Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 13.04.2012, 08:07   #101
58svsvs58
Acemi Yiğido

44 Mesajına 70 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 620 58svsvs58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

futbol bütün sahada oynanır. amaç kendi kale direkleri arasından topun geçmesini engellemek rakip kale direkleri arasından topu geçirmektir. biz hücum ederken 11 tane bursalıyı geçmek zorunda kaldık zorlandık. ama onlar her uzaklaştırdıkları topla kaleciyle karşı karşıya kaldılar. biz futbol olarak değil mantık olarak 7. dakikada zaten yenilmiştik. maçta bitmişti. 1. golü yedik. bir defansımızda kaleci Atilla kaldı. diğerleri almış başını gitmiş. savunulacak alan yol geçen hanı olmuş.
58svsvs58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 13.04.2012, 08:09   #102
yamanil
Yeni Yiğido

yamanil - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

3 Mesajına 4 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 yamanil isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Saraçoğlunda Sivaslıların gördüğü eziyeti hiçbir taraftar görmedi.Maraton bileti aldık zar zor içeri girdik tribün tıklım tıklım,merdivenlere kendimizi zor attık.Sonra dediler üst kat açıldı oraya gidelim dedik,bizi dışarı çıkardılar diğer kapıya gittik kapılar kapalı kimse açmadı,sonra diğer kapılar açıldı dediler oraya koştuk 15-20 kişi girdi sonra o kapıyı kapadılar.Millet yığıldı bağır çağır açmadılar,yarım saat ordan oraya koştuk en sonunda kale arkası açıldı oraya gidin dediler,ilk yarıyı bitiyordu içeri girdik.Çoluk çocuk rezil olduk.ortalarda.
Dışarda bi tane Bursalı yoktu Sivaslılara bu eziyeti yapanların Allah belasını versin.Biz kalkıp desteğe geliyoruz bi tane yönetici çıksın taraftara sahip çıksın.Burdaki İBB maçına gitmeyi düşünüyordum kesinlikle gitmem.
yamanil isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 13.04.2012, 08:19   #103
ccey
Yiğido

137 Mesajına 204 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 617 ccey COK SEVILEN BIR KISIccey COK SEVILEN BIR KISIccey COK SEVILEN BIR KISIccey COK SEVILEN BIR KISI

BRAVO RIZA HOCAM!!!!!!!

TEK MAÇLIK SÜPER BİR KADRO VE TAKTİK SAYESİNDE TARİHİ BİR FARKTAN KURTULDUK!!!!

ALLAH AŞKINA KARŞINIZDAKİ TAKIM 3.LİG TAKIMIMI BÖYLE BİR TAKTİK VE KADRO İLE OYNANIRMI, FATY DEN OLSA OLSA KERESTECİ ODUNCU OLUR NE HIZ VAR NE TEKNİK AMA BÖYLE BİR MAÇTA HEMDE ÖNDE BASIP ARKADA METRELERCE BOŞLUK BULUNAN MAÇTA İKİ TANE AĞIR STOPER BRAVO VALLAHİ,

BİRDE SÜREKLİ BİR KADRO VE SİSTEM DEĞİŞİKLİĞİ VAR BU NASIL İŞTİR LİG BİTTİ HALA BİR DEFANS KURGUMUZ YOK. TEŞEKKÜRLER HOCAM GÜZEL MAÇ VERDİNİZ
ccey isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı ccey'a Teşekkür Ediyor...
Alt 13.04.2012, 08:33   #104
KaRiZmA YiĞiDo
Acemi Yiğido

40 Mesajına 67 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 620 KaRiZmA YiĞiDo COK SEVILEN BIR KISIKaRiZmA YiĞiDo COK SEVILEN BIR KISIKaRiZmA YiĞiDo COK SEVILEN BIR KISIKaRiZmA YiĞiDo COK SEVILEN BIR KISI

Evet Ağzı olan konuşuyor diye bir deyim varya aynen öyle oldu.Arkadaşlar taraftar maça niye gelmiyor?
-Çünkü Sivas Spor'da ruh yok,istikrar yok,heyecan yok,başarı devamlılık arz ederse başarıdır.Dünkü Bursa Maçı tam bir rezalet şimdi bu başarımı,istikrarmı? bence istifa etsinler bence takım küme düşsün,böyle hergün kahrolmaktansa bir gün kahrolalım.Rıza hoca'nın takıma etkisi yok,katkısı yok,sürekli aynı demeç suçluyuz oyun anlayışımız iyi değildi,galibiyeti hak etmedik.Yazık enayi değil bu taraftar, salak hiç değil,oturup şapkamızı önümüze koymalı nerde hata yaptığımızı sormalıyız kendimize.Elimize geçen tüm fırsatları değerlendiremedik.İlk 4 garanti iken al ben yemiyorum sen ye dedik,ilk 8'e şans eseri girebildik.Peki 35 bin kişilik stadı hak edecek ne yaptık,hangi taraftar bu takıma güvenipte maça gelir.Şampiyonluğa oynadığımız zaman insanlar iddia oynarken takım kim olursa olsun sivas'a oynardı neden?istikrar vardı,mücadele vardı,heyecan vardı... Bülent Uygun'u sevmem ama Sivas Spor'a çok katkı yaptı,ateşlerdi,uçardı takım azmı malupken maçı çevirip sonra kazanıp,farka gittik.Neydi Kamanan,Mehmet Yıldız,Muhammet Ali,Abdurahman Dereli,Herve Tum,Bilica hey gidi günler hey maç saatini sabırsıklıkla bekler,kafeleri hınça hınç doldurur,formalarımızla,bayrağ ımızla çoşar ve çoştururduk.İşte o Sivas Spor'u özlüyor taraftar,onun lezzetini arıyor bu halk , yoksa sahadaki artislere,yedek kulübesindeki kılını kıpırtatmayan ruhsuzlara değil.Başarı Hikmet KARAMAN'ın küme düşme hattındaki takımı nerdeyse play-Of'a sokuyordu,oyuna katkı sağlayacan.bir çok hamleyi deneyecen,ruh gibi durup, 4.hakemle ağız münakaşası yapmayacan sağa sola sataşıp durmayacan.Adam oynamıyorsa sahayı ona dar edecen,almayacan kadroya,verecen para cezası oh ne iş ekmek elden,su gölden hem oynama,hemde paranı al yat yok böyle bir mantık Dünyanın hiç bir yerinde.Birde çok kızıyorum.Rıza hoca şöyle Rıca hoca böyle kardeşim hemşerimiz,saygı duyarız,başarısı bizi mutlu eder,ama işini yapacak,yatmaya gelmedi,bedava da çalışmıyor.Diyeceğim o ki bu takım play-of'ta da bir nane yemez,Yazık olur bu taraftara Hayırlısı bakalım.Futbolda kuru söze ,boş lafa yer yok bakın ben sezonun başında bir yorum yaptım.Sivas İlk sekize zor ama belki dedim,50 puanı gecemez dedim.Manisa,Samsun,Ankara gücü düşer dedim hepsi nerdeyse tuttu.Sivas ilk sekize zorda olsa girebildi,O maç Samsun Spor'la değilde ilk Sekizi zorlayan bir takımla olsaydı da görseydik girebilecekmiydi,Sadece şans yardım etti bize.
KaRiZmA YiĞiDo isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 13.04.2012, 08:33   #105
58svsvs58
Acemi Yiğido

44 Mesajına 70 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 620 58svsvs58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

futbolda 4-4-2 duydum. 4-3-3 duydum. çok formül duydumda 10 hiç duymadım. çünkü biz hep rakip sahada oynadık maçı. onlar bizim sahaya girince hep kaleciyle karşı karşıya kaldılar. uhut dağının okçuları yerlerinde durmayınca savaşın kaybedilmesine benziyordu.
58svsvs58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda 58svsvs58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 13.04.2012, 08:41   #106
4eylül
Usta Yiğido

4eylül - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

452 Mesajına 776 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 696 4eylül COK SEVILEN BIR KISI4eylül COK SEVILEN BIR KISI4eylül COK SEVILEN BIR KISI4eylül COK SEVILEN BIR KISI

sivasspor bursa maçında inanılmaz kötüydü akşam çok kötü düşüncelerim vardı sabahı baklemekte vayda var deyip yorum yazmadım şunu düşündümki insanın sinirleri yatışdıkca daha opjektif düşünüyor bunun sezonun en kötü sivassporu deyip sineye çekmekten başka bir şey değil
4eylül isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı 4eylül'a Teşekkür Ediyor...
Alt 13.04.2012, 10:29   #107
bulentt07
Yiğido

bulentt07 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

98 Mesajına 179 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 561 bulentt07 COK SEVILEN BIR KISIbulentt07 COK SEVILEN BIR KISIbulentt07 COK SEVILEN BIR KISIbulentt07 COK SEVILEN BIR KISI

Alıntı:
SS'li Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bu hocadan bir c...k olmaz. Riza hocaya rağmen ligi iyi yerde bitirdik.

YUH senin gibi hocaya.
Terbiyeli olun Elestirini yaparken Rıza hocanın yerinde kim olsa bu takımı sezon bas bırakırdı.O bırakmadı sahıp cıktı Hakem hataları olmasa ılk dortte ıdık.Kupada Deplasmanda mersin ve gs eledi yıllardır ılk turda ikincilig takımlarına elenıyorduk Bunları cabuk unutuyorsunuz galiba.Ligde son hafta kaldıgımız yıllarıda unuttunuz simdi hocaya laf ediyorsunuz.Allahtan korkun Cuma günü günahtır bu yaptıgınız.
bulentt07 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda bulentt07'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 13.04.2012, 10:37   #108
58hayati
Tecrübeli Yiğido

58hayati - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

107 Mesajına 166 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 58hayati isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

maçda ilk yarı çok kötü. ikinci yarı eh işte.defans bu kadar top kaçırırsa ortasaha top yapamazsa kanatlar hiç yok saki yoktu enaramo ne yapsın.kadir enaramo ziya iyi diyorrum ben...
58hayati isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda 58hayati'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 13.04.2012, 10:57   #109
Salim58
Usta Yiğido

Salim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

6.501 Mesajına 17.014 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1633 Salim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz sein

Maçı değerlendirecek fazla birşey yok kötü oynatık kaybettik iyi oynayarak 5-0 kaybetsek belkide bukadar üzülmezdik.

Bizim üzüldüğümüz kadar futbolcularımız üzüldümü acaba gerçekten merak ediyorum.Eğer üzüldük derlerse inanmam herşey sizin elinizde oynasaydınız.

Bizim kupadan elenmemize sevinenleri söyleyeyim.GS,kupadan elediğimiz için,MİY,kupadan elediğimiz için.Samsunspor,ligden düşürdüğümüz için..

Üzüllenler söyleyeyim takım İstanbula gelmiş yanlız bırakmaz bize yakışmaz diyen ve stad daki yerini alan binlerce fedakar yiğidolar ve uzakta olan ben ve benim gibi içi Sivasspor aşkıyla yanıp tutuşan binlerce yiğidoları üzdünüzya helal olsun deyip önümüzdeki maçlara bakalım...

Saraçoğlunda takıma destek olan tüm yiğidolara sonsuz teşekkürler..
Salim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 5 Kullanıcı Salim58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 13.04.2012, 11:48   #110
burak58as553
Usta Yiğido

burak58as553 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

550 Mesajına 1.071 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 712 burak58as553 ist jedem bekanntburak58as553 ist jedem bekanntburak58as553 ist jedem bekanntburak58as553 ist jedem bekanntburak58as553 ist jedem bekanntburak58as553 ist jedem bekannt

Kendinize saygınız yok bari oraya gelen,sizi destekleyen insanlara karşı az bi saygı gösterseydiniz ya..
Şu Kadir'e söylenecek söz yok..Sadece Kadir,Kadir,Kadir..Adam ben Türkiye Kupasını istiyorum dedi maçta..Kadir'e yardımcı 2 tane daha adam olsaydı,biz bu maçı çevirirdik..
burak58as553 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda burak58as553'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...

Etiketler
değerlendirelim, hepsini, kovacan, maçı

Seçenekler Arama
Stil