R.Carlos bugün NTV ile röportaj yapmış;kendisine fb den teklif aldınız mı diye soru sorulmuş;sorulan soruya almadım dememiş;kaçamak cevaplar vermiş...R.Carlos kendisine bir çok teklif olduğunu;Ocak tan itibaren değerlendireceğini de söylemiş...Sivassporun hocası hazırmış kendisine hazır bir takım bıraktım;bu takım düşmez başarılı olacağına inanıyorum demiş...Ocak ta kokusu çıkar;yakında R.Carlos un da yeni takımını da öğrenmiş oluruz...
Bu Konuda eyuphulagu'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
bir yedi gunlugune hastaneye gittim neler olmus neler
Uğurlar olsun Akhisar büyük ölçüde düşmeyi garantiledi. Ligin ikinci devresine böyle tecrübesiz, elindeki kadroya göre futbol oynatamayan ve savunma anlayışı zayıf bir hocayla girmek tam bir intihar eğer ligde kalmayı başarırlarsa deve falan kessinler.
Bu Konuda DoomsDay58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Carlosu sadece turkiyedki bu akilsizlar ister.zaten ekonomik durum kotu birde ustune reklamci carlosu getiriyorlar.sivas cok teklif var diyordu ideallerine en uygunu akhisarmi!!! Bu adam hicbir zaman buyuk hoca olamaz. Sadece cok inanilmaz iddiali konusup 6 yedrir gelenden gecenden. Lisansi yetmiyor para icin sivasla akhisari soymaya gelmis. Akhisara real madridi getirecem sampiyon yapacagim cok iyi oyjuyoruz ama gol atamadik der durur. Akhisar iyi savunma yapan bir takimdi ama artik en kotusu olacak
Dikkat biraz önce kanal58 de carlosun akhisarla anlastigini haberlerde gecti buna fena halde midem bulandi biz bugüne kadar carlos u savunurken bu sitede carlos u elestiren arkadaslar hepden hakli ciktilar demekki adamin para icin yapmayacagi hic birsey yokmus yani sivassporu menfadi icabi hep oyalamis keske sezon basinda ayrilsa imis biz simdi coktan alt siralardan kurtulmusduk ama bunada sukur ya sezon sonuna kadar kalsaidi eminimki bizi küme düsürür vede hic birsey olmamis gibi cekip giderdi artik onu elestiren arkadaslari anlayisla karsiliyorum kusura bakmasinlar biz yanildik
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı Külhan'a Teşekkür Ediyor...