Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Kabus Devam Ediyor
Alt 07.07.2011, 22:15   #121
shang
Usta Yiğido

shang - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

534 Mesajına 894 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 813 shang COK SEVILEN BIR KISIshang COK SEVILEN BIR KISIshang COK SEVILEN BIR KISIshang COK SEVILEN BIR KISI
Standart Cevap: Kabus Devam Ediyor

çok yazık oldu çok üzücü bi olay soyleyecek bi şeyde bulamıyorum
shang isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07.07.2011, 22:26   #122
serkankeskin
Acemi Yiğido

31 Mesajına 44 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 704 serkankeskin Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

sivas fenerbahçe maçında şike varsa sivas lı futbolcuların tutuklanmasa bile en azından ifadelerine başvurulması gerekir.bir çantadan bahsediyorlar paradan bahsediyorlar ama ortada şike yapan kimse yok.basının da eline malzeme geçti uydurup uydurup yazıyor.delil üzerine değil şüphe üzerine operasyon yapılıyor.ben başkanımızın şike yaptığına kesinlikle inanmıyorum.allahın izniyle en kısa zamanda başkanda kulüpde temize çıkacaktır.
serkankeskin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07.07.2011, 22:41   #123
alperen2009
Yiğido

alperen2009 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

62 Mesajına 86 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 624 alperen2009 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
serkankeskin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
sivas fenerbahçe maçında şike varsa sivas lı futbolcuların tutuklanmasa bile en azından ifadelerine başvurulması gerekir.bir çantadan bahsediyorlar paradan bahsediyorlar ama ortada şike yapan kimse yok.basının da eline malzeme geçti uydurup uydurup yazıyor.delil üzerine değil şüphe üzerine operasyon yapılıyor.ben başkanımızın şike yaptığına kesinlikle inanmıyorum.allahın izniyle en kısa zamanda başkanda kulüpde temize çıkacaktır.
SANIRIM BIZIM BASKANI SEDAT PEKERIN OGLUNDAN DOLAYI ICERDE TUTUYORLAR ONLARLA BIR BAGLANTISINI DESIFRE ETMIS OLABILIRLER,

BASKANIN OLAYI BENCE ONLARDAN AYRI BIR OLAY BIZIM BASKAN UC BES KURUSA MAC VERECEK INSAN DEYIL ZATEN DUN ADLIYEDE SOYLEDI AZ KALDI GERCEKLER ACIGA CIKACAK DEDI.....
alperen2009 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda alperen2009'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 08.07.2011, 00:00   #124
MaXiMuM
Usta Yiğido

MaXiMuM - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.190 Mesajına 2.682 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 812 MaXiMuM ist ein wunderbarer AnblickMaXiMuM ist ein wunderbarer AnblickMaXiMuM ist ein wunderbarer AnblickMaXiMuM ist ein wunderbarer AnblickMaXiMuM ist ein wunderbarer AnblickMaXiMuM ist ein wunderbarer AnblickMaXiMuM ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
alperen2009 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
SANIRIM BIZIM BASKANI SEDAT PEKERIN OGLUNDAN DOLAYI ICERDE TUTUYORLAR ONLARLA BIR BAGLANTISINI DESIFRE ETMIS OLABILIRLER,

BASKANIN OLAYI BENCE ONLARDAN AYRI BIR OLAY BIZIM BASKAN UC BES KURUSA MAC VERECEK INSAN DEYIL ZATEN DUN ADLIYEDE SOYLEDI AZ KALDI GERCEKLER ACIGA CIKACAK DEDI.....
Bende aynı düşüncedeyim kardeş. Şike konusunda zerre kadar şüphem yok benim.
MaXiMuM isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.07.2011, 00:52   #125
Dark Force
Usta Yiğido

Dark Force - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

362 Mesajına 576 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 906 Dark Force FAZLA SÖZE GEREK YOKDark Force FAZLA SÖZE GEREK YOK

Ne denebilirki ortada bişey varki başkan cezaevinde allah sivasspor camiasının yardımcısı olsun...
Dark Force isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.07.2011, 01:43   #126
merkez_hakan
Acemi Yiğido

merkez_hakan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

38 Mesajına 52 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 673 merkez_hakan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Allah bılıyor kımın ne oldugunu es es sıvas spor we fenerbahçe küme düşünce bu ulke de şike olmayacak mı buna kım ınanır soylermısınz kım hangı akıla mantıga sıgar bu tabı burası turkıye şaşırmamak gerek inş en kısa zaman her şey aydınlanacak we herkes görecek bunu......
Alt 08.07.2011, 02:30   #127
karamik
Usta Yiğido

karamik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

561 Mesajına 1.041 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 750 karamik FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Mecnun Başkan sevenlerin senin yanında sen bu memlekete Atatürkten sonra en fazla hizmet eden adamsın Allah kazadan BELADAN korusun...
Alt 08.07.2011, 10:08   #128
ardahanlı
Acemi Yiğido

ardahanlı - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

90 Mesajına 182 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 550 ardahanlı FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
alperen2009 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

Aynı fikirdeyim. Bravo...

Arkadaşlar bu soruşturmanın çehresi basında olduğu gibi sadece şike soruşturması değildir. İşin içinde daha ciddi boyutlarda olaylar var. Biz taraftarların direkt olarak şike ilgisini çekiyor. Şike bana göre buzdağının görünen kısmı. Bakınız giresunsporla anılan kimler gözaltına alındıysa hepsi tutuklandı. Şike mike yoktur demiyorum, ama bana göre takipte öyleymiş gibi görünen yada dayandırılan bir konu. Yasadışı menajerlik ve bunun sınavınn kanundışı olarak ticaretinin yapıldığı iddiasıdır. Peker grubuyla benim bile ismim yan yana geçse bende tutukluydum. Demem o ki, bu işte başka birtakım mafya bağlantıları ve yasadışı ticari faaliyetler var, tutuklu yöneticiler bana göre şikeden ziyade bundan dolayı tutuklular.

Başka bir önemli konuda; bu ülkede artık eskisi gibi dokunulamayan insanlaradabir bir dokunulmaya başlandı. Bu bir korku imparatorluğu ve bana birşey olmaz baronlarının refüze edilmesi adına önemlidir. Bakınız spor yazarları ortalarda yok 1 haftadır, rıdvan nerede bilen varmı? veya hıncal erman ahmet çakar neden 1 haftdır form düşüklüğü yaşıyorlar anlayan varmı? Neymiş gizlilik var? ne gizliliği aziz yıldırımın habertürkün yayınladığı fotolar skandaldır zaten savcıda emniyet hakkında suç duyurusunda blundu. Emniyette ne oluyors hooop basında başlrım böyle yasağa. Uzun lafın kısası bir bit yeniği var ama neee?
ardahanlı isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.07.2011, 10:13   #129
B.DUMANLI
Usta Yiğido

2.031 Mesajına 3.824 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1124 B.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekannt

Bu güne kadar olan sike kapsamindaki gelismeler,Türkiye´yi mesgul etmis olarak gözüksede ben asil olacaklarin su ana kadar suskunlugunu bozmayan Aziz Yildirim´in konusmasi halinde Türkiye´de tüm dengelerin bozulacagini saniyorum.Eger o konusursa futbolda bir milad olur belkide süperligde takim kalmaz önümüzdeki sezon oyniyacak.Sayet ortada bir pislik varsa bu sadece FB ve Sivasspor´la sinirli oldugunu sanmiyorum.Aziz Yildirim su an icin susma hakkini kullaniyor ,baktiki hersey aleyhine isliyor,iste o an devreye girecek ve tüm gercekleri anlattiginda belkide Türkiye bunun altindan kalkamiyacak.Bir ATASÖZÜMÜZ derki,sessiz atin ciftesi yaman olurmus.Bekleyip görecegiz.Aziz Yildirim su anda beklemede ve üzerine oyun oynandigini basina aciklamis.Daha göreceklerimiz arkada gibi görülüyor,gidisat onu gösteriyor.Neden Türkiye Aziz Yildirim´in sorusturmasina odaklandi,sanki canli maca baglanmis gibi emniyet´in önünden kanallar saatlerce yayin yaptilar.Cünki onlarda biliyorki Aziz Yildirim yanarsa bu yolda baskalarinida birlikte yakar.
B.DUMANLI isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.07.2011, 11:50   #130
giants
Tecrübeli Yiğido

giants - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

259 Mesajına 483 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 giants ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Burada tersine bir durum var.Biz bir sey ispatlamak zorunda degiliz sulanan biziz.böyle sacma sapan bir idda ile insanlari icerde tutmak basli basina skandaldir. Biz bir sey isbat etmek zorunda degiliz karalamayi yap ordan sonra deki sucsuzlugunu isbat et böyle bir hukuk olurmu? bizi suclayan isbat etmesi lazim. ayrica otelden cikarken elinde Canta olmasi sike parasi tasidigi anlamina gelmmez. Öyle ise Her diplamatik,Bürokratik ve dostane görüsme sonrasi Basbakandan baslayip bakanlara ve bürokratlara kadar yanlarinda yada adamlarin tasidigi cantaya bir kilif bicilebilir. mesela o cantada rüsvet parasi var ihaleler icin denilebilir. böyle sacma sapan bir idda olmaz. ayrica minareyi calan kilifini hazirlar polis senden önce orayi görüntülüyen tüm görüntüleri almistir.. otelin icide dahil!!!. eger o canta iceride verilmis olsaydi. onun görüntülerini bekletmeden servis ederlerdi. burada polisin kurdugu bir tuzak var. sadece disariya cikan canta resmedilmis. icerinin görüntüleri nerede diye soranlar bir kez daha söylüyorum.. polisin elinde!!!!.canta ile iceri girildigi icin sakliyorlar. aksi olmus olsaydi icerde birileri yöneticilerimize bir canta verseydi. naklen yayin gibi gergün televizyon ve gazetelerden seyrederdik merak etmeyin.
giants isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
açıklaması, bedelİnİ, devam, ediyor, haftanin, kabus, kİmse, odyakmaz, sİvasspora, Ödetmesİn

Seçenekler Arama
Stil