Cevap: Rıza Hoca İstifa Etti
asagidaki yorumlarin belki hepsini kimse okumuyack ama görülüyorki buradan baska yikmaya odakli bir gruplasma yok.asagida riza istifa etmelimi adli anketin altindaki yorumlar.%99 destek var.iste gercek yigidolarin sesi buradadir. bu sitede ismini cismini saklayip ne üdügü belirsiz bir yerlere yalakalik etmek adina örgütlenmeye calisan böceklere en güzel cevap asagidadir.bu söylediklerimi seviyeli sekilde elestiri yapanlari bir yerlerin ma$asi olmayanlari tenzih ediyorum...
Zeynep Eren tüm yiğidolar size kurban olsun.
Yildiz Akbulut hemde ölenedekkkkkkkkkkk
Ali İdikut kusura bakmayın da beyler rıza hoca gitse yerine mourinho'mu gelecek.sen bu takımın başına ertuğrul'u bile getiremezsin.şehrimizin potansiyeli belli.gelen futbolcu sivassporu basamak olarak gördüğü için büyük takımlar dışında küçük maçlarda oynamıyo bunda rıza hocanın suçu ne?destek olmuyosunuz bari KÖSTEK olmayın Allah aşkına LÜTFEN BÖYLE GİDECEKSENİZ GİTMEYİN MAÇA...
Semih UY Rıza Hoca'nın röportajı muhteşemdi.."ben kendimi Sivas'a adadım diyen bir hocamız var,beni Beşiktaş ta dahi en fazla destekleyen Sivas halkıdır diyen bir hocamız var"ben Sivaslıyım d,yen bir hocamız var" iyi ki varsın Rıza baba
Can Ömer Yenilseydi de görseydim sizin Rıza sevginizi...alayınìz simdi sövüyordunuz....
İyi yaptı taraftar,kendine gelir bundan sonra..
Peki gol sonrasi tiribüne dogru yaptigi hareket neydi Rizanin...
Allahtan maci aldik yoksa Riza gunah kecisiydi.
Huseyin Guven evet beyler bu yolda bazen tökezlemek normaldır ama herzaman dik durmak çok önemlidir bence rıza hoca kalmalı ve ona destek olmalıyız o gidince gelen ondan iyimi olacak en azından sıvas için her şeyini veren biri rıza hocadır diğer gelenler alaca paraya bakarlar KÖSTEK YERİNE DESTEK OLALIM
Burak Inan Bu sezon evimizdeki Bursa maçı ve dünki maç maç bitmeden stadi terk edenlere kapak olsun...
Fatih Boztepe süper ikili riza hoca mecnun baskan
Ilhami Korkmaz büyük başkan:::::}}}}}sana herşey yakışır...
Mehmet Güray istifa diyenler utansın.....bu memleketin bağrından çıktığını bağıra bağıra her seferinde söyleyen bu insanı bir avuc kendini bilmez insan kırmış ve derinden yaralamıştır.....bizler gercek yiğido olarak bu fedakar hocamızdan kendini bilmez bir avuc insan adına özür dileyip gönlünü alalım bir sonraki macta inadına rıza hoca ya büyük alkış ve desteklerimizle onun kalmasını ve sivasın cocugu olduüğunu o kendini bilmezlere hatırlatalım....hayrettin haketti tamam grosickide tamam ama rıza hoca asla haketmedi....takım yarı finalde kupada....dar kadro ile ancak bukadar yürüyor...lütfen sivasın efendi ve kaliteli hocasına destek verelim...emin olun rıza hoca sivassporu enaz bizler kadar seviyor.......
Osman Gurel dün rıza hocamı hayrettıne o asıstı yap dedı.onunda enaz bızler kadar üzüldüğünü biliyoruz.rıza hoca gitse kım gelecek.şu ortada dolaşan 10 tane nöbetçı hocadan biri hangisi rıza hocanın yerını tutacak.bunların biri gidiyor yerine başkası gelıyor degişen ne.hocadan özür dıleyıp yolumuza devam edelim.
Faruk Özkan beyler sivas sporun kaybettigi macların yarısını hakem yüzunden kaybetti bunu da söyleyim hakem hatası değil hakem bilerek sivası yendirdi bizim sivasda sivasa sahip çıkan bir iş adamı yada saygı gören millet vekili yokmu bu takımı hakemler şamar oğlanına cevirdi niye bunu gündeme getiren yok
Mehmet Gürbüzer rıza hocaya özür borçluyuz beyler.....fırat Aydınus olacak pezevenk hazırladı bütün bunları,.....
Beğen · Yanıtla · 1 · 4 saat önce
Ercan Ile Mevlüde Hanönü Allahım sizleri korusun
Beğen · Yanıtla · 1 · 5 saat önce, mobil ile
Yavuz Bayrak isiniz gücünüz ras gelsin can gardaslar
Beğen · Yanıtla · 1 · 5 saat önce
Ahmet Güler sivassporda sana itelesin puşt agzını topla
Beğen · Yanıtla · 1 · 4 saat önce
Yüksel Ada Rıza yi gönderdiniz iyisini buldunuzmu yapılan lar ne Sivas'a nede SIVAS spora faydası var
Beğen · Yanıtla · 36 dakika önce
Faruk Özkan rıza hoca bu takımı şampiyonmu yaptı bülent uygun 73 puan topladi oysa bu takım daha zengin daha kalite ve ertuğrul sağlam bursaspora neler yaptığı ortada yorum sizin
Beğen · Yanıtla · 56 dakika önce, mobil ile
Mehmet Ali Bircan selam riza hoca yeni mah.den arkadasiz yola devam et uyduruk bir kac kisiyi ciddiye alma...
Beğen · Yanıtla · yaklaşık bir saat önce
Serdar Polatkan sadece rıza hoca diyorum başkanı bilmem arkadaş
Orhan Özel ben Sivaslıyım diyen bir hocamız var" iyi ki varsın Rıza baba !! Kusura bakmayin ama riza hocamizi sonuna kadar desteklemedi bizim Taraftar ! çogu istifa diye bagirirken ben sadece " yaziklar olsun o bagiran ve uzatilan dillere " dûsündüm
Gül Ahmet Inan sizler başımızın tacsınız gurur kaynagımızsınızd
Halil Yıldırım birlikteliğnize teşekürler günsizin birlikteliğiniz
Beğen · Yanıtla · 2 saat önce
Cengiz Akar Yiğidin harman oldugu yerde yetişen yiğidolar.Tün Svaslılar sizi yürekten destekliyor.
Mahlas Kafkef Tek yürek tek hoca
Rıza Çalımbay...
Medet Koçdere hoca bizi bırakıp gitme aleks fegison gibi tarihe geçmeni istiyoruz
Akif Kartal [[sivasspor]] ölümüne
Beğen · Yanıtla · 3 saat önce
Akif Kartal ölümüne sivasspor
Bekir Coşar Yigidoların yigidosu 3-5 kendini bilmez soytarılar dedi diye sana istifa yakışmaz sen sivasın gururusun ve sembolüsün istifanı geri aldıgın için sana teşekkürler seni hep sivasta görmek istiyoruz allaha emanet ol..
Erdogan Yıldız senın ıstıfa etmenı ıstemıyoz hocam
Mahmut Celep Allahına kurban yiğitler
Varol Kids Sivaslı gardaşlarım bende sivaslıyım bırakın rıza hoca işini yapsın sivaslılar sivastaki sivaslıya sahip çıkmayı beceremiyoruz biz yaşarken değilde ölürken sahip çıkanlardanız hoca giderse Sivas kaybeder seni her yerde seviyor saygı duyuyorum rıza çalımbay
Beğen · Yanıtla · 3 saat önce, mobil ile
Yıldırm Yıldırım sözüm ibrahim türkmen oğlanına
Yıldırm Yıldırım sivas sana bir itelerse soluğun dahi çıkmaz köpek
Ismail Köse Gitmesin hocamisiz
Okan Sarikirmizi Riza hoca gidecek mis
Ibrahim Ince İnce Ince şafak 58 bügün sivastayım
Ibrahim Ince İnce Ince tüm yigidolar allaha kurban hepimişz yigidoyuz kardeşşşş
Muammer Karaca O zübbe kim kim ise sivaslilar onun anasına bacısina yitsin gavatın çocuğu
Mustafa Kavallı ibrahim mizin nesin terbiyesizlesme
Köksal Yılmaz helal olsun size
Hakan Tüz Riza hoca seni seviyoruz
Okan KaraCan Başkanımızın İstifayı Kabul Etmemesi Çok İyi Oldu..
Faruk Özkan sivas gerçek sivas olamaz çünkü hakemler bilerek sivası bitirme yolundalar bunu gündeme taşıyın kaybettigimiz bjk maçı örnek mercek altına alınsın hakem bize neler yapmış görün o maçı alsaydık ilk ûüçte biz vardık
Beğen · Yanıtla · 4 saat önce, mobil ile
Tahir Güneş yigidolar hep yanınızda
Beğen · Yanıtla · 4 saat önce
Süleyman Kaya hocam sen sivas sporun başına yakışıyorsun bizi bırakma
Murat Yolcu Sen 58 lasımsın hocamız
Beğen · Yanıtla · 4 saat önce, mobil ile
Abdurrahman Gözübek o maçta bizde olacaktık
Beğen · Yanıtla · 5 saat önce
Mustafa Akpınar sivas sivas merkez kangal yigidoyuz reis sivas yenilmez
Abdullah Bakmaz sizler bu camiaya lazımsınız sevgili yiğidolar
Burak Aslan valla gardaşlar güzel bi netice aldık.
Ismail Ayık hrzama n ama haperlerde dogrum ınan mak ıstemıyomm
Deniz İyidogan Koyu Besiktasli biri olarak söylüyorum memleketimin takimi ile gurur duyuyorum Helal olsun Yiğidolar.
Beğen · Yanıtla · 5 saat önce, mobil ile
Ahmet Güler iki sivas yıgidi hocam o terbiyesizlik edenlerin adına senden binlerce özürdiliyorum
Beğen · Yanıtla · 4 saat önce
Şahin Ellisekiz Helal olsun başkan sana bırakma rıza hocayi gelen gideni aratır
Beğen · Yanıtla · 1 · 5 saat önce, mobil ile
Ali Pembeliyüz kendilerini ne gözle görüyorlar ki böyle bağırıyorlar
Beğen · Yanıtla · 40 dakika önce
Ali Pembeliyüz burası sivas sivas lıların bazı itlere meydan yok burada
Beğen · Yanıtla · 41 dakika önce
Ali Pembeliyüz 3-5 çapulcunun lafı ile istifa edilmez acaba o bağıranlar SİVASSPOR için ne yapmışlarda SİVASSPOR üzerinde ne emekleri var da böyle çığırtkanlık yapıyorlar maşa olduklarını her yerde kabullenseler iyi olur biz gerçek SİVASSPOR lu olarak yönetim takım ve hocamızın yanındayız
Beğen · Yanıtla · 42 dakika önce
Tahsin Yılmaz Gerçek yiğidolar. Tebrik ediyorum.. Başarılar...
Şahin Ellisekiz Dünkü maçta Ümit'e tek sözüm var rıza haco seni Ankara gücünden aldı ve adam yaptı kalsın takımı 10 kisi bırakacaktın
Hayretinde bir Sivaslı olarak Sivas'a yakışır oyna bazı macları senin hatandan kaybettik
İnş Allah kupayı alırız
|