İnşallah Diyarbakırı ligden düşürürlerde bizde biraz rahatlarız zaten Diyarbakır buraya layık degil temenim sözlerinin arkasında dururlarda maçlara çıkmazlar ama bana göre gösteriş için söylenmiş birsöz bunlar sözlerine sadık kalacak kişiler degil
Bu olayları hiç tasvip etmiyoruz.
Bu bir spor ve birleştirme unsuru olan bir oyun .
Gereken dilerizki yapılır her ne olursa olsun.
Ben Türküm, Türk Ezansız olmaz.
Ben Türküm, Türk Hürriyetsiz olmaz...
Diyarbakırspor başkanı artistik yapıyor;maçın özetini izledim hakemin yenilen gollerde hiç hatası yok;hata Diyarbakırsporlu futbolcularda..Maçın hakemi Sivasspor maçlarında da bizim aleyhimize çok hat yaptı ama bizim başkan hiçbir zaman çıkp ta ligden çekiliriz gibi bir açıklama yapmadı..Diyarbakır önce kendine;seyircisine hakim olacak..Adamlar hem içerde hem dışarda olay çıkarıyor...Bu takım böyle giderse çok ceza alır;bu hafta d. bakırın ve Denizli'nin yenilmesine sevinmedim dersem yalan olur..Çünkü bizim şu anda rakibiz görünen takımların başkalrıyla oynadıkları maçlar da bizi yakından ilgilendiriyor..Sivassporun yenildiği bir maçta rakiplerin yenilmeleri de bizim için çok önemli diye düşünüyorum..Biz yeterki kendi sahamızda maç kaybetmeyelim bu takım daha iyi yerlere gelecektir..