viceroy İN
marlboro OUT
______________________________ _____________________ BUILT FOR THE DESTROY...
S&SUT
viceroy ne ya ilkkkez duydum..
haklısın o kadar çok sigara markası oldukii bilmemen doğal... ______________________________ _____________________
BUILT FOR THE DESTROY...
S&S
[/b]
İzmir OUT
Sivas İN
Evet arkadaşlar,asteğmen adayı olarak başladığım askerliğimi teğmen olarak tamamlamış bulunuyorum.Böylelikle artık İzmir maceram yarın itibariyle sona eriyor.Allah'a çok şükür bulunduğum yerde Sivas'ı en iyi şekilde temsil ettim ve bunun sonucu olarak ta komutan tarafından takdir belgesiyle ödüllendirildim,darısı askerliğini yapmamış Yiğidolar'ın başına.
İzmir OUT
Sivas İN
Evet arkadaşlar,asteğmen adayı olarak başladığım askerliğimi teğmen olarak tamamlamış bulunuyorum.Böylelikle artık İzmir maceram yarın itibariyle sona eriyor.Allah'a çok şükür bulunduğum yerde Sivas'ı en iyi şekilde temsil ettim ve bunun sonucu olarak ta komutan tarafından takdir belgesiyle ödüllendirildim,darısı askerliğini yapmamış Yiğidolar'ın başına.
[size=4]Dostum bende tam 10 gün sonra İstanbul OUT,Sivas İn olacagım bende senin gibi sivasımı çok iyi şekilde temsil ettim...Banada takdir belgesi verdiler...Sivasta görüsürüz...[/size]