Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 23.01.2015, 23:52   #91
badof58
Yiğido

190 Mesajına 321 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 467 badof58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

Adem'e yine bir şey demem de Kadiri bu takıma mahkum eden zihniyet ya futboldan anlamıyir ya da işin içinde daha farklı şeyler var. Burhan'ın bu takımdan bir an önce gönderilmesi lazım değil sözleşmesinin bitmesini beklemek oyunda kaldığı her dakika zarar içeri giremez pas atamaz ben ne anladım öyle kanat oyuncusunu, direk hemen sözleşmesi fesh edilmeli. Diğer oyuncular genel olarak vasattı Mehdi gol attı belki hatasını affettirdi ama profesyonelliği çok zayıf bir oyuncu dünyanın herhangi bir yerinde istersen Güney Kutbu 1. Liginde oyna böyle bir hata yapma lüksün yok .. Kırılma Anı Ümit'in 2. Yarının başlarında kornerden şans eseri gelde beni at diye önüne düşen toptu, o girse çok farklı şeyler konuşurduk. Futbol bu deplasmanda 30-40 pozisyon bulamazsın bugün yeri geliyor bi Madrid Barcelona bile adı duyulmamış deplasmanlardan yenik çıkıyor, puan kaybediyor ancak takımda belirgin olarak hücum silahlarında durgunluk goze çarpan ilk olgu ve kanatların içeri katetmemeleri tam bir facia topu alan kanat oyuncusu içeri girmek yerine daha dışarı gidiyorsa ben teknik ekibe de saygılarımı sunarım, sanki köşe direğinde gol atacaklar .. Neyse burdan galibiyet beklemek biraz hayalcilikti umarım 2 transferle adam akıllı basıp parasını alarak oyuncu alırız yoksa düşene bir tekmeyi de Antep vurur. Akın Öztürk Enaramo Aydın bhunların yerine adam akılli 2 net oyuncu alsak bu skor böyle olmazdı ..
badof58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı badof58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 23.01.2015, 23:56   #92
58Sivaslilar
Usta Yiğido

58Sivaslilar - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

302 Mesajına 395 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 698 58Sivaslilar FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Bunu buraya yaziyorum eger sergenin istedigi transferler yapilmadiysa ki yapilmadi bir kac mac basarisi olmamiz halinde sergende birakir kacar yönetimde hic bahane bulamaz cünkü dogru dürüs transfer yapilmadi
58Sivaslilar isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı 58Sivaslilar'a Teşekkür Ediyor...
Alt 23.01.2015, 23:59   #93
tfd5858
Yiğido

tfd5858 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

115 Mesajına 186 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 473 tfd5858 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Erenozdenn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Şaka gibi arkadaşım. Iyi bir futbolcu 3 maç kazandırsa parası çıkıyor neredeyse. Bu nasıl yöneticilik akıl alır gibi değil. Erkan bugün iki asist yaptı, parasının yarısını çıkardı. Bu transfer Döneminde bir adamakıllı ortadaha bir iş bitirici forvet alınmazsa kimse savunmasın bana yönetimi lütfen. Sivassporlu yöneticiler mali Açıdan hiç endişelenmesin diye kusura Bakmasınlar ama Sivasspor'a Gönül vermiş bukadar insanı bukadar strese sokmaya da hakları yok..!
Aynen kardeşim sürekli bunu belirtiyoruz baktımız da alınacak topçuların parası galibiye paralarıyla rahatlıkla çıkar artı lig tv külübe 14 milyon ₺ veriyor 2 taksit olarak artı sportoto iddaa reklam paraları bence sivassporun ekonomisi denetlenmeli
Mesala geçen sezon sivasspor sadece galibiyet priminden 18 milyon ₺ aldı bu sedece gelibiyet artı ligi 5. sırada bitirdiğinden dolayı 3.5 milyon ₺ aldı 14 milyonda ₺ lig tv den artı iddaa sportoto isim hakkından da 2 milyon ₺ gerisini sen hesapla
tfd5858 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda tfd5858'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 24.01.2015, 00:07   #94
furky.b
Usta Yiğido

furky.b - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

435 Mesajına 714 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 816 furky.b COK SEVILEN BIR KISIfurky.b COK SEVILEN BIR KISIfurky.b COK SEVILEN BIR KISI

Burhan ve Kadirle yollar ayrilmalidir !!
furky.b isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 24.01.2015, 01:20   #95
rapge
Yiğido

76 Mesajına 137 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 690 rapge Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Adem Koçak sınırlarını zorluyor.. Çalımlar, top kapmalar resmen adam 2 kişilik oynuyor.

Kadir Bekmezci.. Nerde o eski performansı.. 2 sezondur çok büyük hatalar yapıyor maçlarda. Önceki Kadir top çalar,oyun kurar,pasları ile alkış alırdı. Hatalar zinciri kuruyor adeta son zamanlarda.

Ziya Erdal- Sakatlığından dolayımıdır bilmiyorum ama yine formsuz. Eski bindirmeleri yok. Geçen seneki performansını göremiyoruz. Abdurrahman Dereli ya da Fatih Çıplak daha iyi bir tercih olacak. Şahsi kanaatim Abdurrahman Dereli'den yana. Tecrübesine dayanarak defanstaki zaaflarımızı da bi nebze azaltır kanaatindeyim.

Burhan Eşer- Nerde o eski Burhan.. Alan, götüren, kariyer rekoru kıran adam. Rekoru kırdım nasılsa yatayımmı diyor acaba. Acilen toplanması gerek

Batuhan Karadeniz- Mecnun başkana verdiği sözü tutuyor gibi. Koşmaya top tutmaya ve zıplamaya başlamış. Tabiki biraz daha kilo vermesi lazım. Ama böyle giderse yıllar önce o beklenen performansı yakalar inşallah.

Yeni transferlere gelirsek eğer Eneramo'yu fazla izleme imkanımız olmadı..

İbrahim Akın- Oyuna girdi atağa geçti takım. Baskı yaparken gol gördük o ayrı bişey ama ligin başını hatırlattı bana. Gaziantep'te oynarken ikinci yarı giriyor ve 2-1 Gaziantep maçı kazanıyor. 2 golde de payı büyüktü.

Yapılması gerekenler:

Acil orta sahaya 11 oynayacak ve alternatif olacak adamlar lazım.

İbrahim Akın ilk 11'e kilitlenmeli şayet fiziki kondisyonu yeterli ise.

İyi bir golcü de şart gibi. Eneramo'dan ve Batuhan'dan daha iyisi lazım bize.

Korcan-Cicinho-Da Costa-Ümit-Abdurrahman-Yeni ortasaha(Mehdi)-Adem-İbrahim Akın- Atıf-Aydın(Utaka-Burhan)-Yeni Forvet(Eneramo-Batuhan)

*Bence en büyük kaybımız Ahmet Aras'tır. Fizik olarak, mücadele olarak ve ayrıca bitiricilik ve hava hakimiyeti açısından şuan Sivasspor'un en iyi forveti konumundaydı. Yeterli şans verilmediğini düşünüyorum. İyi bir forvet kazanabilirdik. Yazık oldu.
Alt 24.01.2015, 02:08   #96
münihli_58
Usta Yiğido

münihli_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

515 Mesajına 1.118 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 800 münihli_58 TAM BIR BEYEFENDImünihli_58 TAM BIR BEYEFENDImünihli_58 TAM BIR BEYEFENDImünihli_58 TAM BIR BEYEFENDImünihli_58 TAM BIR BEYEFENDI

1 ön libero, 1 forvet gibi forvet, eneramo batuhan, ahmet aras, rengifo degil fernandao,cardozo gibi forvet, forvetin dibi ve 1 oyun kurucu olmadan biz daha cooook üzülürüz..

ayrica Fatih ve Ibrahim Akin dururken Ziya ve Burhana ilk 11'de yer vermek dogru bir tercih degil. Cok formsuzlar
münihli_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda münihli_58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 24.01.2015, 05:14   #97
B.DUMANLI
Usta Yiğido

2.031 Mesajına 3.824 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1115 B.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekannt

Yönetimin bu transfer politikasiyla,teknilk kadronun bu zihniyetiyle ve sahada oynayan bir kac futbolcu haric digerlerinin oyundaki bu tutumlariyla bu takim düsmeye namzet bir takim.

Biz futbol oynayamiyoruz,orta sahamiz felc olmus durumda.Cok pas yaptigimiz sürece biz ne ilerde cogalabiliriz nede gol atabiliriz.Sergen bu macda eksik Trabzon´u devirecek hamleleri yapamadi.

Bir kac lafimda yönetime yarin bu takima Aydin´da girse,ara transferde alinan Ibrahim´de girse bu takimda degisen birsey olmaz.
Bu takimda oynamamasi gerekli futbolcular var.Sergen bunlara nesteri vuramadigi ve yönetim bir orta saha ile forvet bulamadigi sürece Sivasspor bu ligde tutunamaz.

Kadir,Aatif,Burhan ve Ziya bu takimi bozuyor.Bunlar gercekten zarar veriyorlar.Bunlara nester vurulmadigi sürece bu takim belini dogrultamaz.Ara transferde alinan futbolcular bu takimi kümede tutmaya yetmez bunuda herkes bilsin.Takim icerisinde dengeler bozulmasin diye orta saha oyuncusu alinmiyor,diger taraftan takim kan kaybediyor.Bu nasil bir anlayis.

Kamp süresi sonucunda Sivasspor bu ise tarafsiz olarak konusmak gerekirse bu takim gercekten küme düser.Bu takimin elle tutulur hic olumlu bir yani yok.Tüm ataklar sag kanattan,sol kanat calismiyor,alinan toplar kaybediliyor,defans uyuyor ve ileride cogalamiyoruz.Iste Sivasspor´un icler acisi hali....
B.DUMANLI isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı B.DUMANLI'a Teşekkür Ediyor...
Alt 24.01.2015, 07:14   #98
bassguitar
Tecrübeli Yiğido

bassguitar - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

182 Mesajına 276 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 809 bassguitar isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

sorumlusu yönetimdir. Ayrıntıya maç kriterine gerek yok
bassguitar isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 24.01.2015, 07:20   #99
Murad_Kelleci58
Usta Yiğido

Murad_Kelleci58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

937 Mesajına 2.402 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Murad_Kelleci58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Henüz transfer sezonu bitmediği için çok fazla konuşmak ve yorum yapmakta istemiyorum..

Lakin karşında sıradan bir Trabzonspor var ve sen bu takıma karşı skor avantajını yakalayabilecek, oyunun kaderini değiştirebilecek tek bir oyuncun yok.. Zaten takım olarak, ekip ruhundan uzağız.. Yönetim desen, hala papatya falı açar gibi, transfer yapazağız diyor önce, sonra yok vazgeçtik diyor.. Onlarında dümeni şaşırmış durumda.. Herkes Sergen Yalçın'a umut bağlamış, böyle bir saçma sapan bir oluşum, bu büyük arenada bizi sezon sonuna kadar hep arka sıralarda göstermeye yeterde artar bile..

Yönetim kendince pollyannacılık oynamayı bıraksın, tez zamanda takıma efektif katkı yapacak bir ÖN LİBERO ve birde sağlam GOLCÜ ALSIN.. FORVET DEMİYORUM, GOlCÜ alsın.. Yine diyorum gidişat gidişat değil.. Devre arasında bile rakiplerimiz kalite isimler ile kadrolarını güçlendirirken, biz sadece ve sadece dişe dokunur İbrahim Akın'ı aldık..

Diğer transferlerin taraftarın ve kamuoyunun gözünün boynamasından başka bir şey değildir. Geldikleri takımda 6 aydır futbol oynamayan adamlara bel bağlanırsa, biz taraftara konan "fıtık teşhisi" ileriki zamanlarda "ilerlemiş fıtık" olarak karşımıza çıkacaktır.
Murad_Kelleci58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 24.01.2015, 07:24   #100
shang
Usta Yiğido

shang - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

534 Mesajına 894 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 804 shang COK SEVILEN BIR KISIshang COK SEVILEN BIR KISIshang COK SEVILEN BIR KISIshang COK SEVILEN BIR KISI

dün maçtan önce bayağı umutluyduk ama büyük hayal kırıklığına uğradım trabzon maçı bizden daha çok istedi.2.yarı özellikle oyundan çok düştük ziya burhan ve mehdi (çabasına rağmen ) çok hata yaptılar çok top ezdiler yazık oldu enaz bir puan alırız diyordum ama dünkü 2.yarıyı izleyince mucizeydi puan almamız.İbrahim akın bu takımda iş yapar burhanın yerine oynamalı
shang isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
değerlendirelim, maçı

Seçenekler Arama
Stil