Yalnız 23 yaşındaki adam 21 yaş altı takımda nasıl oynuyor onu ben çözemedim. Bu haberin doğru olduğunu ben de biliyorum yanlış anlamayın. Şu anda milli takımdaymış evet ama nasıl oynatıyorlar orasını merak ettim
Sanırım elemelerde oynamış 2 oyuncunun yaşları geçse bile finallerde oynamalarına izin veriyorlar.
Yalnız 23 yaşındaki adam 21 yaş altı takımda nasıl oynuyor onu ben çözemedim. Bu haberin doğru olduğunu ben de biliyorum yanlış anlamayın. Şu anda milli takımdaymış evet ama nasıl oynatıyorlar orasını merak ettim
Sanırım elemelerde oynamış 2 oyuncunun yaşları geçse bile finallerde oynamalarına izin veriyorlar.
ARADAN 2 YIL GEÇSE BİLE Mİ ?????
__________________ NE MUTLU ŞEHRİNE İHANET ETMEYENE
daha doğrusu bizim ifademizle ümit milli takımda oynuyor ama yaş olayına gelince sanırım belli bir kriteri var yani oynayabiliyorlar...
__________________ ...YALNIZLIK,SİGARA KÜLÜ KADAR YALNIZLIK...
yasi suan 21 olmasi zorunda degil, belli bir tarihde 21 yasindaysa sampiyonaya katilabilir. fifa'da u21 icin kurallar böyle.
yeni transferimize özel çalışmam.ana sayfa resmine koyarsanız sevinirim. tabi imza atılınca. .işin şakası cerny ve diğer transferler inşallah sivassporumuzda iyi işler çıkarırda yüzümüzü kara çıkartmazlar... http://www.yukleresim.com/images/030...7022694973.jpg
Arkadaşlar birkaç kişi Faty'i ön liberoya yazdı sonra bazı arkadaşlar da onu devam ettiriyor. Faty stoper olarak alındı. Çok zorda kalınırsa sağ bek oynama ihtimali var. Ama ön libero oynamaz.
Kadromuz da alternatifli oldu gibi. Yabancıların 9'a düşürülmesi gerekiyor yalnız.