Arkanda filan değilim sayın başkan.Eğer bu işe teşebbüs ettiysen hak ettiğin cezayı öteki dünyada da alırsın inşallah.
Bizim gibi ekmek parasına kombineye bilete veren garibanların iyi niyetlerini para karşılığında başka takıma sattığın bu mahkeme sonucunda belli olursa sana hakkımı da helal etmiyorum.
yorumlarımı okuyanlar bilir, şu güne kadar başkanın hep arkasında durdum.. her düşüncesini savundum..
ama.....
ateş olmayan yerden duman çıkmaz..
körü körüne bağlı değiliz.. doğru yaptığı zaman savunuyorsam arkasında duruyorsam, yanlış yaptığı zaman da eleştirmesini terk etmesini bilirim..
inşallah soruşturma sonucunda tertemiz çıkarız..
yoksa bunun altından hiçbirimiz kalkamayız..
fenerbahçenin arka bahçesi olmaktan kurtulmamız gerekir dediğimizde bize sayılmayan hakaret kalmamıştı kurtarsın şimdi aziz yıldırım sivasspor'u kendi seyircine üvey evlat muamelesi yaparsan bunlarda başına gelir beni şahıslar ilgilendirmez sivas ne olacak ona bakarım
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı edipalperen58'a Teşekkür Ediyor...
Sonuç kesinleşene kadar başkanımızın sonuna kadar arkasındayız! Her emnıyete alınan, suclu olsaydı dısarda adam kalmazdı! Erkenden celallenmenın bence anlamı yok.Olur da ınanmak ıstemedıgımız bu ıddaalar dogru cıkarsa ve bundan klubumuz zarar gorurse o zaman bu ıslere karısanlara (baskan dahıl)hesap sormak once bız taraftarların gorevıdır. AMA şu an sonuna kadar başkanımızın arkasındayız! Ben başkanımın akklanacagına ınanıyorum.
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı GuVeN'a Teşekkür Ediyor...
Yapılacak tek şey hiç bir konu da yorum yapmayıp bekleyip görmektir.
bu şimdiye adar ortaya atılan basit yaygaralardan farklı bir durum. UEFA sıkı şekilde takip ediyor. 8 aydır takip ve dinlemede olduğu söyleniyor. Türkiye nin bile gündmeine güm diye oturdu. millet imza krizini unuttu bunu takip ediyor. Ortalık bu kadar karıştığına göre eften püften veya delilsiz delaletsiz bir şy olduğunu düşünmüyorum.
Aklıma köytü şeyler gelmesine rağmen bekleyip görelim diyorum. ancak bence herkes herleye hazırlıklı olsun. aklımıza gelen kötü şey ortaya çıkarsa daha doğrusu ispat edilirse bu durum, sivas anlına sürülen bu kara lekeyi temizlemek için çok uğraşır. FB nin arkası kuvvetli. medyası patronları, işadamları, falan filan ama sivas ımın arkasında garip taraftarından başka kimse yok onun da bi şeye gücü yetmez. olan sivas a olur.
Bırakın şike yapmayı Sivas ın böyle bir olaya adının karıştırılması dahi rezillikten başka bir şey değildir. Bunu yapanlar muhakkak yargı önüne getirilmelidir.
STADIMIZI İSTİYORUZ
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı cabuker'a Teşekkür Ediyor...