Cevap: Sivasspor´umuz Yeni Sezon Hazırlıklarına Ba
bizler nasıl Sivaslıyız kim alınsa türlü bahaneler sebebler çıkartılıyor geçen yılda alınanlara çok sebebler söylendi yaşları geçmiş oldukları dendi ama gerçekler dendiği gibi olmadığı meydanda allah aşkına lütfen biraz iyidüşünelim sivas bizim canımız herşeyimiz gelsinler oynasınlar gerçekten denilen gibilerse yorumunuza bende candan katılayım ne olur peşinen yorumlarınızı yapmayın her zaman sivas hakkında ters düşünenler sizler biraz utanında susun sade siz futboldan anlayanlar değilsiniz belkide futbolun F sini tam anlamıyla bilmiyorsunuz görsel bir futbol zevkiniz var sakın beni yanlış anlamayın kimseye karşı hakaretim yok ama çok üzülüyorum peşinen yapılan anlamsı yorumlara bekleyip görelim en güzel gelecek sivasımızın olsun
Gecen sene kamp holandadaydi
Neden bu sene yine orda kamp yapiliyor gurbetcilere karsi ayrimcilik degilmi
Simdi avusturya isvicre almanya fransa varkene kücük holandada hersey dahami ucuzda abone olduk oraya.
Alahin izniyle dokuzuncayda izine gidecegim sivassporu görme sansim olacak
Ama gitmeyenler 800 kilometre orayami sürsünler
Hele bi cas i görelim ondan sonra sivassporun eksiklerini tamamlariz diye düsünüyoruz biz inaniyoruzki sivasspor un sucsuzlugu kanitlanacak ve avrupaya gidecek velakin icimizdeki haysiyetsiz cellatlar cas dan daha da beter adamlar kendilerinin yaptiklari cirkefliklerini bizden cikarmak istiyor örnek ts gibileri Allah islahlari mümkün ise islah etsin degil ise kendi pisliklerini baslarina yiksin ve öylece ugrasa dursunlar