Başkanımız kazakistan'da ve wowturkeyde paylaşılan bir haber ;
Sivasspor Başkanı Kazakistan'in Başkenti Alma Ata giderek Fildişili Oyuncu Gerard Gohou ve Kairat Almaty Klübü Başkanı Kairat Boranbayev ile Gerard Gohou Transferi için görüştü bügün.
ozaman hic birsey olmaz bundan, zaten wowturkey saglam kaynak degil
Başkan kazakistanda olunca ilgili haberi paylaşayım dedim, ismi geçen oyuncu yetenekli ancak 1 maç oynuyor 3 maç yatıyor bize belki bir kaç puan aldırır ama çok saç baş yolduracak bir oyuncu
Başkan kazakistanda olunca ilgili haberi paylaşayım dedim, ismi geçen oyuncu yetenekli ancak 1 maç oynuyor 3 maç yatıyor bize belki bir kaç puan aldırır ama çok saç baş yolduracak bir oyuncu
Baskanin Kazakistanda olma sebebi millii mac haxir oradayken bir oyuncu yakistirmislar
benim oyuncu önerim Kerem Demirbay dir. Gecen sezon 2.bundesliga da cok iyi performans sergiledi. aatifin yerini doldurabilecek kalitedi. top sürüsü ve sutlari cok etkili. kaiserslauternda kiralikdi , piyasa degeri sadece 1million. hamburgdan alabiliriz bence. bi kac seneye IT takimlari alirsa sasirmayin. gelecek vaadeden futbolcu.
Bir arkadaş ısrarla bir kaç gündür Şili oyuncu Anqelo Henriquezi i kiralamak istiyor diyor..Yiğidolar bir araştıralım bana bu haber doğru olabilir hissi verdi...Oyuncu 21-22 yaşlarında..Bu yıl Hırvatistan'ın D.Zagrep takımında kiralık oynamış..Youtube da bazı videolarını izledim...Çok iyi bir oyuncu...Umarım bu haber gerçek çıkar...Bu oyuncu şu anda Şili Milli takımı kampında mı bilmiyorum...Oyuncunun Bonservisi M. United imiş..Sözleşmesi gelecek yıl bitiyormuş...Haydi yiğidolar internetten araştıralım;belki bir haber bulabiliriz...
Bu Konuda eyuphulagu'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...