maçın tamamını izlemedim ancak maçın 70 dakikalık bölümünden şunu çıkardım ilk 20 dakika istediğimizi yapan bizdik ve trabzonla sabaha kadar maç yapsak bir zarar görmeyiz mantığına büründüğüm bir an mehdinin çok ama çok gereksiz omuz atmaya çalışırken eline değen topla golü yedik ilkyarı bir gol bulalım bu maçtan puan alırız dedim golüde bulduk soyunma odasına rahatlayarakta gittik ancak ikinci yarıya başladığımızda trabzon baya baskılı başladı burda sergen hocanın ilk hatası ortaya çıktı rakip teknikdrektör oyuna erkanı almak için hamle yaparken sivasspor kalesine gelen topları ceza alanı dışında karşılayamazken hemen bir değişiklik yapması lazımdı yapamadı golü yedi ikinci hatası ise burhan denen adamı oyunda tutmasıydı bu burhan takımı eksik oynatmanın yanısıra elfreni görevide görüyor kadirde ona ayak uydurunca takım böyle bozuluyor
maçtan çıkan sonuçlar
1- burhan bundan sonra forma giymemeli
2-ziya hazır değil bu yüzden genç fatihte hazır bir çıkış yakalamışken fatih oynamalı (biliyorsunuz abdullah yiğit kamuoyu oluşturuyor ziya bu memleketin çocuğu şöyle iyi böyle iyi ... tamam iyi olabilir ama biz formayı hak eden kimse o giysin diyoruz
3-kadir hala iyi niyetli ama adam 2 hareketi olumlu olsa 3.sünde sos veriyo ve bu iyi niyetli hareketlerinin galiba 5. sezonu

adam 30 yaşına geldi iyi niyetinden oynadığı futbolun devamını getiremez oldu
burhanın sivasda yatacak yeri yok oynayacak demiyorum ölse yatacak yeri yok bu kadar ciddiyim sabrım taştı umudumu yitirdim bu maç 2 olumlu hareketini bana gösteremezsiniz .
ayrıca trabzonsporda ilk 11de okadarda eksikleri yoktu yatabare waris zaten ilk 11 değil constant ve bi arap defansları var o yoktu yani as kadrodan 2 oyuncu eksik çıktılar birilerinin dediği gibi 5-6 yemezdik yemedikte zaten ama 3-4 tanede atacak pozisyon bulduk hani azcık becerikli olsak maçın başında atıfın bomboş pozisyonu ikinci yarı başında ümitin yakın mesafe şutu bunlara örnek
takım aslında iyi yolda ama antep trabzon deplasmanlarından 2 puan bile gelse fena olmaz ama 4 veya 6 puan almak vardı olmadı inşallah bu takım biraz daha toparlanmış olarak antep maçına çıkarsa burhan oynamaz ziya kızağa çekilir atıf denen şovmen azcık canını dişine takarak oynarsa 3 puan alırız bu takımdan ümitliyim yapılacak tek şey takıma destek olmak başka ne desek boş