Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Taraftar

Taraftar SivasSpor Taraftarı hakkında yorumlar

Seçenekler Arama Stil

--->: KORSAN ÜRÜNLER ALMAYALIM !!
Alt 20.06.2007, 08:22   #111
izmirliyigido
Gast

Standart --->: KORSAN ÜRÜNLER ALMAYALIM !!

ARKADAŞLAR GÜZEL SÖYLÜYORSUNUZ DA, BİZ DIŞARIDA OLAN YİĞİDOLAR BİR TÜRLÜ ORİJİNAL ÜRÜN BULAMIYORUZ. İSTANBUL'DA BULUNMUYORSA, İZMİR'DE BULMAK HİÇ MÜMKÜN DEĞİL...

KISMET OLURSA 7 TEMMUZ'DA SİVAS'TA OLACAĞIM... İNŞALLAH BU GİTTİĞİMDE O DEDİĞİNİZ YERLERDE (İSTASYON CADDESİN DE Kİ VE ATATÜRK CADDESİNDE Kİ) MAĞAZALARDAN DOYASIYA ALIŞ VERİŞ YAPACAĞIM. BİRKAÇ KURUŞ DA BİZDEN YARDIM OLSUN SİVASSPOR'UMUZA....

.
kalkındırma
Alt 08.07.2007, 11:32   #112
hamdicellek
Yeni Yiğido

hamdicellek - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1 Mesajına 1 kez Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 hamdicellek Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart kalkındırma

tüm sivasa ve sivasspora gönül verenlere selamlar ben antalyada yaşıyorum ama sıkı bir sivasspor taraftarıyım tatilimi sivasta geçirmek üzere geldim ve gördüklerim beni öyle mutlu ettiki anlatamam gelişen sivas büyüyen sivasspor yapılan tesis yapılan transferler beni bu kadar hiç birşey mutlu edemezdi sivasa ve sivasspora gönül verenleri destege ve yardıma çagrıyorum nasılmı yapacagımız harcamaları sivasa ve sivasspora nasıl iletiriz memleketimizin ürünlerini satın alarak bagış yaparak maçlarına giderek sivasspor ürünlerini alarak ve buna benzer birçok şey sivastaki çalışmaları görünce çok sevindim ayrıca sayın belediye başkanımıza ve arkadaşlarına çok çok teşekkürlerimi sunarım sivası adeta cennete çevirmişler ve çalışmalarıda devam ediyor ayrıca sivassporu bugünlere getiren başkanımıza ve sayın bakanımız abdullatif şenerede çok çok teşekkürler ederim biz sivaslılara sesleniyorum yurt dışı ve yurt içindeki herkesi birlik ve beraberlige çagırıyorum daha büyük sivas için haydi çaba sarfedelim en güzel günler bizimle olsun
hamdicellek isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: kalkındırma
Alt 08.07.2007, 11:44   #113
rmznshn
Acemi Yiğido

68 Mesajına 228 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 702 rmznshn COK SEVILEN BIR KISIrmznshn COK SEVILEN BIR KISIrmznshn COK SEVILEN BIR KISI
Standart --->: kalkındırma

Yiğido’nun silahları!

Mehmet Yıldız ve Balili, Bolu kampında FANATİK'e iddialı açıklamalar yaptılar...
08.07.2007

Sivasspor’un geçen yılki başarısında büyük pay sahibi olan Mehmet Yıldız ve Balili, Bolu’da FANATİK’e iddialı açıklamalar yaptı: Rakiplerin korkulu rüyası olmaya devam edeceğiz.

‘İkinci vatanım gibi’
Geçen sezon Sivasspor’da Bülent Uygun’un teknik direktörlüğe gelmesiye ön plana çıkan Mehmet Yıldız ve Balili, yeni sezonda da takımların korkulu rüyası olacaklarını söylediler. Kırmızı-Beyazlı takımın Bolu’da Dorukkaya Otel’deki kampında FANATİK’e konuşan yıldız futbolcular, geçen yılki performanslarını tekrarlayacaklarını iddia ettiler. İsrailli yıldız Balili, Türkiye’yi çok sevdiğini ve Sivas’ta kendisine gösterilen ilgiden memnun olduğunu belirtip, “Buraya çok alıştım. İkinci vatanım gibi oldu. Mehmet’le çok iyi bir uyum yakaladık. Bunu sürdüreceğiz” dedi.

‘Unutulmak istemiyorum’
Performansıyla A Milli Takım’a kadar yükselen Mehmet Yıldız ise, “Bülent Uygun’un gelişiyle yakaladığım fırsatı iyi değerlendirdim ve A Milli Takım’a kadar yükseldim. Ancak futbol nankör bir oyun. Bugün gazetelerin birinci sayfasındayken, yarın gündemden düşebilirsiniz. Böyle bir durumla karşılaşmamak için en iyi şekilde çalışmanız gerekiyor. Ben de böyle yapacağım ve yeni sezonda daha iyi bir futbol ortaya koyacağım. Futbol hayatım bittiğinde, Mehmet Yıldız isminin unutulmasını istemiyorum. Bu nedenle sonuna kadar mücadelemizi sürdüreceğiz” ifadesini kullandı.
rmznshn isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 24.10.2007, 17:06   #114
hardrockemre
Yeni Yiğido

hardrockemre - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 hardrockemre FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

a biiiii gusel soluosun da nasıl olacak muuu bı ırtıbat fılan yokmuuu bı yardımcı olmuosunuz bende sıvaslıyım ama sıvas forması bulamıorummm
hardrockemre isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 25.10.2007, 11:54   #115
ekingölü
Tecrübeli Yiğido

ekingölü - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

98 Mesajına 132 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 785 ekingölü Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

evet bende katılıyorum korsan ürünlere hayır diyorum.
ekingölü isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 25.10.2007, 12:50   #116
Ss--58--Ss
YASAKLI ÜYE

42 Mesajına 63 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Ss--58--Ss ist jedem bekanntSs--58--Ss ist jedem bekanntSs--58--Ss ist jedem bekanntSs--58--Ss ist jedem bekanntSs--58--Ss ist jedem bekanntSs--58--Ss ist jedem bekannt
Pfeil --->: KORSAN ÜRÜNLER ALMAYALIM !!

Alıntı:
CAGLAYAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Arkadaslar bilindigi gibi Stad cevresinde sagda Solda Sahte SIVASSPOR
Ürünleri " Kaskol,Triko vs " Satilmaktadir!!! bu Ürünleri alirsak SIVASSPOR umuza Faydali Olamayiz!!!
Lütfen Tescilli Orijinal SIVASSPOR Ürünleri alarak Klübümüze Katkida Bulunalim.
TESEKKÜRLER
haklısın dayı söylediklerine aynen katılıyorum....
Ss--58--Ss isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
almayalim, korsan, ürünler

Seçenekler Arama
Stil