Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Farklı 11 oluşturacağız
Alt 13.09.2014, 11:38   #1
izecson_ea
Acemi Yiğido

izecson_ea - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

70 Mesajına 142 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 726 izecson_ea Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Böse Cevap: Farklı 11 oluşturacağız

Tüm yöneticilere en içten dileklerimi iletiyorum ve artık inanıyorum ki bizim kulubün parasını çatır çatır yiyorlar
izecson_ea isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı izecson_ea'a Teşekkür Ediyor...
Alt 13.09.2014, 12:16   #2
keko 58
Tecrübeli Yiğido

keko 58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

612 Mesajına 1.144 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 682 keko 58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Farklı 11 oluşturacağız

Alıntı:
izecson_ea Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Tüm yöneticilere en içten dileklerimi iletiyorum ve artık inanıyorum ki bizim kulubün parasını çatır çatır yiyorlar

nerde fazla Para varsa orda da yiyecek kisiler var

sakin yalnis anlamayain bu benim görüsüm ama 9 sene Süperlig de Oyniyoruz ve herzaman kendime soriyorum BU PARA NERDE???
Yöneticiler Para geliri aciklama bile yapamiyorlar.....
simdi kimse demesin Külüb de cok Masraf var Yildiz Oyuncu Transfer yapamiyoruz diye ben bunu INANMIYORUM!!!

KAMIL GROSICKI
Tęsknimy za tobą
keko 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda keko 58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 13.09.2014, 12:45   #3
Del Piero
Usta Yiğido

Del Piero - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

545 Mesajına 955 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1004 Del Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz sein

bu yonetim bu kulubun parasını yiyor diye iftira atanlara bakın 2 yıl önce süper ligde yer alan hector cuperleri getiren orduspor İFLAS etti.. Sakarya, kocaeli, antalya neredeler ve yakın zamanda balıkesir, gaziantep ve eskişehirde oralarda olacak.. eğer uefa gerçekten mali disiplinde olursa bundan yara almayacak 3-4 kulubun içerisindeyiz

herkez konuşmadan önce düşünmesi lazım.. beyininiz dilinizden önce harekete geçtin beyler
Alt 13.09.2014, 12:55   #4
34MUAMMER58
Usta Yiğido

34MUAMMER58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.451 Mesajına 3.350 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 690 34MUAMMER58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

kadroyla çok oynanması gerekmiyor,evet antepe yenildikte ,yenilecek top oynamadık, tamamen futbol şanssızlığı,i toraman, da costanın yerine ,korcanın yerinede ertuğrul ,utakanın yerinede batuhan oynar,oyuncu değişimide mehdi,musa,ahmet arasla olur,duruma göre hakanda oynar ,diğer değiiklikler kumar olur ,atıfı forvet oynatmak intihar olur,atıfa top getirecek birtek mehdi ve burhan var,atıf forvet arkasında oynarsa dünyakadar pozisyon yaratılır ,batuhanda ille bikaçını gol yapar ,yeni oynayacak oyunculardan ,ertuğrul,i.toraman ,batuhan,oynarsa ahmet aras ve musadan maxsimim performans bekliyorum,bu kadroda forma kapmak kolay değil,yarın utaka ve diğer forvet iyileşince batuhan ve diğerleri formaya hasret kalabilir,ben öyle umutsuz değilim sadece kumar oynanmamalı ,atıfın forvet oynadığı hiçbir maçı kazanamadık r.carlosa bunu birileri hatırlatmalı
34MUAMMER58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı 34MUAMMER58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 13.09.2014, 16:36   #5
sawyer5892
Tecrübeli Yiğido

301 Mesajına 609 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 642 sawyer5892 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
34MUAMMER58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
kadroyla çok oynanması gerekmiyor,evet antepe yenildikte ,yenilecek top oynamadık, tamamen futbol şanssızlığı,i toraman, da costanın yerine ,korcanın yerinede ertuğrul ,utakanın yerinede batuhan oynar,oyuncu değişimide mehdi,musa,ahmet arasla olur,duruma göre hakanda oynar ,diğer değiiklikler kumar olur ,atıfı forvet oynatmak intihar olur,atıfa top getirecek birtek mehdi ve burhan var,atıf forvet arkasında oynarsa dünyakadar pozisyon yaratılır ,batuhanda ille bikaçını gol yapar ,yeni oynayacak oyunculardan ,ertuğrul,i.toraman ,batuhan,oynarsa ahmet aras ve musadan maxsimim performans bekliyorum,bu kadroda forma kapmak kolay değil,yarın utaka ve diğer forvet iyileşince batuhan ve diğerleri formaya hasret kalabilir,ben öyle umutsuz değilim sadece kumar oynanmamalı ,atıfın forvet oynadığı hiçbir maçı kazanamadık r.carlosa bunu birileri hatırlatmalı
hay aklinla bin yasa yazilan kadrolara bakiyorum da bu adamlar gercekten sivassporu takip ediyor mu diye dusunuyorum. antep macindan farkli olarak kaleye ertugrul gecmeli etkisiz eleman hakan yerine mehdi sakat olan costa ve utaka yerine toraman ve batuhan oynamali. gecen sene takimda forvet olmadigi icin aatif forvet oynuyordu simdi utaka ve chriaantusun sakatligina ragmen ahmet aras ve batuhan var illa ki oynar biri
sawyer5892 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda sawyer5892'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 13.09.2014, 13:09   #6
Ferhat06
Usta Yiğido

1.607 Mesajına 3.813 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 823 Ferhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende Zukunft

Alıntı:
FatihCan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
bu yonetim bu kulubun parasını yiyor diye iftira atanlara bakın 2 yıl önce süper ligde yer alan hector cuperleri getiren orduspor İFLAS etti.. Sakarya, kocaeli, antalya neredeler ve yakın zamanda balıkesir, gaziantep ve eskişehirde oralarda olacak.. eğer uefa gerçekten mali disiplinde olursa bundan yara almayacak 3-4 kulubun içerisindeyiz

herkez konuşmadan önce düşünmesi lazım.. beyininiz dilinizden önce harekete geçtin beyler
Hatta böyle savurganlıkla Trabzonspor için de gelecek pek iyi gözükmüyor.
Ferhat06 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı Ferhat06'a Teşekkür Ediyor...
Alt 13.09.2014, 13:57   #7
34MUAMMER58
Usta Yiğido

34MUAMMER58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.451 Mesajına 3.350 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 690 34MUAMMER58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

HAYDAN GELEN huya gider diye bir söz vardır,bundan önce süper ligde mücadele eden takımlar hep tek adam ve gayrımeşru ilişkiler içindeki insanlar tarafından yönetildi,kimi mafya ,çete reisi,kimi hayali ihracatçı,kimi uyuşturucu ve kaçakçılık paralarını aklamak için şehrinin takımını kullandılar ,sonuç ortada çoğu ya 3.ligde ya piyasada yoklar,sivassporun öyle derdi yok şükür ,belki 2.ligden çıkarken bizede bu şekilde paralar verildi,sivasspor o paraların sayesinde 2.lige çıktı ,bu ligde kalıcı olmak öyle kolay değil,siyasilerle dirsek teması içinde olmayan kulüpler çok zorluk yaşıyor,tek tek örneklerini veririmde uzun sürer,şuan ligimizdeki tüm takımların arkasında siyasi destek var ,sadece sivassporda yok,sivasspor yönetimi tamamen lig tv ve tff den gelen paralarla değirmeni çeviriyor,ts nin başkanı hükümete yalakalık yapıp istediğini kopartıyor,istanbulda devletten belediyelerden iş yapan yüzlerce firma sahibi var ,onlar habire bu kulübe para enjekte ediyorlar,rizenin başındaki şahıs devletten milyar dolarlık ihale alıyor,3.köprüyü yapan mehmet cengiz ve diğer işadamları devletten milyar dolar kazanıyorlar ,oralardan habire para yağıyor,antep takımını bakanın desteğiyle kurdular ,kaçacak oyuncular zorla tutuldu,mersinin arkasında,konyanın arkasında ,bursanın arkasında siyasi destek hiç eksik olmuyor ,kasımpaşanın yönetimi yine hükümete yakın ,devletten ihale alan eski bjk yöneticileri ,ibb [başakşehir ]desen başındaki adam r.t.e nın akrabası eşinin eniştesi vs vs,neresinden baksan hep siyaset bulaşıklığı var ,bankalardan kredi zorluğu yasamıyorlar ,sivassporda öyle bişey yok,bunları bilmek lazım ,yönetimin transfer politikalarını bende sevmiyorumda ,bizim istediğimiz 2 3 oyuncuyu alamıyacak kadarda değiliz diye düşünüyorum,şimdi sadece hayal edin,sivasspor yönetimindeki insanlar devletten ,belediyelerden milyar dolarlık ihale alıyor,bunlarda sivas aşığı adamlar ,kazandıkları paralardan sivassspora para akıtıyorlar,sivasspor yönetimine girmek için can atan onlarca paralı adam var ,böyle bir şeyin hayalini bile kuramıyoruz ,yönetim biz bırakıyoz dese takım ortada kalır ,bunları bilip konuşmakta fayda var,filanca takım şu oyuncuyu alıyorda biz niye alamıyoruzun cevabıda bu yazıda gizlidir
34MUAMMER58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 13.09.2014, 17:15   #8
4eylül
Usta Yiğido

4eylül - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

452 Mesajına 776 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 706 4eylül COK SEVILEN BIR KISI4eylül COK SEVILEN BIR KISI4eylül COK SEVILEN BIR KISI4eylül COK SEVILEN BIR KISI

transfer fakiri yönetim geçen sezon aldığı sadece galibiyet ve beraberliklerle 20milyona yakın para lig beşinciliğinden iddiadan totoda fedarasyonun verdiği paralar nerdeeeee
4eylül isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı 4eylül'a Teşekkür Ediyor...
Alt 13.09.2014, 18:56   #9
asinancetin583
Yiğido

asinancetin583 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

189 Mesajına 364 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 475 asinancetin583 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
4eylül Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
transfer fakiri yönetim geçen sezon aldığı sadece galibiyet ve beraberliklerle 20milyona yakın para lig beşinciliğinden iddiadan totoda fedarasyonun verdiği paralar nerdeeeee
O dedigin paralar coktaan ceplerde erimistir kardes
Alt 13.09.2014, 19:35   #10
Del Piero
Usta Yiğido

Del Piero - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

545 Mesajına 955 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1004 Del Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
Ferhat06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Hatta böyle savurganlıkla Trabzonspor için de gelecek pek iyi gözükmüyor.
Aynen öyle Hocam...

Birde şu çok bilen bazı arkadaşlara diyorum ki. Mecnun başkan her kongrede başka aday varsa lehine ben çekilirim dedi madem okadar çok biliyorsunuz aday olun yada adam olun kimseyi hırsız demeyin. Idda sahibi iddiasını ispat etmediği sürece müfteridir. Bu ne insanlığa nede müslümanlığa sığar

Etiketler
farklı, oluşturacağız

Seçenekler Arama
Stil