Cevap: Eskişehirspor 2-1 Sivasspor -ikinci yarı-
önceki entrylerime bakarsanız hocayı eleştirmeme rağmen kalsın diyodum.ama artık yeter.bu nedir ya benim aklım almıyor.
şu forumda veya maçı izleyen herhangi birine sorsak sahanın sivasspor adına en iyisi kim diye eminim herkes piech der.adam her topa koşuyor ileride ortasahada her yerde rakibe pres yapıyor.pedriel'e defalarca pozisyon hazırlıyor.bunların üstüne bir de gol atıyor.daha ne yapsın bu adam ?
sonra bakıyorum kenarda mehmet nas var.''DEFANSİF ORTASAHA'' mehmet nas.tam değişiklik öncesi sarı kartı olan hakan arslan bir foul yaptı.dedim heralde onu çıkarıcak.doğru değişiklik olur.tabi ki her zamanki gibi mükemmel değişiklikleriyle ünlü rıza çalımbay hocamız mükemmel değişiklik konusundaki istikrarını sürdürdü.ya piech çıkar mı beeee piech çıkar mııı !!!! ?
bugün gündüz saatlerinde sohbet alanına ''her deplasmana beraberliğe çıkan takım es-es deplasmanında da kazanamaz'' dedim.alın işte sonuç ortada.maç 1-1 olmuş piech'i çıkarıp mehmet nas'ı alıyor oyuna.yuh be adam sana yuh.
yeter be biz istemiyoruz böyle orta sıra takımı olmak.bizim taraftarımız şampiyonlar ligi bile görmüş bir taraftar.istemiyoruz böyle bir oyun.akhisar deplasmanında bile beraberliğe oynuyorsun.gençlerbirliği deplasmanında yine beraberliğe yatıyosun.bu takım en kötü zamanlarında bile kendi evinde zaten kazanıyordu.yeter ama ya her deplasman mağlubiyet olmaz böyle oyun.
yani gün içinde es-es rahat alır falan diye konuştum durdum.ama maç resmen bizim elimize geldi.eline gelen maç ancak böyle geri verilir.bir değil iki değil şu kaybettiğimiz maçların puanlarını ekleyin bakalım nerelerde olacaktık ? akhisar'a 6 puan verdik,mersin'e 4, sırf şu iki takıma kaybettiğimiz puanlar olmasa nerelerdeydik bir bakın.bu takımlara bizim kadar puan kaybeden başka bir takım var mı ?
yani rıza hoca demem o ki biz orta sıraların takımı olmak istemiyoruz.bizim kadromuzda en azında ligde avrupa kupalarına oynayacak kalite de var.haa senin oralara oynatacak seviyen var mı ? orası tartışılır.orasını da ben söylemiyim.sen kendinde o seviyeyi görmüyosan da çek git bu takımdan.bu takımın başında sen değil de buradan herhangi bir arkadaşımız da olsa en kötü bu maç yine böyle biterdi.
DEPLASMANDA BERABERLİĞE OYNAYAN TAKIM İSTEMİYORUZ !!
|