulunduğu bildirildi. Dün men cezası alan Sivasspor ve Eskişehirspor ile birlikle, Bursaspor, Karabükspor, Gençlerbirliği, Kasımpaşa ve dönemin İstanbul Büyükşehir Belediyespor kulüplerinin de, soruşturmada adı geçen futbolcu ve teknik direktörleri nedeniyle UEFA takibine alındığı öğrenildi. UEFA’nın gerek mahkeme kararları, gerekse TFF Disiplin Kurulu tarafından verilen cezaları bir arada değerlendirdiği kaydedildi.
Avrupa kupalarına hak kazanmaları durumunda aradan kaç yıl geçerse geçsin, söz konusu dosyaları hazırda tutan UEFA’nın ilk etapta Eskişehirspor ile Sivasspor’a yaptırım uyguladığı kaydedildi.
CAS’a itiraz
Eskişehirspor ve Sivasspor’a 2 yıl men cezası ve 300’bin euro para cezası isteyen UEFA müfettişlerinin talebine karşın, iki kulübe de 1’er yıl “katılamaz” hükmü veren Disiplin Komitesi’nin kararından sonra, CAS yolu açıldı. 20 gün içerisinde Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi’ne itiraz hakkı bulunan Sivasspor ve Eskişehirspor kulüplerinin, bu süreyi beklemeden en geç bir hafta içinde yasal işlemleri başlatacağı bildirildi.
Her iki kulübün de ilk etapta UEFA kararının durdurulması yönünde talepte bulunacağı öğrenilirken, CAS’ın Haziran ayı sonunda başlayacak Avrupa Ligi ön eleme maçları arefesinde tarafların hızlı yargılanma tisteğini kabul edeceği vurgulandı.
CAS’ın, tıpkı Fenerbahçe örneğinde olduğu gibi turnuvanın prestiji açısından yürütmenin durdurulması yönünde karar vermesi beklenirken, başvurunun reddedilmesi durumunda Sivasspor ve Eskişehirspor’un bulundukları turdan itibaren ihraç edilmelerinin yüksek ihtimal olduğu, hukukçular tarafından dile getirildi.
Bu durumda 2014-15 sezonunda Türkiye’yi Şampiyonlar Ligi’’nde Galatarasay ve Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi’nde ise Trabzonspor dışında temsil edecek başka takım bulunmayacak.

MILLIYET

Aslinda UEFA´dan men edilmemizdeki gaye,UEFA´nin olaya SIFIR toleranzla yaklasmasindan kaynaklaniyor.Sike olaylarinda adimizin gecmesi UEFA kapilarini bize kapatti.CAS´dan gelecek karari beklemeden transferi baslatmaliyiz,zira simdi eskisinden daha güclü olmak zorundayiz.Bunun icinde transfere ama gercek TRANSFERLERE ihtiyacimiz oldugunu saniyorum.
B.DUMANLI isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevap: Karar Açıklandı..
Alt 07.06.2014, 09:04   #86
tekdoktirin
Usta Yiğido
 
Üyelik Tarihi: 29.02.2008
Mesajlar: 1.760
Thanks: 7
263 Mesajına 343 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 832 tekdoktirin COK SEVILEN BIR KISItekdoktirin COK SEVILEN BIR KISItekdoktirin COK SEVILEN BIR KISI
Standart Cevap: Karar Açıklandı..

süper karar bence laz lara gereken yapılmalı ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
tekdoktirin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevap: Karar Açıklandı..
Alt 07.06.2014, 09:50   #87
okan3336
Acemi Yiğido
 
Üyelik Tarihi: 10.03.2012
Mesajlar: 80
Thanks: 0
27 Mesajına 52 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 524 okan3336 ist jedem bekanntokan3336 ist jedem bekanntokan3336 ist jedem bekanntokan3336 ist jedem bekanntokan3336 ist jedem bekanntokan3336 ist jedem bekannt
Standart Cevap: Karar Açıklandı..

yiğidolarım bunların olacağı belliydi zaten şerefiszler nasıl yeriz hesabları yapıyorlar nedeni ise bizim şike yapmamız eğer maç satsaydık bak o zaman nasıl yanımızda olurdu şerefsizler UEFA tebrik etmek lazım hamsi kafalıların teşvik pirimini ispatlıyoruz cezayı biz alıyoruz biz gidemiyorsak o zaman türkiyeden hiçbir takım gitmemesi gerek gerekçelerimiz onlardan fazla ama sahipsizlik bu olsa gerek rabbim teala hepsinden hesabını sorar inş.

bu gün günlerden yine sivasspor sonuna kadar yiğido.... destek zamanı kardaslarım
okan3336 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevap: Karar Açıklandı..
Alt 07.06.2014, 10:22   #88
pover58
Usta Yiğido
 
Üyelik Tarihi: 23.09.2007
Yaş: 60
Mesajlar: 1.618
Thanks: 397
501 Mesajına 741 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 828 pover58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Karar Açıklandı..

uefa da kararda hiç önemli degil benikahreden bu şerefsiz rumların uefa yaşikayetinin dikkate alınması ve bizim yerimize yine bir şerefsiz takım olan karabükün gidecek olmasıdır .şimdi madem biz gidemiyecegiz öyleyse lazlarda gitmesin yönetm duy sesimizi karabükte bu olayın içinde hem trabzon rumunu hem yalakası karabük ü de şikayet edelim bize yakışmaz ama buna mecbur bıraktılar şerefsizler.
pover58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevap: Karar Açıklandı..
Alt 07.06.2014, 10:57   #89
yigidinho
Acemi Yiğido
 
yigidinho - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 27.07.2008
Yaş: 41
Mesajlar: 74
Thanks: 20
29 Mesajına 44 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 643 yigidinho FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Karar Açıklandı..

Alıntı:
Tuncay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Reklamin kotusu olmaz, bu karari dunya spor camiasi okuyor ve sivasspor un adini ogreniyor. Biz taraftarlar gercegi biliyoruz. Gerisi hikaye.
Cok dogru katiliyorum. Ne kadar cok dava o kadar cok reklam. Hadi mecnun baskan.
__________________
Pieter Mbemba
yigidinho isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevap: Karar Açıklandı..
Alt 07.06.2014, 11:03   #90
B.DUMANLI
Usta Yiğido
 
Üyelik Tarihi: 07.06.2007
Yaş: 66
Mesajlar: 4.363
Thanks: 2.502
2.031 Mesajına 3.824 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1125 B.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekannt
Standart Cevap: Karar Açıklandı..

Alıntı:
yigidinho Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Cok dogru katiliyorum. Ne kadar cok dava o kadar cok reklam. Hadi mecnun baskan.
Bu yazilanlara inanamiyorum.Sivasspor bu davalardanmi adini duyurmaya calisiyor saniliyor acaba.Bu nasil bir düsünce tarzi.Sivasspor´un bu tarz reklamlara ihtiyaci olmadigi gibi ,bu tür reklamlarda yerin dibine batsin.

Sivasspor o kadar ucuz bir camiyamiki bu tarz ucuz reklamlarla adini duyurmaya calissin.
B.DUMANLI isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı B.DUMANLI'a Teşekkür Ediyor...
Cevapla

Etiketler
açıklandı, karar

Seçenekler Arama
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB Code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Hizli Erisim


Powered by: vBulletin. Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

Copyright © 2005
Bize Yazin  |   Sivasspor.com  |   Arşiv  |   Kullanım sözleşmesi  |   Yukarı Git