Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 17.12.2012, 00:18   #141
yolcu585872
Yeni Yiğido

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 yolcu585872 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

yeter be güldürün artık yüzümüzü
yolcu585872 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17.12.2012, 00:21   #142
yolcu585872
Yeni Yiğido

bizim gururumuz yanlızca sivaslıyız demekle olmamalı ey sivasspor topcuları
Alt 17.12.2012, 00:24   #143
üsüyorum042
Acemi Yiğido

22 Mesajına 40 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 492 üsüyorum042 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

iskmeden mi atiyorsn da yaziyorsun, oynadigi 0 dakkada hic bir hatasi yokru, dökülen o kadarlari arasinda yanlis kisiyi izlemissin, tarafsiz gözlerin varsa o gözle bakmani tavsiye ederim
Alıntı:
stutgart58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
kardeş bizim takımın suçu olup olmamsı değil konu...adamların kadrosu daha kaliteli..bi premierligde oynamış LUA LUA gibi oyuncu hangi Anadolu takımın kadrosunda var...SHELTON kadar hızlı bi oyuncu veya CERNAT kadar teknik bi oyuncu varmı bizde..atıf derseniz gülerim çünkü gördük bugün..aldığı bütün topları rakibe verdi....abdülkadir abdülkadir diye RIZA HOCAMA saygızlık yapanlar bugün gördün abdülkadiri..dam ayakta yüreymiyor..tam bir bankasya oyuncusu...
üsüyorum042 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17.12.2012, 00:29   #144
yolcu585872
Yeni Yiğido

o kadar da değil biz onları her zaman yendik yenerizde sen umudunu kesme gardaş
Alt 17.12.2012, 00:35   #145
sivistar
Acemi Yiğido

61 Mesajına 119 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 681 sivistar Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Böse Cevap: Maçı Değerlendirelim

Alıntı:
H_Turan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Rıza gitsin diyenler kimi getirelimki Bazı kendini bilmez futboldan anlamaz kişiler Bülent diyor bir kere gittiği takımlarda ne yaptıki aldı oyuncuları çekip gitti bunu diyenler Yazıklar olsun.
öncelıkle alınıtı yapacaktımmm yanlıslıkla mesajına tesekkur ettım bulentte gıttığı takımlarda takım teslım edılmedıı ondan basarılı olamadı ayrıca dısıplını yeter hadı onuda gectık kım gelırse gelsın rızadan ıyıdır ayrıca mesutu bakkalı beğenmezdım en azından rızadan daha gururlu ve becerıklı bulentı begenmıyorsun ıstatıklere bakarsan svssporun tarıhınde enbuyuk basarılara ımza atmış çok karakterlı bır hocadır ona ıftıra atanlar ve yasadıkları kolay degıl anlaşılan sende cınconlusun buygun sevmıyorsun sevmıyorsanda önunde sapka cıkarılacak hocaya saygı duy...
sivistar isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17.12.2012, 00:45   #146
B.DUMANLI
Usta Yiğido

2.031 Mesajına 3.824 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1124 B.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekannt

Karabük yenilgisi dünyanin sonu degil.Daha liglerin bitimine kadar 18 mac var yol uzun.SABIRLI OLMAK BIR ERDEMLIKTIR.Kaybedilmis hic birsey yok.Takimimiz hafta icerisinde Türkiye kupasinda eksik takimla tur atlayip guruplara kalmistir .Bu gercekten büyük bir basaridir.Guruplara kalip takimin bu yolla ekonomoik gelir etmesi kulübümüz icin güzel bir olay.Biz büyük takim olmak istiyorsak kupaya giden bu kulvarda olmamiz gereklir ve takimimiz nitekim bunu basarip guruplara kaldi.Türkiye kupasi Sivasspor bir hedeftir.Bu yolda ilerleyecektir buna inaniyorum.Ligde ise bu takim ikinci devre layik oldugu yere gelecektir.Iki mac kazandigimiz zaman tabeladaki yerimiz nasil degisiyor bu her kesin malumu.Bunu bildigimiz halde Riza haca´ya haftalardan beri yapilan suclamalara gercekten bir anlam veremiyorum ve yanlis yapiyoruz.
B.DUMANLI isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17.12.2012, 01:02   #147
kursad1981
Yiğido

118 Mesajına 242 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 713 kursad1981 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

sivassporumuz mehter takımı gıbı 1 ileri 3 geri gıdıyo bu macta tarıhı hezımetten kurtuldukkarabukun her gırdıgı pozısyonda yuregımız agzımıza geldı fark yemeyelım dua ettık
kursad1981 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17.12.2012, 01:06   #148
eyuphulagu
Usta Yiğido

1.466 Mesajına 3.580 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 931 eyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOKeyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
B.DUMANLI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Karabük yenilgisi dünyanin sonu degil.Daha liglerin bitimine kadar 18 mac var yol uzun.SABIRLI OLMAK BIR ERDEMLIKTIR.Kaybedilmis hic birsey yok.Takimimiz hafta icerisinde Türkiye kupasinda eksik takimla tur atlayip guruplara kalmistir .Bu gercekten büyük bir basaridir.Guruplara kalip takimin bu yolla ekonomoik gelir etmesi kulübümüz icin güzel bir olay.Biz büyük takim olmak istiyorsak kupaya giden bu kulvarda olmamiz gereklir ve takimimiz nitekim bunu basarip guruplara kaldi.Türkiye kupasi Sivasspor bir hedeftir.Bu yolda ilerleyecektir buna inaniyorum.Ligde ise bu takim ikinci devre layik oldugu yere gelecektir.Iki mac kazandigimiz zaman tabeladaki yerimiz nasil degisiyor bu her kesin malumu.Bunu bildigimiz halde Riza haca´ya haftalardan beri yapilan suclamalara gercekten bir anlam veremiyorum ve yanlis yapiyoruz.
...........................Siv asspor Ocak ve Şubat ayının ilk 15 günü sadece Türkiye kupasında 6 tane maç oynayacak;3-4 tane de lig maçı oynayacağımızı düşünürsek 10 maç ediyor..Gardaş şu nada demorilize olmuş,sakatı bol,formsuz oyuncusu çok olan bir takım bu kadroyla bu kadar maçı nasıl çıkaracak..Bence kupa sivasspor gibi takımlar için lüks bir ihtiyaç..Kadron yeterliyse sorun yok ama kadron darsa işin çok zor...Geçmişte Bursa,Eskişehir,Ankaragücü,Kay seri Erciyes,Antalya,hatta Sakarya kupada finaller oynayıp sonra küme düştüler...Rıza Hocanın kariyeri açısından kupa kazanmak ,final oynamak oynamak çok önemli olabilir ama sivassporun bu kadrosu kupada sürekli ilerler ve başarılı olsa bile ligde kesinlikle havlu atar..Dereyi geçerken at değiştirilmez ama Rıza hoca da biraz hal ve hareketlerine dikkat etmeli;Eskişehir de yaptığı hatalar onu yönetim ve taraftarla papaz ettirdi ve istifa etmek zorunda kaldı;umarım sivassporda bu hataları yapmaz...Ben ligdeki başarının ve sürekli süper ligde oynamayı kupa şampiyonluğuna kesinlikle değişmem...Allah kosusun sivasspor ligden düşerse bir daha toparlanması yıllar alır..Onun için sivasspor kupadan ziyade daha çok ligde sürekli oynamayı tercih etmeli..Çünkü çok iyi tarnsferler yapamazsa bu kadro kesinlikle 2 kulvarı kaldırmaz..Olan sivasspora olur...
eyuphulagu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı eyuphulagu'a Teşekkür Ediyor...
Alt 17.12.2012, 01:09   #149
sebobaba
Acemi Yiğido

23 Mesajına 34 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 552 sebobaba FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
yigidolar06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Rıza hoca tatlılıkla söylüyorum bırak git senle frekanslarımız uyuşmadı uyuşmayacakta hem kendine hem sivasspora zarar veriyorsun
arkadaşım size katılıyorum rıza bu takım ptt 1. lige göndermeden yakamızı bırakmıyacak gibi görünüuor beşiktaş sametle devam dedi bende rıza efendiye diyorumki LAN OLUM BAK GİT diyorum anlayan anlamıştır
sebobaba isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17.12.2012, 01:15   #150
58SARKISLALI58
Yiğido

49 Mesajına 64 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 612 58SARKISLALI58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

gercek suki 4 5 tane gereksiz futbolcu dolu takimda basda kadir senecky erman yani riza gocada artik bence takimi kuramiyor devre arasindaacil 4tane saglam adam almamiz gerekiyor takimin borcu yok diyede bu zihniyetle borca girmiyor ynetim bu sekilde ligin altina demir atariz sonrada malum sene sonuna kadar riza hocayla devam etmerliyiz sonra durum degerlendirmesi yapmamiz lazim gitmesi gereken hocaysa sene sonunda oda gitmeli yoka boyle bu futbolla bizm takimdan bi cacik olmaz karabuk un sansida olsaydi bize farkda atarlardi iyi oynadilar tabrik edyorum bizde yenilgiyi hak ettik soylenecek baska birsey yok sanirim.
58SARKISLALI58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
değerlendirelim, maçı

Seçenekler Arama
Stil