Alıntı:
yerliturkuaz Nickli Üyeden Alıntı
Biz de her mağlubiyet sonrası futboldan anladığını zanneden taraftar gurubumuz taraftarlığı bırakıp teknik adamlığa soyunuyor. Ne hikmetse teknik adam olanlar galibiyet aldığımız zamanlar yine taraftar kimliğine bürünüyorlar.
İşte bizim futbol bilgimiz bu kadar her mağlubiyet sonrası bir suçlu bulunup onu asar keser linç ederiz.
Herkes belli başlı futbolcuların üzerine yüklenip duruyor. Farz edelim takımın başında Morunho var. Sezon başından beri en güvendiği 3 kaleci de ağır bir şekilde sakatlanıyor. Sezon başlamdan önce transfer diyor yapılmıyor. Elindeki kadro ile birşeyler yapmaya çalışıyor. Şundan da emin olun Fatih Terim olsun Morunho olsun o eleştirdiğiniz isimler ile sahaya çıkardı. Bundan emin olun.
Rıza hoca devre arasının gelmesine 8 hafta var ve takıma direkt katkı sağlayabilecek 3 oyuncu almamız lazım diyor. Bakın daha kaç hafta ilk yarının bitmesine hoca ne diyor. Ligde kaçıncı sırada olduğunu bilmeden hoca daha 8 hafta öncesinden tespit yapıyor.
Mağlubiyet sonra türeyen teknik adamlara soruyorum siz mi bu takımı daha iyi biliyorsunuz yoksa gecesini gündüzünü takıma ayıran Rıza hocamız mı biliyor.
Biraz aklınızı başınıa alında öyle yorumlar yapın takıma sahip çıkma zamanı eleştirilme zamanı değil....
|
Siz kendinizi çok mu kurnaz sanıyorsunuz yoksa bizlerimi aptal yerine koyuyorsunuz. Hoca ya bak hocaya 8 hafta öncesini görüyor. Kardeş sezon başlayalı 10 hafta olmuş. Hocan transfer diye önümüze getire getire şu adamları getirdi. BEDNAAAR oley... Doğaaaaa Oley... Erhaaaaan Oley... Abdulkadir Oley. ve atıf. Teknik Direktörse zamanında oyuncusunuz alacaktı. Birde kaleci muhabbeti var. 3 kalecimiz sakatmış. Duyanda sanır sakat kalecilerimiz Casillas falan onu da sayayım... Senecky oleeeey... Nihat oleeeey... ve Borjan. Yani hoca zaten kaleyi sağlama almamıştı.
TÜM TRANSFER SEZONU BOYUNCA NE YAPTI RIZA HOCA? ONUDA BEN SÖYLÜYÜM BEŞİKTAŞLA FİNGİRDEŞTİ...
ARTIIII BEN TEKNİK DİREKTÖR DEĞİLİM AMA ORTADA TİLKİ GİBİ DOLAŞIP KENDİNİ KURNAZ ZANNEDENLERDEN DAHA AKILLIYIM. (RIZAYA YALAKALIK YAPANLAR GİBİ) KİMSEYE EYVALLAHIM OLMAZ. GÖNÜL VERDİĞİM RENKLER İÇİN MAÇA GİDERİM KAFAMA GÖRE BAĞIRIRIM TEZAHURAT YAPARIM. İSTERSEN SENINLE MACA GİDELİM TEK BAŞINA TEZAHURAT YAPAN BİR ADAM GÖR.