arkadaslar peki ya denizli besiktasi yenerse galatasarayda sivassporu yenerse ne olacak... ya abartmayin ne kokusu ne pisi denizli cikip macini oynayacak...
sivasspor kendi macina baksin bizlerde biz macimizi alalim sonra BAKALIM
Bu Konuda özsivasli1903'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
eee g.antebin ne iddası vardı peki adamlar kıran kırana top oynadılar.aldılar paraları şimdi inşallah güle güle yemezler bir taraftar olarak ben hakkımı helal etmiyorum onalara ve aynısını denizli yaparsa on larada.saygılarımla SİVASIMA BAŞARILAR.
kimseye kızma hakkımız yok.biz kendi elimizle maçları verdik.Şimdide başkasının üzerinden zafer arıyoruz.Asılı yakışıksız olan budur.ne demişler.dışarıdan yardım gereken zaferden umudunu kes.Kimseye kızma hakkımız yok.Bütün iyisi ile kötüsü ile sonuçu biz hazırladık.
Ben bunlara katılmıyorum. Neden derseniz Siz elinizdeki şampiyonluğu kendi evinizde yenilerek başkasının kaybedeceği puanlara bırakırsanız olacak budur. Pis kokunun gelmesine gerek yok çünkü onlar devamlı pisliğin içindeler. Geçen yıl ne olur ne olmaz diye Manisa maçının ilk 5 dakikasında 4 - 0 öne geçen bjk değilmiydi. onlar işini sağlam kazığa bağlamışlardır. önemli olan bizim gs yi yenmemiz en azından ikinci bitirip Şampiyonlar Ligi ne kalalım.
Saygılar