Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Taraftar

Taraftar SivasSpor Taraftarı hakkında yorumlar

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçı değerlendirelim...
Alt 07.02.2015, 15:23   #31
serkan_ozcan58
Yiğido

serkan_ozcan58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

157 Mesajına 222 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 serkan_ozcan58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart Cevap: Maçı değerlendirelim...

Kazandığımız için çok mutluyum çok kritik bir maçı almasını bildik inşallah deplasmanda Konya'dan puanlarla doneriz
serkan_ozcan58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07.02.2015, 15:23   #32
savununyigidogeliyor
Yeni Yiğido

savununyigidogeliyor - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

7 Mesajına 13 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 savununyigidogeliyor isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Öncelikle 3 puan alıp yüzümüzü güldüren Sivasspor' umuza sonsuz teşekkürler. Ancak orta sahada Kadir'in bu takıma bişeyler katamadığıda aşikardır, nitekim kadir çıktıktan sonra takım daha tempolu oynamaya başlamıştır. Oynadığı süre boyunca anlamsız hareketler yapan kadir'i anlamak gerçekten çok zor. Orta saha da ki bu eksikliği görmeyen kalmadı ama ne hakkın hikmetiyse yönetim göremedi. Bunları maç kaybedilirken yazılması bir şeyler ifade etmez ama maç kazanınca söylemek ilerisi için daha önemli diye düşünüyorum. Eneramo' nun daha çok idman yapıp çok maç oynaması lazım henüz hazır değil. Ayrıca bende pozisyonun penaltı olmadığı görüşündeyim. Çok şükür 3 puan aldık bu arada stadyuma gelip takımı destekleyen kocaman yürekli YİĞDOLARA da teşekkürlerimi sunarım.
Maçın yıldırıda hiç kuşkusuz 2 gol atan Aatıf' tı.
savununyigidogeliyor isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07.02.2015, 15:27   #33
bassguitar
Tecrübeli Yiğido

bassguitar - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

182 Mesajına 276 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 799 bassguitar isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

maçın yıldızı disiplin li ve karakterli oyun duruşuyla Adem KOÇAK
bassguitar isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı bassguitar'a Teşekkür Ediyor...
Alt 07.02.2015, 15:36   #34
ahmet ali
Yiğido

172 Mesajına 266 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 694 ahmet ali Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:
cengo64 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Öyle bir orta saha ki saçma sapan paslarıyla en az 3 önemli atağımızı kesiyor,cebinde sarı kartıyla hakemle dalaşıyor.Haa koşuyor belki ama futbol oynadığını kimse iddia edemez.Yönetimin becerikliliği sayesinde biz Kadir i hala orta sahanın ortasında oynatıyoruz.Umarım İbrahim Toraman 2. yarıya çıkar.Atıf bugün mutsuz papağanlar gibi.Disiplin pek hoşuna gitmiyor sanırsam.Adem Türk futboluna gizli orta saha kavramını sokacak nerdeyse.Hiç ortalarda görünmüyor ama her maç vazgeçilmez adam oluyor.2 sene oldu anlamadım.Gerçi bu durum yönetimin pintiliğinden oluyor ama bu arada Sivasspora yazık oluyor tabi.Takımında Cicinho var sen İbrahim Akınla kullanıyorsun ölü topları.İbrahimle ölü top hiç canlanamayacak hale geliyor zaten.İbrahim Akın mı Musa mı deseniz.Hiç teredütsüz Musa derim ama ne yazık ki onun hiç birileriyle mapus arkadaşlığı durumu yok.2. yarıya Kadir in yerine İbrahim Toramanla başlanıp,70 lerde Batuhanın o deli kısa süreli baskısına ihtiyacımız olacaktır.Hadi hayırlısı

Yukardaki ilk yarı yorumumdu.2. yarı tamamen R.carlos Sergen Yalçın farkı vardı sahada.Maçın bir yarısında şaşkın bir şekilde sahaya bakıyordu R.Carlos.Bugün anlar belki futbolda disiplin ve çalışma çok önemli.Düşersek de R.Carlosla düşelim diyenlerin kulakları çınlasın.2.yarı tek fark biz daha diriydik.Şu takımda bi de Cici nin yarısı kadar teknik bir orta sahamız olsaydı ya ey yönetim.Neyse yinede hatalarından dönmelerinin ne kadar önemli olduğunu bu maçta iyice anlamışlardır.Bi de maçla alakalı değil ama hafta içinde Sergene Beşiktaşın şimdiden halat atması üzdü bizi ama yönetimden önlem almasını diliyorum.Tutamayacaklarsa alternatifleri şimdiden düşünseler.Tutacaklarsa da şimdiden parayı hazırlayıp ona şampiyon olacak kadro garantisi vermeleri gerekir.
Kadir konusunda çoğumuz aynı düşüncedeyiz ancak Rıza Çalımbay,Carlos ve Sergen Yalçın'ın vazgeçilmez ilk 11 oyuncusu...??Demek ki bizim göremediğimiz ama teknik direktörlerimizin anladığı bir cevher var Kadir...de...
Sergen'e gelince bizim için şu an bu sene ligde tutunmak önemli....Galibiyetlerin devamının gelmesi gerekli...Takım ligde kalırsa bu Sergen'in başarısı olacaktır..Bu başarıdan sonra Sergen'in devam edeceğini sanmıyorum...Hele Beşiktaş başarısız sonuçlar almaya başlarsa Sergen'e Beşiktaş,İstanbul yolu açılır...
Bu nedenle bence Sergen ile önümüzde ki yıl programını yapmak gereksiz şu an...
ahmet ali isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07.02.2015, 15:51   #35
sebasteia
Usta Yiğido

sebasteia - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.351 Mesajına 3.187 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 891 sebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz sein

çok üzüldüm çok!!!

çok fenayım, moralim bozuk.

yemeden içmeden kesildim.

yaşamaktan zevk alamıyorum.

carlosçu zevzeklere üzülüyorum kapısına gidip paspas olanların düştüğü komik duruma! carlos carlos deyip yönetime saldıranların zöt olmasına üzülüyorum.

akhisar'la bir alıp veremediğim yok ancak, artık akhisar küme düşmenin en büyük adaylarından birisi. onlar bunu istedi! zarara rızası ile girene merhamet edilmez!!!

teşekkürler sergen, teşekkürler yönetim, teşekkürler sivasspor!
sebasteia isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı sebasteia'a Teşekkür Ediyor...
Alt 07.02.2015, 16:01   #36
anadolu5858
Yiğido

103 Mesajına 197 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 598 anadolu5858 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

takımı ve hocayı tebrik ediyorum zor maçtı.vasat bir ilk yarı vardı doğrusu bu maçın ikinci yarısını çok merak ediyordum ikinci yarıda baskı kurduk penaltıyla birlikte maçı kopardık. mehdiyi alması çok yerindeydi ama hakan aslanın girmesine bir anlam veremedim onun yerine kanatlardan iboyu yada burhanı çıkarıp utakayı alabilirdi.

Konu anadolu5858 tarafından (07.02.2015 Saat 16:02 ) değiştirilmiştir.. Sebep: dzltme
anadolu5858 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07.02.2015, 16:02   #37
Murad_Kelleci58
Usta Yiğido

Murad_Kelleci58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

937 Mesajına 2.402 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Murad_Kelleci58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

[QUOTE=sebasteia;935339]çok üzüldüm çok!!!

carlos carlos deyip yönetime saldıranların zöt olmasına üzülüyorum.

Bu kelimeleri kullanan birisinin asıl o bahsettiğinden olduğunu düşünenlerdenim.. Eleştiri oldu ki, doğrular bulundu.. Ve hala bir çiçekle baharın gelmeyeceğini bilmek lazım..
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı Murad_Kelleci58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 07.02.2015, 16:02   #38
Ahmet Ateş
Acemi Yiğido

101 Mesajına 213 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 613 Ahmet Ateş FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Değerli Arkadaşlar

Öncelikle Sergen'i ve teknik ekibini kutluyorum. Futbolculuğunun aksine disiplinli ve özverili bir duruş sergileyerek beni yanılttığını ifade edeyim.

Akhisar maçında alınan üç puanı, morallerin ve özgüvenin yerine gelmesi bakımından önemli görüyorum. Fakat önümüzde daha çok engel ve engebeler var. Umutlarımızın devam etmesi ve daha yukarılara dümen kırabilmemiz için çok ve disiplinli çalışmaya devam etmemiz gerektiğini ifade edeyim.

Maçın sadece özetini izleyebildiğimi için gözüme çarpan, iki gol atmasına rağmen Atıf'ın hale bencil oynamaya devam ettiğidir. Girdiği pozisyonların bir ikisinde topu arkadaşlarına çıkarmış olsaydı golü daha ilk yarıda atıp rahatlamış olabilirdik.

Atıf şunu görmeli. Bir önceki maçta Eneramoya pas attı, penaltı kazandık, bu maçta ise Burhan'a göndermek istediği top bu defa rakipten pas olarak kendine geldi. Pas verirsen rakibin bile sana pas verir, bencilliği bırak artık Atıf...
Ahmet Ateş isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı Ahmet Ateş'a Teşekkür Ediyor...
Alt 07.02.2015, 16:20   #39
inadınayiğido
Yeni Yiğido

1 Mesajına 1 kez Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 inadınayiğido FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

mutlaka kazanmak zorunda olduğumuz bir maçtı özellikle aatıfın yeniden özlenen,bitirici aatıf olması sivassporun ligde iyi işler yapacağının göstergesiydi ve zaten 2 gol atarak klasını konuşturdu..bu arada utakanın ne zamn bu takıma katkı vereceğini merak edıyorum her sene ligin sonuna dogru form tutuyo ama lig bitiyor bari bu sezon biraz kıpırdansa onun kalitesindeki bi golcü cok iş yapar gecen seneki bjk,gs macındakı utaka artık sahalara donmeli... Eneramo kilo vermeli dripling yaparken kesiliyor
inadınayiğido isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07.02.2015, 16:22   #40
stain
Usta Yiğido

stain - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

571 Mesajına 1.189 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 713 stain FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

uzun zamandır sivas tribünleri bu kadar dolu değildi ama taraftar iyi destek verdi

önemli olan 3 puandı onu aldık ama takımımızın mücadelesi isteği ademin cicinho nun iyi futbolu korcana top bile gelmemesi takımın her geçen gün yerine gelen öz güveni ve formu olumlu oyunumuz gayet güzeldi.

ayrıca 5 lig maçında 10 puan toplayan sergen ve 14 haftada 10 puan carlos arasındaki farka da dikkatinizi çekmek isterim

maçın kırılma noktası ise kadirin oyundan çıkmasıydı
stain isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
değerlendirelim, maçı

Seçenekler Arama
Stil