Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Taraftar

Taraftar SivasSpor Taraftarı hakkında yorumlar

Seçenekler Arama Stil

Alt 07.11.2005, 14:19   #141
muRTix1
Yiğido

muRTix1 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

5 Mesajına 6 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 muRTix1 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

ok en kısa zamanda uğramaya çalışıacam saygılar..
muRTix1 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07.11.2005, 14:30   #142
serhankaburcuk
Usta Yiğido

serhankaburcuk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

30 Mesajına 39 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1326 serhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekannt

Alıntı:
muRTix1 Nickli Üyeden Alıntı
ok en kısa zamanda uğramaya çalışıacam saygılar..

Eyvallah kapımız herzaman açık bekleriz canım...
serhankaburcuk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07.11.2005, 14:45   #143
ofgurleyuk78
Usta Yiğido

ofgurleyuk78 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

90 Mesajına 123 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ofgurleyuk78 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Arkadaslar gurbette oldugum için Amigomuz SEBAHATTiN Beyi tanimiyorum. Bu yüzden onun hakkinda yorum yapamiyorum70 li yillari bilenlere lütfen Amigo iHSAN' i sorsunlar. Sanirim o yillari yasayan herkes onu hatirlayacaktir. Koca stadi tek el hareketi ile susturur, tek hareketle cehenneme çevirirdi. Elbette seyirci de onu çok seviyordu. (Sakin guruplardaki arkadaslarim alnmasin kötü niyetle söylemiyorum.) o zamanlar guruplarda yoktu. Yani herkes basibos ve bagimsizdi. Üçlü dörtlü arkadas guruplari ile maça gidilirdi. Selamlar.
ofgurleyuk78 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07.11.2005, 14:48   #144
bbptek58
YASAKLI ÜYE

bbptek58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

3 Mesajına 5 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 bbptek58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

SEBO ABİYİ İSTANBULDAKİ MAÇLARDAN BİLİRİM ÇOK İYİ BİRİSİ HER NE KADAR UĞRAŞSA DA BİZİM TARAFTARI ANCAK 'SİİİVAS SİİİVAS'DİYE BAĞIRTABİLEN ADAM
bbptek58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
SELAM
Alt 07.11.2005, 14:59   #145
x_burnley
Yiğido

x_burnley - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4 Mesajına 8 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 x_burnley ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart SELAM

BENCE YETERLİ VE ÇOK SEVİMLİ BİR İNSAN CANIM FEDA OLSUN SEBAHATTİN ABİMİZE YETERSİZ DİYEN ARKADAŞLAR BİR KEZ DAHA DÜŞÜNÜP KARAR VERSİNLER
x_burnley isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
yetersiz kalan amigolar
Alt 08.11.2005, 11:30   #146
tefar
Yeni Yiğido

tefar - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4 Mesajına 6 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 tefar isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Ausrufezeichen yetersiz kalan amigolar

Sivasspor- Fenerbahçe maçını seyretmek için İstanbuldan geldim ve sivaslı bir taraftar olarak şaşkınlığa uğradım. Yaklaşık onbirbin taraftarı bastıran bir avuç fenerbahçelinin taraftara desteğini gördükçe hem bizim taraftarın sadece maç izlemek üzere geldiğini hem de organize yapamayan amigoyu görmek beni oldukça üzdü.
Değerli sivaslı hemşehrilerim, stadyuma maç seyretmeye gelmenin tek amacı takıma destek vermektir; yerinde oturup çekirdek çıtlatmak değildir. Bunu evinizde tv karşısına oturarak yapabilirsiniz. Her ne zamanki taraftar ateşlenip sesini yükseltmeye başladıkça, dikkatinizi çekerim hakem lehimize karar vermeye başladı. Benim görebildiğim sorun amigoların eğitimsizliğidir (gerçi benim gördüğüm bitane vardı). Ben 3. ligden beri o statta görev yapan o amigo arkadaşın yerine istanbulda yaşayan ve sivaslı olan, taraftarı coşturabilen amigoların (en az 5) cüzi bir ücret karşılığı ilimize sivasspor bayrağı altında cüzi bir ücretle çalıştırılmasıdır. Organize olabilen ve ateşini gösterebilen taraftar her zaman karar üzerinde etkili olur ve olacaktır. Bir avuç fenerbahçelinin kendilerinden 7-8 kat fazla olan sivasspor a baskın çıkması oldukça şaşılacak bir olaydır. Rakip takibe deplansmanda olduğunu hissettirecek kuru kalabalık değil, ateşli ve 90 dakika boyunca takımı destekleyen taraftar olacaktır. Bunun için karizma ve tecrübe sahibi amigolar şart. 3.lige yetebilen ama 1.lig de cılız kalan amigolara ihtiyacımız yok. Yönetim muhakkak amigoları bünyesinde çalıştırmalı.
tefar isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.11.2005, 11:55   #147
ygd
Yiğido

ygd - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

10 Mesajına 15 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ygd ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

VALLA DÜN GECE BAŞKANIMIZ SİPAS TV'DE Bİ SPOR PROGRAMINA KATILDI..O DA BU AMİĞO OLAYINA DEĞİNDİ..SİVASIN SEMPATİK VE TARAFTARI ATEŞLİCEK Bİ AMİGOYA İHTİYACI OLDUĞUNU SÖYLEDİ..BUNUN SİVAS İÇİNDEKİ
TARAFTAR GRUPLARINDAN ÇIKMASI GEREKTİĞİNİ BELİRTTİ.."EĞER SİNDİREBİLECEKLERİNİ BİLSEM İSTANBULDANDA AMİĞO TRANSFER EDERİM"DEDİ..ANCAK SİVASSPOR AMİGOSUNUN,TARAFTARIN KENDİ İÇİNDEN ÇIKMASINI GEREKTİĞİNİ BELİRTTİ..
ygd isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.11.2005, 12:06   #148
muRTix1
Yiğido

muRTix1 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

5 Mesajına 6 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 muRTix1 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

evet başkanımız doğru söylüyor amigo herşeydir sebo abi iyi ama artık bi cazibesi kalmadı vede yetersiz kalıyo bence bende defalarca söyleyip duruyorum lütfen başka bi amigo çıksın taraftar gurubumuzdan sebo abide kalsın ama ona yardımcı olmak için biri şart!!
muRTix1 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.11.2005, 12:08   #149
tefar
Yeni Yiğido

tefar - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4 Mesajına 6 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 tefar isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Sivasspor- Fenerbahçe maçını seyretmek için İstanbuldan geldim ve sivaslı bir taraftar olarak şaşkınlığa uğradım. Yaklaşık onbirbin taraftarı bastıran bir avuç fenerbahçelinin taraftara desteğini gördükçe hem bizim taraftarın sadece maç izlemek üzere geldiğini hem de organize yapamayan amigoyu görmek beni oldukça üzdü.
Değerli sivaslı hemşehrilerim, stadyuma maç seyretmeye gelmenin tek amacı takıma destek vermektir; yerinde oturup çekirdek çıtlatmak değildir. Bunu evinizde tv karşısına oturarak yapabilirsiniz. Her ne zamanki taraftar ateşlenip sesini yükseltmeye başladıkça, dikkatinizi çekerim hakem lehimize karar vermeye başladı. Benim görebildiğim sorun amigoların eğitimsizliğidir (gerçi benim gördüğüm bitane vardı). Ben 3. ligden beri o statta görev yapan o amigo arkadaşın yerine istanbulda yaşayan ve sivaslı olan, taraftarı coşturabilen amigoların (en az 5) cüzi bir ücret karşılığı ilimize sivasspor bayrağı altında cüzi bir ücretle çalıştırılmasıdır. Organize olabilen ve ateşini gösterebilen taraftar her zaman karar üzerinde etkili olur ve olacaktır. Bir avuç fenerbahçelinin kendilerinden 7-8 kat fazla olan sivasspor a baskın çıkması oldukça şaşılacak bir olaydır. Rakip takibe deplansmanda olduğunu hissettirecek kuru kalabalık değil, ateşli ve 90 dakika boyunca takımı destekleyen taraftar olacaktır. Bunun için karizma ve tecrübe sahibi amigolar şart. 3.lige yetebilen ama 1.lig de cılız kalan amigolara ihtiyacımız yok. Yönetim muhakkak amigoları bünyesinde çalıştırmalı
tefar isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.11.2005, 12:13   #150
extrasivas
Yiğido

extrasivas - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2 Mesajına 3 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 extrasivas ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

aslinda milleti bagirtmanin yolu vericen eline sopayi bagirmayana iki tane vurucan bak o zaman nasil bagiriyo
extrasivas isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler Arama
Stil