Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > SivasSpor

SivasSpor SivasSpor'un Gidisi / Yenilikler/ Mac Sonuclari

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Formalar Satışa Sunuluyor
Alt 27.12.2012, 16:24   #121
Soyözen
Tecrübeli Yiğido

440 Mesajına 1.173 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 551 Soyözen FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Formalar Satışa Sunuluyor

Bi forma yapmışlar ki, bedenleri evlere şenlik.

Normal M giyen insanlar XL'ına anca sığıyorlar. Adidas üzerinden alamıyorsun. Mesela Kayserispor'un formaları şehirdeki Adidas bayilerinde satılıyor aldığın malın kaliteli olduğunu anlıyorsun. Bedenleri falan gayet güzel böyle uydurma değil.

Kıyaslamak gibi olmasın ama şu linklere bi girip bakar mısınız?

http://www.bursastore.com/
http://www.ordusporstore.com/
http://shop.elazigspor.org.tr/
http://www.esstoreonline.com/

Bizim sıkıntımız nedir, biz Süper Lig'de oynamıyor muyuz? Daha üç dört sene önce şampiyonluğa oynamadık mı? Dünyada 7 milyon Sivaslı yaşıyor diye söylenen şehrin takımı değil mi bu takım?
Soyözen isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı Soyözen'a Teşekkür Ediyor...
Alt 27.12.2012, 16:56   #122
Murat ARICI
Tecrübeli Yiğido

Murat ARICI - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

126 Mesajına 162 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 669 Murat ARICI FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

ben hala diadoranın çubuklu formasını unutamıyorum en güzel en farklı formamız bizim oydu..
http://www.formakoleksiyon.com/turkiye/sivasspor.html efsane
Alt 27.12.2012, 18:24   #123
Rallim58
Gast

Alıntı:
Soyözen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

Bi forma yapmışlar ki, bedenleri evlere şenlik.

Normal M giyen insanlar XL'ına anca sığıyorlar. Adidas üzerinden alamıyorsun. Mesela Kayserispor'un formaları şehirdeki Adidas bayilerinde satılıyor aldığın malın kaliteli olduğunu anlıyorsun. Bedenleri falan gayet güzel böyle uydurma değil.

.............................. ...........

Bizim sıkıntımız nedir, biz Süper Lig'de oynamıyor muyuz? Daha üç dört sene önce şampiyonluğa oynamadık mı? Dünyada 7 milyon Sivaslı yaşıyor diye söylenen şehrin takımı değil mi bu takım?
Hocam, bayram da Sivas'ta olan sitemizin değerli üyeleri ile storeden alışverişe gittik. Formalar yeni gelmişti. Ama formaları elimize aldığımızda, çocuk forması zannettik. Smol giyen mutlaka XL almalı ki ancak olsun.

Dayıma bile XL aldık ancak oldu.

Gerçekten deve misali olunmuş, neremiz doğru, taraftarın hangi konusu ile ilgileniliyorki, formaların kalıpları, kaliteleri, ebatları kontrol edilip öyle teslim alınsın. Storeden sorumlu devlet bakanı hakkında gensoru önergesi verilmeli

Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı 'a Teşekkür Ediyor...
Cevap: Store ve sanal pazar eksikliği
Alt 28.12.2012, 20:25   #124
nuri_58
Usta Yiğido

nuri_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

582 Mesajına 801 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 977 nuri_58 ist jedem bekanntnuri_58 ist jedem bekanntnuri_58 ist jedem bekanntnuri_58 ist jedem bekanntnuri_58 ist jedem bekanntnuri_58 ist jedem bekannt
Standart Cevap: Store ve sanal pazar eksikliği

Süper lig takımlarından hariç Karşıyaka ve Manisaspor ve bikaç takımın daha internet üzerinden satışları var.Artık bizimde olmalı.Bu konuya yönetimin el atması gerekiyor.Ayrıca yeni atkı basımı yapılmalı...
nuri_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 28.12.2012, 22:58   #125
58megayigido
Tecrübeli Yiğido

58megayigido - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

193 Mesajına 319 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 558 58megayigido FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Fenerbahcw bi mont yaptirmis harikaydi yanlis hatirlamiyorsam 250 tl flan ssatiliyor stoklarda vile yokmus bizde bii cacik yok kimse o fenerbahce demesin cunku bu ttaraftara olan sevgi ve degeri gosteriyor bizmdaha sanal pazarimiz bile yokken millet catir catir satiyor helal olsun adamslara basari sadece izzlenir :( bu gidisle bizi izleyen olmatacak taraftara gereken onemverilmiyor.
Alt 28.12.2012, 23:34   #126
sefilix
Tecrübeli Yiğido

232 Mesajına 447 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 658 sefilix FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
nuri_58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Süper lig takımlarından hariç Karşıyaka ve Manisaspor ve bikaç takımın daha internet üzerinden satışları var.Artık bizimde olmalı.Bu konuya yönetimin el atması gerekiyor.Ayrıca yeni atkı basımı yapılmalı...
sitenin ismini buraya dün yazdım ama görünmüyor. sivaslıların sitesini yazınca red yiyor ama diğer takımların sitesi yayınlanabiliyor neyse konu o değil. sivasspor ürünleri satan bir site var. yine bir sivas rehber sitesinde haberde gördüm anlaşması da var. yani yönetim lisanslı ürünleri sanal olarak satmaya izin vermiş. site ismi yazamıyorum :(
sefilix isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı sefilix'a Teşekkür Ediyor...
Alt 29.12.2012, 10:45   #127
nuri_58
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 977 nuri_58 ist jedem bekanntnuri_58 ist jedem bekanntnuri_58 ist jedem bekanntnuri_58 ist jedem bekanntnuri_58 ist jedem bekanntnuri_58 ist jedem bekannt
Pfeil Cevap: Store ve sanal pazar eksikliği

Alıntı:
sefilix Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
sitenin ismini buraya dün yazdım ama görünmüyor. sivaslıların sitesini yazınca red yiyor ama diğer takımların sitesi yayınlanabiliyor neyse konu o değil. sivasspor ürünleri satan bir site var. yine bir sivas rehber sitesinde haberde gördüm anlaşması da var. yani yönetim lisanslı ürünleri sanal olarak satmaya izin vermiş. site ismi yazamıyorum :(
Site Sivasspor adına mı ? Sadece Sivasspor ürünlerimi satılıyor ?
Herhangi bir site ile anlaşma sağlanmış olması önemli değil.Kulüp kendi ilgilenmeli.Mesela mağazanın adı olan Sivassportifonline gibi bir site açılabilir.
Zaten kargo karşı ödemeli olacağından bir zararda söz konusu olmaz.Farklı şehirlerde yaşayanların güvenli ve rahatça alışveriş yapmalarını sağlanmış olur.
Alt 29.12.2012, 13:14   #128
ofozturk
Usta Yiğido

ofozturk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

272 Mesajına 494 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 859 ofozturk FAZLA SÖZE GEREK YOKofozturk FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
nuri_58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Site Sivasspor adına mı ? Sadece Sivasspor ürünlerimi satılıyor ?
Herhangi bir site ile anlaşma sağlanmış olması önemli değil.Kulüp kendi ilgilenmeli.Mesela mağazanın adı olan Sivassportifonline gibi bir site açılabilir.
Zaten kargo karşı ödemeli olacağından bir zararda söz konusu olmaz.Farklı şehirlerde yaşayanların güvenli ve rahatça alışveriş yapmalarını sağlanmış olur.
o siteyi bende biliyorum. sivas ve sivasspor urunleri olarak yayında. belli olmaz ileride yönetim kendi bunyesine alır veya ister. bu bile güzel bir gelişme arkadaşlar. internetten alışveriş yapılabilmesi ve türkiyenin her yerine gönderilebilmesi.
ofozturk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda ofozturk'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 29.12.2012, 14:07   #129
Sivasspor 3G
Acemi Yiğido

Sivasspor 3G - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

13 Mesajına 15 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 509 Sivasspor 3G FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Yıllardır bunu söylüyoruz ama yok yok yok umudu kestik artık. Daha doğru düzgün bir resmi internet sitemiz yok ya erhan gitti sivasspor resmi site bitti. online sitemiz olsa girip kredi kartı ile forma alsak türkiyenin her her yerinden atkı alsak bayrak alsak çok şey istemiyoruz 4-5 yıldır bunlar konuşuluyor ama yönetim de vizyon yok sen duy sesimizi bari mecnun başkan biliyoruz bunları okuyorsun bişeyler yap artık bu kulüp kurumsallaşsın hiç mi orduspor'un bursaspor'un itesine girmiyorsunuz her yerde logomuz yanlış, resmi sitemiz rezalet durumda, online site yok, kurumsallaşma yok çok üzülüyorum ya sivasspor kaç yıldır süper ligde ama en kötü sitesi olan takım iyi sivasspor.com da olmasa sivasspor internette hiç yok
Sivasspor 3G isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda Sivasspor 3G'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 29.12.2012, 14:16   #130
nuri_58
Usta Yiğido

Pfeil Cevap: Store ve sanal pazar eksikliği

Alıntı:
ofozturk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
o siteyi bende biliyorum. sivas ve sivasspor urunleri olarak yayında. belli olmaz ileride yönetim kendi bunyesine alır veya ister. bu bile güzel bir gelişme arkadaşlar. internetten alışveriş yapılabilmesi ve türkiyenin her yerine gönderilebilmesi.
Sonuç olarak anladığım kadarıyla sadece Sivasspor ürünleri satılmıyor.Kulübümüzün kendine ait bir sitesi olması daha güvenilir olur diye düşünüyorum.Sonuçta her site satabilir kulüp ürünlerini ancak böylesi daha sağlıklı olur.Tabii ki hiç yoktan iyidir ancak 1. lig takımlarının bile online satışı olması bizim çok geç kaldığımızı gösterir.Sivassportifonline gibi bir site ile kulüp kendine ait bir online mağaza açmalı.
Ayrıca yeni ürünler tasarlanmalı.Özellikle 2-3 farklı modelde atkı ilgi görür diye düşünüyorum.Şuan 5 liralık yün atkılar mevcut storede.10 ve ya 15 liralık güzel tasarımlı şal(saten) atkı ve ya tek kat dokuma atkı basımı olursa talep görür.
Birçok takımın taraftar gurupları atkıları storelerinde satılıyor.Bizdede öyle olabilir.Aktif ve ya geçmişte aktif olmuş grupların atkılarının satışıda yapılabilir.Örnek olarak eskişehirspor'un sitesine bakabilirsiniz.Şuan görünmüyor ancak daha önceleri birkaç model nefer atkılarıda mevcut idi.
Bunun haricinde yaratıcı sloganlarla atkı basılabilir.Sloganın atkının tamamında olması gerekmiyor.Sağ alt ve ya sol üstte küçük harflerle yazılmış olarakda olabilir.İmkanı olanlar bir kaç atkı modeli hazırlarsa örnek olmuş olur.Kulüp bastırmasada en azından kendi imkanlarımızla bastırabiliriz.
Konu Kapatılmıştır

Etiketler
eksikliği, formalar, pazar, sanal, satışa, store, sunuluyor

Seçenekler Arama
Stil