Alıntı:
Yiğiter Nickli Üyeden Alıntı
Bugün Buca ve Paşa yenmiş olsaydı çok sert eleştirilerimiz olacaktı başta ben..
|
zaten bizim en büyük ŞANSIMIZ iki yıldır başkalarının sırtından geçinmiş olmamızdır.biz iyi değiliz,bunun sebepleri elbette var.az önce biten maçta fener yendi,şimdi siz bucayı 2.defa yenmiş oluyorsunuz...ve bunun gibi örnekler bizi rahatlatıyor,öyle olmasaydı ben görürdüm burda karnından konuşanları..morinhomudur nedir o gelsin bumu gelsin diyenleri.benim rızayla mızayla işim olmaz,kimse babasının hayrına iş yapmıyor,iş yapılacaksa iş yapılmalı..ben rıza hocaya her yönden kefilim,adamlığına dürüstlüğüne şerefine adam gibi adamdır rıza hoca,ben teknik direktörlüğüne laf ediyorum..bir kişinin parası vardır,ticari bir işletme kurabilir;ancak bunu devam ettirebilmesi için bir çok şeyi profesyonelce düşünmek ve uygulamak gerektirir,diyeceğim dürüstlük ve adamlık sadece başarılı olmanın tek anahtarı değildir...işi bilmiyorsan batmaya mahkumdursun..benim demek istediğim bu..bunu da göreceğiz ilerde,3 ay önce uğur kavuk için yazdıklarım şimdi daha yeni yeni rağbet görüyor,açın bakın neler demişim..mesajlar burda.benim kızdığım köpürdüğüm,bunu biz siz o görüyorda,rıza hoca neden görmüyor,diretiyor !!!!!! çünkü........................