Alıntı:
B.DUMANLI Nickli Üyeden Alıntı
Karabük yenilgisi dünyanin sonu degil.Daha liglerin bitimine kadar 18 mac var yol uzun.SABIRLI OLMAK BIR ERDEMLIKTIR.Kaybedilmis hic birsey yok.Takimimiz hafta icerisinde Türkiye kupasinda eksik takimla tur atlayip guruplara kalmistir .Bu gercekten büyük bir basaridir.Guruplara kalip takimin bu yolla ekonomoik gelir etmesi kulübümüz icin güzel bir olay.Biz büyük takim olmak istiyorsak kupaya giden bu kulvarda olmamiz gereklir ve takimimiz nitekim bunu basarip guruplara kaldi.Türkiye kupasi Sivasspor bir hedeftir.Bu yolda ilerleyecektir buna inaniyorum.Ligde ise bu takim ikinci devre layik oldugu yere gelecektir.Iki mac kazandigimiz zaman tabeladaki yerimiz nasil degisiyor bu her kesin malumu.Bunu bildigimiz halde Riza haca´ya haftalardan beri yapilan suclamalara gercekten bir anlam veremiyorum ve yanlis yapiyoruz.
|
...........................Siv asspor Ocak ve Şubat ayının ilk 15 günü sadece Türkiye kupasında 6 tane maç oynayacak;3-4 tane de lig maçı oynayacağımızı düşünürsek 10 maç ediyor..Gardaş şu nada demorilize olmuş,sakatı bol,formsuz oyuncusu çok olan bir takım bu kadroyla bu kadar maçı nasıl çıkaracak..Bence kupa sivasspor gibi takımlar için lüks bir ihtiyaç..Kadron yeterliyse sorun yok ama kadron darsa işin çok zor...Geçmişte Bursa,Eskişehir,Ankaragücü,Kay seri Erciyes,Antalya,hatta Sakarya kupada finaller oynayıp sonra küme düştüler...Rıza Hocanın kariyeri açısından kupa kazanmak ,final oynamak oynamak çok önemli olabilir ama sivassporun bu kadrosu kupada sürekli ilerler ve başarılı olsa bile ligde kesinlikle havlu atar..Dereyi geçerken at değiştirilmez ama Rıza hoca da biraz hal ve hareketlerine dikkat etmeli;Eskişehir de yaptığı hatalar onu yönetim ve taraftarla papaz ettirdi ve istifa etmek zorunda kaldı;umarım sivassporda bu hataları yapmaz...Ben ligdeki başarının ve sürekli süper ligde oynamayı kupa şampiyonluğuna kesinlikle değişmem...Allah kosusun sivasspor ligden düşerse bir daha toparlanması yıllar alır..Onun için sivasspor kupadan ziyade daha çok ligde sürekli oynamayı tercih etmeli..Çünkü çok iyi tarnsferler yapamazsa bu kadro kesinlikle 2 kulvarı kaldırmaz..Olan sivasspora olur...