Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Transfer

Transfer Transfer Listesi / Yeni transferler / Giden futbolcular

Seçenekler Arama Stil

Cevap: 2014/2015 Sezonu Devre arası transfer dönem
Alt 16.01.2015, 22:04   #151
stain
Usta Yiğido

stain - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

571 Mesajına 1.189 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 727 stain FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: 2014/2015 Sezonu Devre arası transfer dönem

Alıntı:
derin58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
sivassporu cok guzel takip etmissin.. Premier lig den hic kimse gelmedi demissin.. Bouazzayi unutmussun galiba.. Unutmus olman normal diyecegim ama adami unutulmaz yapan bi maca cikmis olmasaydi.. Adam bi yarim saat ya oynadi ya oynamadi.. Ertesi gun apar topar kacmisti..
Senin kadar laf anlamayan bi insan gormedim.. Hala yonetime neden yukleniyorsun anlamiyorum.. Eline bi hesap makinasi al bu sezonun ortalama seyircisiyle yedigimiz cezalarin hesabini yap.. Kafan karismasin diye hic oyuncularin aldiklari maasini, mac basi ucretlerini, biletlerden devletin %18lik alacagi olan kdv yi, stad bakim masraflarini, alt yas kategorilerin giderlerini vs vs vs soylemiyorum..

sadece aldigimiz ceza ile ortalama mac seyirci gelirin hesabini yap.. Hic yonetim borc yapip oyuncu alsin deme.. Ordusporun haline bak. Sampiyonlar ligine gideriz diyen takim ptt yi boyladi. Adamlar 1,2 mlyon tl lik borclarini odeyemedigi icin takimda oyuncu kalmadi.. Sanirim forumda milletin sana laf anlatmaya calismaktan parmaklarinda derman kalmadi.. Yonetim para basmiyor.. Eger ki birseyler degistirmek istiyorsan gider kulube uye olursun.. Divan kurulu oldugunda avazin yettigi kadar "santrfor alin" bagirirsin.. Bjk uyeligi 1200 tl ise bizim uyeligimiz 1000 tl den fazla degildir. Ayda 30-40 euro imkansiz degil.. Ama ne olur artik milletin kafasini utuleme... Burada transfer komitesinden kimse yokturdur..
Hay ağzina sağlık noktasi virgulune kadar ayni dusuncedeyim
stain isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda stain'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 16.01.2015, 22:06   #152
samettt
Acemi Yiğido

68 Mesajına 156 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 425 samettt FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

derin58 hay ağzına sağlık gardaşım çok güzel özetlemişsin.bunun gibilerine çok basit geliyor.kulüp yönetmek-transfer yapmak çok basit sanıyolar.sen bazı takımlar örnek vermişsin ama bende veriyim ön büyük örnek:daha 2 gün önce transfer yasağı verilen MERSİN neden yasak geldi.borç yapıp oyuncu alıp parasını ödemediği için....ANKARAGÜCÜ-GÖZTEPE-KARŞIYAKA bu takımlar zamanında barcelona-milan gibi devlerle şampiyonlar liginde oynamışlar.EE sonları ne oldu ? hangi ligdeler ? Türkiye borç konusunda en iyi davranan yönetim bizim yönetimimizdir.Emin ol çoğu takım bizim yönetim gibi bir yönetimlerinin olmasını ister...Son olarakda fifa'nın son açıklamalarından sonra borcu olan külüpler Şampiyonlar ligi-Uefa'da oynayamayacaklar...Ha şimdi dersinki hiçmi borçsuz takım yok onlar nasıl oynuyor.Gardaş biz SİVASSPOR'uz.!! bilmem anlatabildim mi ? Lütfen YiğidooSivas58 artık milletle ağız dalaşına girme, artık bıktık...
samettt isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı samettt'a Teşekkür Ediyor...
Alt 16.01.2015, 22:23   #153
58YIGIDO58
Usta Yiğido

58YIGIDO58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

576 Mesajına 843 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 725 58YIGIDO58 COK SEVILEN BIR KISI58YIGIDO58 COK SEVILEN BIR KISI58YIGIDO58 COK SEVILEN BIR KISI58YIGIDO58 COK SEVILEN BIR KISI

Alıntı:
samettt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
derin58 hay ağzına sağlık gardaşım çok güzel özetlemişsin.bunun gibilerine çok basit geliyor.kulüp yönetmek-transfer yapmak çok basit sanıyolar.sen bazı takımlar örnek vermişsin ama bende veriyim ön büyük örnek:daha 2 gün önce transfer yasağı verilen MERSİN neden yasak geldi.borç yapıp oyuncu alıp parasını ödemediği için....ANKARAGÜCÜ-GÖZTEPE-KARŞIYAKA bu takımlar zamanında barcelona-milan gibi devlerle şampiyonlar liginde oynamışlar.EE sonları ne oldu ? hangi ligdeler ? Türkiye borç konusunda en iyi davranan yönetim bizim yönetimimizdir.Emin ol çoğu takım bizim yönetim gibi bir yönetimlerinin olmasını ister...Son olarakda fifa'nın son açıklamalarından sonra borcu olan külüpler Şampiyonlar ligi-Uefa'da oynayamayacaklar...Ha şimdi dersinki hiçmi borçsuz takım yok onlar nasıl oynuyor.Gardaş biz SİVASSPOR'uz.!! bilmem anlatabildim mi ? Lütfen YiğidooSivas58 artık milletle ağız dalaşına girme, artık bıktık...

Tamam Yigido dedigin kabul zaten daha fazla yazmayacagim.
Ama sende durmadan benim hakkimda konusmayi birak artik Mini sohbetde.
58YIGIDO58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17.01.2015, 14:17   #154
58YIGIDO58
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 725 58YIGIDO58 COK SEVILEN BIR KISI58YIGIDO58 COK SEVILEN BIR KISI58YIGIDO58 COK SEVILEN BIR KISI58YIGIDO58 COK SEVILEN BIR KISI

Alıntı:
sawyer5892 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
kardeş zaten devre arası bu durumda olan takım geleceği düşünmez. Bu sezon ligde kalmamızı sağlayacak transferler yapılır. Eneramo ve İbrahi Akın'dan sonra forvet transferi bekleme hayal kırıklığına uğrarsın iyi bir ön libero hepimiz bekliyoruz ancak devre arası transfer zorlugunu düşünürsek onun da ne olacağı belli değil hiç değilse kadirden iyi biri gelse yeter mehdiyle değişikli oynarlar. Sana da yazık valla bu genç yaşında kendini paralıyosun üzülüyorum senin adına
Sana sadece sunu diyecegim:

Benim kendimi paralamam gayet normaldir cunku bu klüp 10 yildir bu Takima bir golcü almiyor ve almamakta halen israr ediyor.
elbettde bu durumdan dolayi bir Sivasspor taraftari olarak endise duyuyorum.
Devre arasi futbolcu bulunmaz kulupler elindeki oyuncular i vermez diyorsunuz bunada katiliyorum zaten ama bu kulüp 10 yildir iyi bir golcü almiyor.

neden bir golcü alinmaz arkadas, bunu biri anlamli bir sekilde aciklasin söz bu konu kapanacak.

ligin her daim flas ekibi olmus Sivasspor bir Antalya( diarra), Akhisar ( Gekas), Bursa ( Fernandao)... gibide mi olamiyor bunlar gibi golcü bulamiyor ??

Son olarak yapmis oldugumuz transferler ile ligde kaliriz zaten ama bu Transfer politikasi degismedigi surece ve Yönetimin akilli bir golcü almadigi surece, her sezon yüregimiz agzimizda mac izleriz ve hep alt siralarda mucadele ederiz.

golcüsü yoksa bir Takimin o Takim zaten mac baslamadan 1-0 maglup baslar maca yani yüzde 50 eksik cikar maca.

Bir Takimin bir Fernandao gibi golcüsü olacak Arkadas bilmem anlatabildimmi ??
Alt 17.01.2015, 14:45   #155
badof58
Yiğido

190 Mesajına 321 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 472 badof58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Ben yönetimin yapmadığı transferden dolayı eleştirmem bugüne kadar hiç mi iyi transfer yapmadı, yaptı. Nordin Waterlar, Kanfory Syllalar, Yannick Kamanan'lar bilmem ne bilmem ne uzatırsın istediğin kadar ben yönetimin yaptığı şuna kızarım Aatıf değerlenmiş Gol Kralı olmuş bu ligde en kötü gol kralı 7.5 M'dan başlar para mı yok sat bu adamı Aatif bu sene ne verdi, asist mi yaptı gol mü attı yok yook, diğerleri için de geçerli Eneramo, Erman, Aydın vs. bunlar da hep beleşe gitti tabii hiç bir işe yaramayınca geri geldiler ama oyuncuların suçu mu hayır yönetimin sen bu adam gitmeden bas kontratı al bonservisini öyle yolla çok mu zor, devamında bu oyunculardan gelir elde etmezsen Anadolu takımlarında her zaman mali kriz yaşanır şu anda yönetim Sponsir alarak çok iyi bir hamle yaptı ama ordan gelen parayla da transfer yapılacağını sanmıyorum neymiş gorcumuz çıkmış yemeyin adamı beyler demezler mi .. Kulüp yonetmek zordur kolay değil ama Türkiye'de de bir gerçek var ki Başkanlar bu kulüpten rant sağlıyorlar ve servetlerini 4-5 ' e katlıyorlar inaniyorum bizim başkan yapmaz ama bu kulüp varsa Mecnun Başkan'da var onun için karşîlıklı etkileşim , neyse yine transferi ucuza kapatmak istiyorsan gidersin boştaki oyuncuyu almazsın da Bostman kuralını uygularsın, sözleşmesi 6 ay sonra bitecek oyuncuya bonservis ödemezsin oyuncuya ücret ödersin .. Ayrıca scout ekibine Orhan Hoca dahil edildi bu ekip daha iyi isimlerden oluşmalı Muhsin Ertuğral katılabilir, dışardan eski futbolculardan birileri bulunabilir geniş çapta bir ekip oluşturursak bu transfer işide böyle yılan hikayesine dönmez adamı bulursun 3-4 ay önceden görüşürsün anlaşırsın sonra basarsın kontratı devam edersin, bizim spekülasyonlara bakılırsa adam akıllı ne transfer komitesi var ne scout var ne de oyuncu hakkında veri bilgi donanım var. Ancak arada tutturup ilginç transferler yaptığımızda oluyor tabi ama transfer konusu altyapı konusu üzerine düşülmesi eğer düşme korkusu yaşamamak elit takımlar arasında olmak istiyorsak şart bunun için de en büyük icat para, Sivas'ın zenginlerinin üç beş kuruş demeden elini cebine atması şart , bunu yapmıyorlarsa bile takım içindeki döngüyü sağlamalıyız sezonda en az 5 adam gidip gelmeli yoksa anadolu takımlarında kadro içi sorunlar çok olur ve uyumsuzluk disiplinsizlik baş gösterir .. Neyse umarım bundan sonra doğru adımlar atılır , yönetimin artık kurumsallaşması ve takımında eksiklerinin giderilmesi gerekir ..
badof58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda badof58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 17.01.2015, 14:47   #156
58YIGIDO58
Usta Yiğido

Alıntı:
badof58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Ben yönetimin yapmadığı transferden dolayı eleştirmem bugüne kadar hiç mi iyi transfer yapmadı, yaptı. Nordin Waterlar, Kanfory Syllalar, Yannick Kamanan'lar bilmem ne bilmem ne uzatırsın istediğin kadar ben yönetimin yaptığı şuna kızarım Aatıf değerlenmiş Gol Kralı olmuş bu ligde en kötü gol kralı 7.5 M'dan başlar para mı yok sat bu adamı Aatif bu sene ne verdi, asist mi yaptı gol mü attı yok yook, diğerleri için de geçerli Eneramo, Erman, Aydın vs. bunlar da hep beleşe gitti tabii hiç bir işe yaramayınca geri geldiler ama oyuncuların suçu mu hayır yönetimin sen bu adam gitmeden bas kontratı al bonservisini öyle yolla çok mu zor, devamında bu oyunculardan gelir elde etmezsen Anadolu takımlarında her zaman mali kriz yaşanır şu anda yönetim Sponsir alarak çok iyi bir hamle yaptı ama ordan gelen parayla da transfer yapılacağını sanmıyorum neymiş gorcumuz çıkmış yemeyin adamı beyler demezler mi .. Kulüp yonetmek zordur kolay değil ama Türkiye'de de bir gerçek var ki Başkanlar bu kulüpten rant sağlıyorlar ve servetlerini 4-5 ' e katlıyorlar inaniyorum bizim başkan yapmaz ama bu kulüp varsa Mecnun Başkan'da var onun için karşîlıklı etkileşim , neyse yine transferi ucuza kapatmak istiyorsan gidersin boştaki oyuncuyu almazsın da Bostman kuralını uygularsın, sözleşmesi 6 ay sonra bitecek oyuncuya bonservis ödemezsin oyuncuya ücret ödersin .. Ayrıca scout ekibine Orhan Hoca dahil edildi bu ekip daha iyi isimlerden oluşmalı Muhsin Ertuğral katılabilir, dışardan eski futbolculardan birileri bulunabilir geniş çapta bir ekip oluşturursak bu transfer işide böyle yılan hikayesine dönmez adamı bulursun 3-4 ay önceden görüşürsün anlaşırsın sonra basarsın kontratı devam edersin, bizim spekülasyonlara bakılırsa adam akıllı ne transfer komitesi var ne scout var ne de oyuncu hakkında veri bilgi donanım var. Ancak arada tutturup ilginç transferler yaptığımızda oluyor tabi ama transfer konusu altyapı konusu üzerine düşülmesi eğer düşme korkusu yaşamamak elit takımlar arasında olmak istiyorsak şart bunun için de en büyük icat para, Sivas'ın zenginlerinin üç beş kuruş demeden elini cebine atması şart , bunu yapmıyorlarsa bile takım içindeki döngüyü sağlamalıyız sezonda en az 5 adam gidip gelmeli yoksa anadolu takımlarında kadro içi sorunlar çok olur ve uyumsuzluk disiplinsizlik baş gösterir .. Neyse umarım bundan sonra doğru adımlar atılır , yönetimin artık kurumsallaşması ve takımında eksiklerinin giderilmesi gerekir ..
sonuna kadar katiliyorum.
Altina imzamida atiyorum.
Alt 18.01.2015, 01:07   #157
hakangulac
Acemi Yiğido

hakangulac - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

14 Mesajına 16 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 hakangulac isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Hersey bir yana ortasahanın ortasına Adem, Kadir i keserek banko oynayacak bir oyuncu 2 senedir sart, artık alınması gerek...
Alt 18.01.2015, 03:57   #158
citothehan58
Tecrübeli Yiğido

citothehan58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

262 Mesajına 496 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 562 citothehan58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

İşte Sivasspor'un bombası!

Ndiaye sakat çıkınca rota Norveç'e döndü. Sivas, Stabaek takımında forma giyen Fildişili orta saha Luc Kassi'yle yakından ilgileniyor, yönetim transfer için tüm şartları zorluyor.

Yiğidolar uzun bir süredir orta sahaya kaliteli bir yabancı kazandırmak için uğraşıyor. Listede çok sayıda isim var. Son olarak Papa Ndiaye’yle görüşüyordu. Hem oyuncu hem de kulübü ikna edilmişti. Ancak yapılan sağlık kontrolüne göre futbolcunun menüsküsünde yırtık çıktı. Bu nedenle transfer olmadı. Rota yeniden, daha önceden teknik direktör Sergen Yalçın’ın kadroya katılmasını istediği, ancak istenen yüksek bonservis bedeli nedeniyle vazgeçilen Luc Kassi’ye yöneldi. Norveç Ligi’nde Stabaek takımında forma giyen 20 yaşındaki orta saha oyuncusu için yönetim bir görüşme daha yapacak. Kulüp rakamlar konusunda bir detay vermiyor. Gelecek vaadeden oyuncunun alınması adına tüm şartların zorlanacağı belirtiliyor.

Medicana Sivasspor

Bu arada Sivasspor’da bir süredir yapılan sponsorluk görüşmelerinden olumlu sonuç alındı. Bu kapsamda ünlü sağlık grubu Medicana ile anlaşma sağlandı. Medicana Sivasspor olarak mücadele edecek
Yiğidolar’ın, transferde daha somut adımlar atabileceği belirtiliyor.
Alt 18.01.2015, 03:59   #159
citothehan58
Tecrübeli Yiğido

citothehan58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

262 Mesajına 496 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 562 citothehan58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Luc transferi gercek ciksa bir tarafta 20 yasinda ve genc olmasi iyi olacak ama bir tarafta da Christantus gibi cikabilir diyecem. Sivassporumuz icin hayirlisi olsun. Ikinci yariya bomba gibi basliyacaz Trabzon'dan galibiyetle dönecez.
Alt 19.01.2015, 12:30   #160
furky.b
Usta Yiğido

furky.b - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

435 Mesajına 714 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 821 furky.b COK SEVILEN BIR KISIfurky.b COK SEVILEN BIR KISIfurky.b COK SEVILEN BIR KISI

Twitterdan Ali Karakis yazmis:

@akrksmng: Antalyaspor Sivasspordan Ahmet Aras ile bonservisiyle kesin olarak anlasmaya vardi.@TransferMerkez
furky.b isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
arası, devre, dönemi, sezonu, transfer

Seçenekler Arama
Stil