Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Taraftar

Taraftar SivasSpor Taraftarı hakkında yorumlar

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçı değerlendirelim.
Alt 20.10.2014, 16:28   #51
onur0634
Tecrübeli Yiğido

239 Mesajına 381 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 591 onur0634 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Maçı değerlendirelim.

Alıntı:
buraks58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
ah Carlos ahhhhhh. ne yapacağız senin bu oyuncu değişikliklerindeki pasifliklerini yada hatalarını. ilk yarı 1-0 öndesin sahada ne crisantus var ne utaka var ama oyuna müdahele yok. hadi onu geçtim maç tekrar 2-2ye gelmiş neden diri bir forvet alıp takımın ilerde top tutmasını sağlamazsın. hadi bunuda geçtim tamam. 3-2 geri düşmüşüz 88e kadar yedek kulübesindeki forvetlerini görmüyormusun. yazık şu kaybettiğimiz puanlara. takıma kattığı vizyon, kazandırdığı özgüven ve sürekli kazanma mantalitesi bizim için önemli kazanımlar ama şu oyuna müdaheleleri bakalım ne zaman aşmayı başaracağız...
Tam yerinde bi analiz olmuş arkadaşım tebrikler...Bunun dışında ek olarak bi konuda ben ilave etmek isterim...Dünkü maçta kötü oynadı diye söylemiyorum ama Ziya Erdal bu formuyla ve bu oyun kapasitesiyle bu ligin çok çok altında kalıyor bu takımın üçüncü oyuncusu olur ancak tamam gol atmasını beklemiyoruz da en azından bi kademe yapar ne bileyim bi hücüma çıkar bi kaç orta yapar insan...
onur0634 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 20.10.2014, 16:30   #52
onur0634
Tecrübeli Yiğido

Roberto Carlos futbolculuğuna büyük saygı duyuyorum dünyanın gelmiş geçmiş en büyük sol bek oyuncusu olduğunda tartışılmaz,fakat teknik direktörlüğüne saygı duymuyorum...
Alt 20.10.2014, 16:41   #53
onur0634
Tecrübeli Yiğido

Alıntı:
TS58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Arkadaşlar, dünkü maçta iki önemli tespitim oldu.
1-Ne yazık ki Toraman ,bjk'ye karşı gerçek futbolunu sahaya süremedi. (bjk frikik atarken, havaya sıçramadı bile).
2-Ümit KURT, Trabzonspor kupa maçında son dakikalarda frikike neden olduğu gibi her yerde , faullü müdahele den vazgeçmeli ve garanti top atmalı.

3-Ziya sonuna kadar mücadele etti, Milli Takıma neden alınmıyor enteresan.
Bencede şaka yapıyor olmalısınız. Eğer ziya bu formuyla bank asyada herhangi bir kulüpte oynasın büyük başarıdır, siz maçları hangi gözle takip ediyorsunuz hayret ediyorum...
Bu Konuda onur0634'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 20.10.2014, 16:45   #54
onur0634
Tecrübeli Yiğido

Ümit Kurt eğer sen bu formunla milli takıma seçiliyorsan milli takımın düştüğü durumu geldiği noktayı tartışmam bile...Ziya Erdala gelecek olursakta eğer bu kapasitenle ve performansınla süper ligde bir kulüpte bonko 11 oynuyorsan tff bu ligin kapısına kilidi vursun abi...daha ötesi yok yani...
Bu Konuda onur0634'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 20.10.2014, 16:57   #55
Soyözen
Tecrübeli Yiğido

440 Mesajına 1.173 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 547 Soyözen FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Evet, iyisiyle kötüsüyle bir maçı daha geride bıraktık... Gidip statta izlediğimiz maç ile ilgili herkesin yorumları farklı olmuş görüldüğü kadarıyla.

Benim ilk anlatmak istediğim Passolig mevzusu. Belirttiğim üzere eşim ile kartlarımız farklıydı, benim Sivasspor onun ise Beşiktaş kartı vardı. Müşteri hizmetlerine maçtan önce ikimiz de Sivas tarafından bilet alabilir miyiz diye sorduğumuzda evet alabilirsiniz demişlerdi. Biz de buna güvenerek maça gittik, sonra orada bilet veremediler. Gişedeki arkadaş elinden geleni yaptı ama sistem izin vermiyordu. Hatta amirine sordu, o da olması lazım dedi ama sistem vermediği için çözüm bulamadılar. Mecburen apar topar eşime de Sivasspor Passolif kartı başvurusu yaptık, böylece ikimiz de tribüne girebildik. Daha sonra eve döndüğümüzde müşteri hizmetlerini arayıp eşimin iki kartını da iptal ettirdik ve sonradan açılan kart bedelinin iadesini aldık.

Yani anlaşılan sistem daha oturmadığı için böyle sıkıntılar daha çok yaşanır, kimsenin konudan tam olarak haberi yok.

Maça gelirsek...

Ertuğrul'u söylemeye gerek yok, yenilen gollerde de suçu yoktu. Ümit'i dün beğendim baya, kendini geliştirmesi için atması gereken sıradaki adım faullerine dikkat etmek. Dün Da Costa gol ile bizleri sevindirse de defansif olarak Ümit ondan ön plandaydı, kafa toplarında hep Ümit'i gördük.

Aatıf'ın yokluğunda Mehdi elinden geleni yaptı ama teknik yetersizliklerinin limitine geldiği için yapacağı birşey yoktu. "Adım Hıdır" durumu yaşandı resmen. Adem biraz etkisiz kaldı, bence Toraman ile iki "ağabey" olarak birlikte oynamamalılar. Sorumluluğu kimin alacağı konusu kafa karıştırdı.

Toraman için de herkes negatif yorumlar yapmış ama ben şahsen beğendim, eski takımına karşı bile olsa bence elinden geleni yaptı. Eskiden daha hırslı olduğunu söyleyen arkadaşlar haklılar ama o zamanlar hem daha gençti hem de sürekli oynuyordu, elimizde bir yıldır oynamamış ve moralmen çökmüş bir Toraman olduğunu unutmamak gerek. Bence haksızlık yapmayalım, kesinlikle eski takımına karşı bir tolerans falan göstermedi.

Kadir'in yokluğunu hiç aramadık. Zaten niye arayalım ki? İki senedir Kadir'in performansı ile kazandığımız maç var diyen varsa beri gelsin.

İleride ise en büyük hata Carlos'un Chrisantus ile Utaka'yı yanlış yerlerde oynatması oldu. Kanatta oldukça verimsiz bir Chrisantus ve uçta yine öyle bir Utaka izledik. Tam ters şekilde olmalıydı. Ama Utaka ayrıca bir performans düşüklüğü gösterdi. Arkasındaki Mehdi gibi oyuncular ile uyum sağlayamadı galiba diyerek hayra yormayı tercih ediyorum.

Sağ kanatta ise Cicinho her zamanki gibi elinden geleni yaptı, fakat kart konularına dikkat etmesi gerekiyor. Burhan ise sezona başladığı gibi düşük performans ile oynamaya devam ediyor. Alternatifi olmaması onun hırsını düşürüyor olabilir zira geçen sene iyi oynamasa anında yerine Kamil'i monte etme imkanımız vardı ve o da bunun bilinciyle oynuyordu. Acilen bu olaya bir çözüm bulmalıyız.

Son olarak Ziya'da da ciddi bir düşüş var, ama hem Aatıf'ın olmaması hem de Aydın'ın gitmiş olması Ziya'nın durumunu çok etkiledi. Dün önünde Chrisantus ile hiç alakaları yoktu, öyle ki bir ara Burhan sol açığa geldi falan, iyice karıştı anlayacağınız kanatlar.

Artık yapılacak tek şey Rize maçından 3 puan almak diyerek bitirmek istiyorum.

Son olarak, dün kalkıp ta memleketten gelerek takımını destekleyen abilerime ve arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Ankara maçları onlarla güzel.

Dipnot: Galiba destan yazdım.
Soyözen isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı Soyözen'a Teşekkür Ediyor...
Alt 20.10.2014, 18:08   #56
anadolu5858
Yiğido

103 Mesajına 197 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 598 anadolu5858 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

çok gol yiyoruz bunun nedenlerinden en büyüğü ziya nın üzerine hiçbirşey koymadığı gibi eksiltmesi çalışmıyormu acaba birde ümitle ziya çok hantal sanki ayaklarında birşey bağlı hangi futbolcu olursa olsun geçip gidiyor bukadarda yavaş olunmazki.son sözümde yönetime şu takıma 1 oyun kurucu 1 de forvet alın be artık..
anadolu5858 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda anadolu5858'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 20.10.2014, 18:13   #57
kkemal58
Yiğido

kkemal58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

214 Mesajına 383 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 623 kkemal58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
TS58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Şaka yapmıyorum, bütün futbolcularımız bu kadar özverili olsun yeter.

Forması bile 58 daha ne olsun. Toraman 58 formayı giymemişti bjk de son dönemlerde.
Başka sorum yok Ziyanın her tarafı özveri olsa ne olur! Formayı 58 giymeyle Sivasspora 3 puan vermiyorlar. Ziyanın yüzünden golü de 58 de yedik. Ben buna bakarım. Toramanın Sivasspora gelmesi bile hataydı bence. Burda top oynuyor beşiktaşla ilgili konuşuyor. Bu gibi adamlara Sivassporun ihtiyacı yok. Zaten geldi geleli bir şey de vermedi takıma.
Alt 20.10.2014, 19:38   #58
34orhan58
Yiğido

93 Mesajına 140 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 552 34orhan58 ist jedem bekannt34orhan58 ist jedem bekannt34orhan58 ist jedem bekannt34orhan58 ist jedem bekannt34orhan58 ist jedem bekannt34orhan58 ist jedem bekannt

ya arkadaş kötü oynadık kötü işin gerçeği gs maçındaki gibi yürekli oynamadık bence neyse maç hakkında değilde kaptanlıkla ilgili konuşmak istiyorum yaaaw arkadaş ayıptır burası yol geçen hanımı daha bu sene gelen oyuncuya tutup ta 6. hafta da kaptanlık bandını takamazsın bu doğru değil böyle yaparsan o oyuncular ister istemez kendini farklı bir konumda görürü bu fikir kimden çıktı bilmiyorum ama maçtan çok üstünde durulması gerekn konu bu ir taraftar da çıkıp bundan bahsetmemiş ne diyim ben bu yapılan ziya ya kadir e cicinho ya ve diğer emeği geçenlere saygısızlıktır bu böyle biline böyle saçmalık olmaz ayrıca geçen seneki oyunla takımın alakası yok birbirimizi kandırmayalım
34orhan58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 21.10.2014, 07:33   #59
Ferhat06
Usta Yiğido

1.607 Mesajına 3.813 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 801 Ferhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende Zukunft

Alıntı:
34orhan58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
ya arkadaş kötü oynadık kötü işin gerçeği gs maçındaki gibi yürekli oynamadık bence neyse maç hakkında değilde kaptanlıkla ilgili konuşmak istiyorum yaaaw arkadaş ayıptır burası yol geçen hanımı daha bu sene gelen oyuncuya tutup ta 6. hafta da kaptanlık bandını takamazsın bu doğru değil böyle yaparsan o oyuncular ister istemez kendini farklı bir konumda görürü bu fikir kimden çıktı bilmiyorum ama maçtan çok üstünde durulması gerekn konu bu ir taraftar da çıkıp bundan bahsetmemiş ne diyim ben bu yapılan ziya ya kadir e cicinho ya ve diğer emeği geçenlere saygısızlıktır bu böyle biline böyle saçmalık olmaz ayrıca geçen seneki oyunla takımın alakası yok birbirimizi kandırmayalım
Senin gibi bakmıyorum olaya;bir kere bu maça has bir jest yapılmıştır ve buna ne Ziya ne öbür sporcular birşey demez en azından İbrahim abileri konumunda ve öpöz bir Sivaslı.İşin bir de öbür boyutu İbrahim 'hayır arkadaş ben kaptanlık yapmam karşıdaki takım 10 yıldır oynadığım ve kaptanlığını yapdığım bir takım' diyebilirdi.İbrahim asıl jesti Sivasspora ve bize yani taraftara yaptı, alnından öptüm.
Ferhat06 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 21.10.2014, 10:03   #60
Ahmet Ateş
Acemi Yiğido

101 Mesajına 213 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 613 Ahmet Ateş FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Değerli Arkadaşlar

Kaybedilen bir maçın arkasından yazı yazarak "vurun abalıya" misali düşene vuran biri gibi olmam beni de üzüyor.

Öncelikle başta Carlos olmak üzere, futbolcular, yönetim, spor yazarları vb. tarafından "iyi oynuyor" denilen takımımızın bu iyi oyununun bize puanlar kazandırmayacağını söylemeliyim.

Belki Sivasspor'un göze hoş gelen bir oyunu var ama bu oyun iyi bir oyun değil, tamamen boş bir oyun. Şunu ifade edeyim ki bu oyunu oynadığımız on maçın ya birini alırız ya da ikisini, o da bizden zayıf takımlara karşı.

Peki niye diye sorulacak olursa, oynanan oyuna azıcık analitik bakmak, analiz etmek yeter.

Futbol oyununun iki yönü vardır, hücum ve müdafaa. Bir takımın başarılı olması için her ikisinde de iyi olması şart. İyi hücum kötü müdafaa sonuç vermeyeceği gibi kötü müdafaa iyi hücum da sonuç vermeyecektir.

Sivasspor'un oynadığı oyuna baktığımızda gerek hücumda, gerekse müdafaada bir hayli zaaflarımızın olduğunu görüyoruz. Nedir bu zaaflarımız?

Oyuncu kalitesi, kapasitesi, performansı noktalarından ele alındığında vasat bir seviyeden bahsedebiliriz. Oyuncu kalitemizin yüksek olduğu söylenemez, ha keza kapasitelerinin de. Zaman zaman yükselen performanslara karşın genelde düşük seyreden performanslar söz konusu. Hala birçok futbolcumuzun kendisine gelmesini beklemiyor muyuz?
Ahmet Ateş isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Ahmet Ateş'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...

Etiketler
değerlendirelim, maçı

Seçenekler Arama
Stil