Bütün yiğidolara selam olsun..
Bu Gs taraftarı her zaman böyleydi böylede kalacak. Kendi takımı iyi oynayamadığı zaman hemen çirkefleşirler. Rakibe küfür ederek mi motive edeceksiniz takımını karşı takımdaki bir futbolcuya ırkçı söylemlerde bulunuyorsunuz. Sizi paşalar gibi karşılayan şampiyonluğu evimizden alıp gittiğiniz güle oynaya günlerde size küfür edildi mi? Siz 1 gol yediğinizde takımınız top oynayamadığı için rakibe hangi mantıkla küfür edersiniz anlayamıyorum..!
Fenerbahçe bile kötü oynadığında taraftarı kendi futbolcularını oyunda ve oyundan cıkarken ıslıklıyor ve yuhalıyor. Maç bittiğinde rakip takımı alkışlayıp kendi takımına ne demek istediklerini daha dogrusu tepkilerini belli ediyorlar. Örnek: Kayseri maçı 4-1 ...
Kaldı ki ırkçıydınız başka ırklara küfür ediyordunuz sizin geçmiş başkanlarınız nereli neci bi araştırın kendinize sövmeye başlayın hemen...
Sivassporu UEFA bile tebrik ederken siz neden alkış yerine küfür ediyorsunuz. Bizim başarımızı böyle sabote edeceğinizi sanıyorsanız çok yanılıyorsunuz. aramızdaki bariz farklardan birini söyleyim sadece sizin topçularınız para için isyan edip maça çıkmazken sözleşme imzalamazken bizim topçularımızın hiç bir tanesi parayı konu etmemiş ve sahaya gönülleriyle yürekleriyle oynadıklarını yansıtıp bu sonucu almışlardır ve alıyorlarda.
Söylenecek okadar çok şey var ama ben kısa keseyim..
Biz her türlü şampiyon oluruz..Ama bu seferde kazanılan puanlar yerine 5 li averajla yıllar oranında başarıya falan bakarlar yaparlar bi dalga dümen yapmazlar

Bülent Hocamada Başkanımada Yiğido kardeşlerimede çok güveniyorum.
Herkes şunun farkında ki önceden aman berabere bitsin aman az gol yiyelim diye düşünürken şuanda Her maçı alacağız nasılsa diye rahat izliyoruz.
Saygılar.. Sevgiler..
Cevdet AKTAŞ