Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: CAS'a Başvuracağız
Alt 09.06.2014, 10:52   #29
34MUAMMER58
Usta Yiğido

34MUAMMER58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.451 Mesajına 3.350 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 703 34MUAMMER58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: CAS'a Başvuracağız

Alıntı:
58svs58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
insanı böyle aşağılarlar. benim hakkım ve taraftar olarak verdiğim destek, emek ve harcadığım tüm para sivası bu durumlara düşürenlere haram olsun bu her kim ise ona haram zıkkım olsun
güzel kardeşim başkanı kastederek ,böyle diyorsan sana katılmam,ortada aşşağılanacak bi durum yok,aşşağılana değil,aşşağılıyan pisliklere bakmak lazım,paçaları tutuştu nereye çatacaklarını bilmiyor çakallar,bende hakkımı helal etmiyorum ancak başkana ve yönetime değil,bu ülkede adaleti,hukuku kafalarına göre uyguluyanlara,kafan rahat olsun,ortada sivassporun şike yaptığına ait delil yok,o resim var tape var diye ortalıkta dolaşanlar bu ülkenin çakalları ,kimsede şikeden hapis yatmadı,uefa bu haksız mahkeme kararına göre bizi men etti,bu ülkede fb yle oynadığı maçlarda tek korner kullanamayan var ,fb nin sivassporu yenmesi için şikeye ihtiyacı yok,hakkını yada hakkımızı helal etmiyeceğimiz kesim, maç günü utanç verici kareler veren o şehri sarı lacivertte boyuyanlardır,algı yanıltmasıyla yalan yanlış resimlerle milletin kafasını karıştıranlardır şike yaptığımıza inansam sonu nereye varırsa varsın en çok karşı gelen ben olurum o resimi yayınlıyan çakala karşı bizimde resim yapmamız lazım fb nin ts ye hertürlü pozisyonda tecavüz ettiğini gösteren resim onlara bu şekilde cevap vermek lazım ben yapamıyorum ,yapabilen varsa tesekkür ederim ona
34MUAMMER58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
başvuracağız, casa

Seçenekler Arama
Stil