Cevap: Maçı Değerlendirelim
Henüz transfer sezonu bitmediği için çok fazla konuşmak ve yorum yapmakta istemiyorum..
Lakin karşında sıradan bir Trabzonspor var ve sen bu takıma karşı skor avantajını yakalayabilecek, oyunun kaderini değiştirebilecek tek bir oyuncun yok.. Zaten takım olarak, ekip ruhundan uzağız.. Yönetim desen, hala papatya falı açar gibi, transfer yapazağız diyor önce, sonra yok vazgeçtik diyor.. Onlarında dümeni şaşırmış durumda.. Herkes Sergen Yalçın'a umut bağlamış, böyle bir saçma sapan bir oluşum, bu büyük arenada bizi sezon sonuna kadar hep arka sıralarda göstermeye yeterde artar bile..
Yönetim kendince pollyannacılık oynamayı bıraksın, tez zamanda takıma efektif katkı yapacak bir ÖN LİBERO ve birde sağlam GOLCÜ ALSIN.. FORVET DEMİYORUM, GOlCÜ alsın.. Yine diyorum gidişat gidişat değil.. Devre arasında bile rakiplerimiz kalite isimler ile kadrolarını güçlendirirken, biz sadece ve sadece dişe dokunur İbrahim Akın'ı aldık..
Diğer transferlerin taraftarın ve kamuoyunun gözünün boynamasından başka bir şey değildir. Geldikleri takımda 6 aydır futbol oynamayan adamlara bel bağlanırsa, biz taraftara konan "fıtık teşhisi" ileriki zamanlarda "ilerlemiş fıtık" olarak karşımıza çıkacaktır.
|