Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 30.01.2012, 09:08   #101
ayna26
Tecrübeli Yiğido

278 Mesajına 456 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 689 ayna26 COK SEVILEN BIR KISIayna26 COK SEVILEN BIR KISIayna26 COK SEVILEN BIR KISIayna26 COK SEVILEN BIR KISI
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

İŞ kazası diyelim bu mağlubiyete, mutlaka sebebleri vardır.ama ben özellikle şu noktaya dikkat çekmek istiyorum ne zamanki takımda moral ve motivasyon düşüklüğü yaşandığında olumsuzluklarda berbaerinde geliyor, şike ile ilgili belirsizliğin sürdüğü bu süreçte 26 ocaktaki kurul sonrası netleşene hiçbir şeyin olaması ve sürekli bizim takımın üzerine senaryoların üretilmesi takımın moral ve motivasyonunu bozdu, bu ana etken bu mağlubiyette.Oyuncularında her maçta hatasız oynayacağını ilişkin kimsenin garantisi olamaz, hatalar yapıldı, bu hatalardan mutlaka ki gerek Teknik heyet gerekse futbolcuar ders çıkaracaklardır.Kaleci sorunumuz var bu doğrudur, rıza hocanın elinde akternatif olsaydı eminim en iyisini seçerdi.Nihata şans vermek gerek,genç olması motive olmasına vesile olacaktır.Artık bu maç geçmişde kaldı, önümüzde kayseri maçı var, o maçda stadda olup takıma destek olalım yiğidoların tek maçlık taraftar olmadığını gösterelim...
Alt 30.01.2012, 09:30   #102
58akif34
Usta Yiğido

58akif34 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

791 Mesajına 2.261 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 781 58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein

maçı degerlendırılecek bır sey yok ıyı oynadık fakat bazı dış etkenlerden dolayı kaybettık kaan sanssız bır sekılde kendı kalesıne lgol attı atılla bıraz camur yüzünden denge kaybı yasadı topun yerde sekmesı ıle golu yedı fakat buradakı yorumlar cok agır yorumlar acık konusuyorum kımse yaptıgı işte hata yaptı diye sıpa ve kazma tabırlerını haketmez bırısı yaptıgım bır iş hatası nedenı ıle bana bu tarz yakıstırmalar yapsa kavga cıkartırım atılla antalya macında necatının topunu cıkarttıgı zaman kımse demedı bu kalecı kötü bu kazmayı neden oynatıyorsun hoca dıyen olmadı atılla ılk yarıdakı antep macında penaltı cıkarttı herkes havalara uctu şimdi hatalı gol yedı bırsuru hayvana benzettınız borjam ıyı degıl dedınız kayıp atılla ıyı degıl dedınız oda gıtsın petkovıc mıyadını doldurdu dedınız gıttı akın cok ıyı kalecı dedınız 2 B de ancak kendıne kulup buldu kım kaldı kımı getırelım taraftarın ısı futbo9lcuları hayvanlara benzetmek degıldır takımına ve futbolcusuna destek cıkmaktır 11 mactır yenılmeyen takımın hocasına yiğido rıza diye hitap edenler 1 maç kaybettı rıza efendı ye döndüler
Alt 30.01.2012, 09:49   #103
izmirliyigido
Gast

En kolay pozisyonda boş kaleye atamadık, en zor pozisyonlarda topu kendi kalemize attık.. Böyle olunca nazar olmasın diye kendi kendimizi yendik. Şimdi ne kadar kızarsak kızalım, ne dersek diyelim bu maç geride kaldı.

Allah'tan ben yolculuktaydım maçı tam izleyemedim. Herhalde sinirimden, kahrımdan ölürdüm. Boş kaleye atama, kendi kalene 2 gol birden at adeta.. Yazık vallahi, çok oldu.

Gel burada kime kız şimdi? Maç boyunca çok çok iyi oynadıkları söylenen, sorumsuz davranan Kıvanç KARAKAŞ'a mı? Biranlık hatanın kurbanı olan Kaan KONUK'a mı? Geçen hafta Antalya'dan da benzer şekilde topu takip edemediği, pozisyonu iyi süzmediği için yediği gole benzeyen 2 tane pozisyon hatası yapıp gol yiyen Atilla KOCA'ya mı? Saha da 60. dakikaya kadar güzel oynayan fakat boş kaleye topu atmayı, çizgiden golümüzü çıkartan Milan CERN'ye mi? Kalitesini golle süslemeyen Kamil GROSİCKİ'ye mi? Kime, kime kızalım? Yoksa yine maça girdikleri gibi ruh gibi dolaşan hayalet futbolcular PEDRİEL ile Mehmet NAS'a mı?

Gelin hiç birine kızmayalım, kadere, şansızlığa kızalım. Onları bağrımıza basalım. RIZA ÇALIMBAY Hocamız onların kulaklarını çeksin. Biz, şu KAYSERİSPOR'u yenelim biz, yüreğimizi soğutalım, herşeyi unutalım. Eğer o maçta da böyle sorumsuz davranırlarsa, bu maçı alamazlarsa o zaman daha çok üzülürüz.

Benim için, maçın hem en iyisi en kötüsü Milan CERNY'di. Neden ???.... Çünkü, ben o adama çok güveniyorum, futbolunu çok beğeniyorum. Mükemmel oynuyor. Birde golle tanışabilse inanın çok daha iyi olacak. Neyse bu hafta nazar değmesin diye biz kendi kendimizi yendik, Kayseri maçıyla tekrar bir seri başlatırız inşallah !..

.
Yukarıdaki Mesaj için 7 Kullanıcı 'a Teşekkür Ediyor...
Alt 30.01.2012, 09:52   #104
Besyo_cu
Usta Yiğido

Besyo_cu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.819 Mesajına 8.169 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1306 Besyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende Zukunft

Alıntı:
BOUN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Hocam iyi güzel diyorsun ama önemli bir noktayı kaçırmamak lazım. Hoca transfer ister fakat yönetim buna ne cevap verir/verdi? Maddi olarak iyi durumda olmadığımız belli idi. Son birkaç aydır alacağımız galibiyetlerle biraz belimizi doğrultur duruma ancak gelmiş olduğumuzu tahmin ediyorum. Ancak yine de elde ettiğimiz gelirler yeni iki futbolcunun maliyetini karşılayabilir mi, tartışılır. Bu konuda taraftar olarak cevabı Rıza hocadan değil, yönetimden beklememiz lazım.
Hocam Fatih TERİM her fırsatta yönetimden oyuncu istediğini ancak hala transferin yapılmadığını söylüyor, Rıza Hoca'da ilk yarıda ve devre arasında bütün roportajlarında en az 2 -3 oyuncu transferi şart diyordu. 2 yarıya beklenenden öte bir performans göstermeye başladık ve transfer sözleri rafa kalktı.

Süper Lig artık büyük bir sektör bir çok özel firma haline geldi, Grosicky, Eneramo, cerny gibi oyuncuları çok rahat aldığımız paranın iki katına satabiliriz. Böyle oyuncular alınarak hem bu günü hem geleceği kurtarmak mı yoksa yedek kulbesini dolduracak hiç oynamadan parasını alıp bonservisi eline verilerek serbest bırakılacak oyuncu mu gerek ?
Besyo_cu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Besyo_cu'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 30.01.2012, 11:10   #105
Has Sivas`li
Yiğido

196 Mesajına 400 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 571 Has Sivas`li FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Bu macta iki nokta cok önemli!
1- Kaladeki problem nasil cözülecek?
2- Cok gereksiz kartlar yiyoruz
Has Sivas`li isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 30.01.2012, 11:26   #106
savaş2
Yiğido

savaş2 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

489 Mesajına 709 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 823 savaş2 FAZLA SÖZE GEREK YOKsavaş2 FAZLA SÖZE GEREK YOK

***her kes Atilla diyor ama yanlış bence her kaleci hata yapabilir
***takımı gereksiz yere eksik bırakan. yani orta sağda adamı biçen kim

***boş kaleye veya karşıkarşiya kalıpta golu atamıyan oyuncu yokmu
***ya yuzdeyüz penaltımızı vermiyen i... hakeme ne demeli
***bunun yanında kıvancı iyi tanıyan rıza hoca ne demeli.kıvancın kırmızıya yaklaştığını mehmet nes gibi tecrübeli adamı zamanında oyuna
almadığı
***bence kıvancı bu oyun anlayışıyla deplasmanda her 90 dak. kırmızıya yakın olur derimm
savaş2 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda savaş2'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 30.01.2012, 12:14   #107
stain
Usta Yiğido

stain - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

571 Mesajına 1.189 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 727 stain FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

süper ligi takip edenler bilirki bu ligde 2-3 tane bomba kaleci olur bunlardan biri samsunsppor kalecisi ydi ahmet şahin kovuldu diğeri bizim atilla ilk 11 de banko oynuyor ligin ilk yarısındada kayseri maçında oyunu koparıp kayseriye hediye etmişti frikik golünde hatılarsınız umarım

bu kaleci 32 yaşında bu adam 7 sinde sap 32sinde yine sap bunun yerine nihat şahini koysan kötü mü olur madem kaleye bomba koyuyorsun çocuk patlaya patlaya öğrensin canım tecrübelenir sivasada gelecek adına yatırım olur bari onu oynat hocam

atilla sade bu maçta değil çoğu maçta skora etki edecek hatalar yapan bir adam mesela geçen hafta antalyadan yediği gol buna örnek adam resmen skora etki eden en etkili oyuncumuz olup çıktı

ya kaleye ramoviç petkoviç tarzı tecrübeli kaleci alın yada nihatı oynatın atilladan daha kötü olamaz

buradan özel yetkili savcıya sesleniyorum şu bizim atilla yı içeri alında kalemiz rahatlasın yav
stain isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 30.01.2012, 12:43   #108
sivasfutbol
Usta Yiğido

sivasfutbol - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

556 Mesajına 1.045 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 898 sivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
Besyo_cu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Binlerce kez söyledik bu takıma kaleci ve orta sahaya bir oyuncu lazım diye. İlk yarıda ki bir çok maçtan sonra bu takıma transfer şart diyen, devre arasında en az 3 oyuncu almazsak işimiz zor diyen Rıza Hocam ne oldu da transferden vazgeçtin ?

Rıza Hocanın sayesinde buralardayız bunu inkar etmiyorum ama transferde hoca yetersiz kalıp kendi ile çelişti, İyi bir takımız ve iyi de kadromuz var zaman geçmeden en az iki oyuncu ile takıma takviye yapmalıyız.

Yönetim ve hoca bu takımı düşürmeyelim diyorsa transfere gerek yok böyle ligi orta sıralarda bitirir elimizde ki bir çok maçı veririz ama yok hedef Avrupa kupaları ise mutlak suretle en az iki oyuncu şarttttttttttttt.
boşuna yüregini tüketme kardeşim yönetim olarak play of a kalmak istemiyoruz bu kadar fazla ileri gidemeyiz hemde takımda gözle görülür bir düşüş var ben liği 10 cu olarak tamamlarız diye düşünüyorum..
sivasfutbol isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 30.01.2012, 13:09   #109
ozledımeskıyı
Usta Yiğido

ozledımeskıyı - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

615 Mesajına 937 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 754 ozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
sivasfutbol Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
boşuna yüregini tüketme kardeşim yönetim olarak play of a kalmak istemiyoruz bu kadar fazla ileri gidemeyiz hemde takımda gözle görülür bir düşüş var ben liği 10 cu olarak tamamlarız diye düşünüyorum..
oha yuh diyorum başka bir şey demiyorum 10 haftadır yenilmiyorduk ve en golcü ekiplerden biriyiz kaybettik ama yine de güzel oynadık ve 10. luk diyorsun belki 9-13 hafta arası puan kayıpları çok olabilir ama sonraki maçlarda kendi oyunumuzu oynarsak ilk 8 İŞTEN BİLE DEĞİL
Alt 30.01.2012, 13:11   #110
cılgınsivas58
Usta Yiğido

cılgınsivas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

558 Mesajına 760 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 908 cılgınsivas58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

maçın en kötüsü=cerny(formsuz)kagan(keş ke onun yerine ziya oynasaydı)kıvanç
en iyisi=şüphesiz eneramo
hakeme gelirsek hakem yine yandaşlıgını yaptı bütün hakemler sivas düşmanı
işallah kayseriyi yeneriz ve seriye başlarız
cılgınsivas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
değerlendirelim, maçı

Seçenekler Arama
Stil