Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

--->: OLAY MAÇ YENİDEN!
Alt 28.08.2007, 22:42   #1
kizilok
Acemi Yiğido

kizilok - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

18 Mesajına 30 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 kizilok isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart --->: OLAY MAÇ YENİDEN!

arkadaşlar benzer olay Manisa-Sakarya maçında bizim başımıza geldi...Manisa ve sakarya seyircisi kol kola maçı izlerken en ufak bi taşkınlık ve sahaya kibrit çöpünün dahi atılmadığı bir maçta bir futbolcuyla itiş kakış yaşanıp oyuncuya kırımızı kart gösterdikten sonra sırf hakem formam yırtıldı gururum kırıldı diye maçı iptal etti ve Manisa 3-0 yenik sayıldı...Bu maçtada şimdi sahaya seyirci giriyor sivaslı oyuncular darp ediliyor ve maçı tekrar kararı veriliyor...İnanılır gibi değil...Türk furbolu bir an önce bu batalıktran kurtulmaı...Tıpkı italyanlar giibi...
kizilok isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 28.08.2007, 22:42   #2
svaslıyım
YASAKLI ÜYE

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 svaslıyım Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

federasyon bence adil bi karar verdi maç adamların hakkıydı biz masa başında kazanmaya calıştık..
svaslıyım isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 28.08.2007, 22:43   #3
JaRu|e
Yeni Yiğido

Tecrübe Puanı: 0 JaRu|e Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

yaw ne komik adamlarsınız spikeri dinle diyo ben o macta oalyın cıktığı tribündeydim cılgınlarda hamsi dediğiniz adamlar sizi yeniyordu daha yeni 1. lig yüzü görüyorsunuz toy toy konusmayın kalıbınızı bilin öyle konusun trabzonun kim olduğunu cümle alem bilir ya sivas baktınız macı yenemedik macın dısında diğer yollarla macı almak için binbir lad dediniz sonuc ne en güzeli tarafsız sahada taraftarsız mac tekrarı cok ta adil. . neyin hesabı bunlar yenilmiştiniz alın işte sizin için bi hak daha
JaRu|e isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 28.08.2007, 22:45   #4
svaslıyım
YASAKLI ÜYE

Tecrübe Puanı: 0 svaslıyım Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:
JaRu|e Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
yaw ne komik adamlarsınız spikeri dinle diyo ben o macta oalyın cıktığı tribündeydim cılgınlarda hamsi dediğiniz adamlar sizi yeniyordu daha yeni 1. lig yüzü görüyorsunuz toy toy konusmayın kalıbınızı bilin öyle konusun trabzonun kim olduğunu cümle alem bilir ya sivas baktınız macı yenemedik macın dısında diğer yollarla macı almak için binbir lad dediniz sonuc ne en güzeli tarafsız sahada taraftarsız mac tekrarı cok ta adil. . neyin hesabı bunlar yenilmiştiniz alın işte sizin için bi hak daha

siteye uye olanların yarısı ts li ANLAYIN ARTIK NASIL BİR BUYUK OLDUĞUMUZU...

OYLE HAYBİYEDEN 3 PUAN ALMAK YOK ...
SİZ KİMLE DAS EDİYOSUNUZ...
svaslıyım isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 28.08.2007, 22:45   #5
5821cenk
Yeni Yiğido

Tecrübe Puanı: 0 5821cenk Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:

SEN nedeioyon senin yuuznden siteden atildim adiiii siizn yuzunuzden goremedikkk ayrica kalibimiza bakiyoruzz hepinizi adam edecekk kadariz siz kimsiniz kraliniz gelsin
5821cenk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: --->: OLAY MAÇ YENİDEN!
Alt 28.08.2007, 22:54   #6
ceza_tolga_rep
YASAKLI ÜYE

ceza_tolga_rep - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

117 Mesajına 179 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ceza_tolga_rep COK SEVILEN BIR KISIceza_tolga_rep COK SEVILEN BIR KISIceza_tolga_rep COK SEVILEN BIR KISI
Standart -->: --->: OLAY MAÇ YENİDEN!

Alıntı:
ulan kırık kafalı hamsiler.sahaya giren son 50 sn.de siz gerizekalılar bide kendinizi haklı çıkarıyorsunuz.2. yarı öcümüzü alacaz ama bunn altında kalmayacaz.
ceza_tolga_rep isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 28.08.2007, 22:43   #7
puar
Usta Yiğido

puar - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

357 Mesajına 678 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1257 puar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblick

yazıklar olsun tff korkak çııkkkkkkkkkkkkkkkkkkk artık trabzonun eteğinin altında....
puar isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 28.08.2007, 22:49   #8
sisortali
Acemi Yiğido

sisortali - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2 Mesajına 2 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 sisortali isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

''Trabzonspor Yönetim Kurulu olarak sahada yaşananların karşılığı 5 maç seyircisiz oynama gibi ağır bir cezaya çarptırılmamız üzerine bir de 3 puanımızın verilmemesini, ayrıca Sivasspor maçının tarafsız bir sahada tekrar edilmesini adalet ve hakkaniyet ölçüleri içinde kulübümüze vurulmuş bir darbe olarak görmekteyiz.

Ayrıca kulübümüze yapılan bunca haksızlığın yanısıra bir de sayın başkanımız Nuri Albayrak, basın sözcümüz Zeyyat Kafkas ve yönetim kurulu üyemiz sayın Abdullah Başer'in hangi gerekçelerle disiplin kuruluna sevkedilmiş olduklarını da doğrusu merak ediyoruz. Tüm bu gerçekler ışığında Futbol Federasyonu'nun aldığı bu kararı kınıyor, sorumluları da vicdanlarıyla başbaşa bırakıyoruz.''

Bu kadar yüzsüzlüğe diyecek bir şey bulamıyorum. Adamlar ortalığı halen karıştırmaya devam ediyorlar. Yok maç bizim adımıza tescil edilmeliydi, tekrarına ne gerek var gibi açıklamalarla ne yapmaya çalışıyorlar?
Canı yanan, hakkı yenen Sivassspor, Ağlayan Trabzonspor.
sisortali isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 28.08.2007, 22:49   #9
5821cenk
Yeni Yiğido

Tecrübe Puanı: 0 5821cenk Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

PLAST

ABI NE KDAR SIKIYORSUN SEN
5821cenk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 28.08.2007, 22:53   #10
JaRu|e
Yeni Yiğido

Tecrübe Puanı: 0 JaRu|e Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

ben küfür etmiyorum gayet düzgün konusuyorum kralımızın gelmesine gerek yok sadece ersen martin yeterli kendinize cok güveniyorsanız çeneye değil futbola bakın. . gördüm işte 90 dk oyun oynandı bitirilecek mac hakem hatası yüzünden buralara kadar taşındı. .mac sonrası sahada yapamadığınızı diğer yollarla almaya calıstınız ama sonuc boş bence en adil karar bu
JaRu|e isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler Arama
Stil