Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Süperlig > Süperlig

Süperlig BURADA SÜPERLIG TAKIMLAR HAKKINDA YORUMLARINIZI YAZABILIRSINIZ

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Fb ve Bjk'ya Uefa Şoku
Alt 23.07.2013, 12:55   #161
nuri_58
Usta Yiğido

nuri_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

582 Mesajına 801 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 988 nuri_58 ist jedem bekanntnuri_58 ist jedem bekanntnuri_58 ist jedem bekanntnuri_58 ist jedem bekanntnuri_58 ist jedem bekanntnuri_58 ist jedem bekannt
Standart Cevap: Fb ve Bjk'ya Uefa Şoku

Alıntı:
58Taraftar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
nuri_58 bence sen Fenerbahcelisin......
kardeşim yazıklarımın hepsini okuduysan artık anlaman gerekiyor ki bu konu fb ve ya bjk konusu değil hala takım tartışması yapıyorsunuz
nuri_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 23.07.2013, 13:00   #162
58Taraftar
Yiğido

87 Mesajına 132 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 724 58Taraftar BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Alıntı:
nuri_58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
kardeşim yazıklarımın hepsini okuduysan artık anlaman gerekiyor ki bu konu fb ve ya bjk konusu değil hala takım tartışması yapıyorsunuz
bir iki dersin türkiye geneli dersin takim savunulur konuyu birakip gidersin
yok kardesim bu kadar savunmayi ancak bir fenerli yapar...adeta yirtinircasina savunuyon...bence kesin fenerlisin
58Taraftar isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda 58Taraftar'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 23.07.2013, 13:05   #163
nuri_58
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 988 nuri_58 ist jedem bekanntnuri_58 ist jedem bekanntnuri_58 ist jedem bekanntnuri_58 ist jedem bekanntnuri_58 ist jedem bekanntnuri_58 ist jedem bekannt

Alıntı:
astaravisa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
halen neyden bahsediyorsun be kardeşim.
klasörler dolusu kanıt var. şimdi onları mı paylaşayım yani burada.? bunu mu istiyorsun?
mahkemeler hakimler şike yapmıştır dedi diyorum.
kanıtsa kanıt.
sen ispat istiyorsun halen.
uefa mahkemelerin verdiği bu kararı tekrardanb inceleyip evet bunlar şike yapmıştır demiştir.
neyi anlamak istemiyorsun.
sanki ben diyorum bunları.
Türkiye Cumhuriyeti mahkemeleri demiş ben değil..
hala onlar öyle demiş bunlar şöyle demiş diyorsun hadi en ufak bir ispat gösterde bende susayım bjk de fb de küme düşsün amatöre düşsün.artık anla bu kacıncı söyleyisim.ortada hicbir belge yok sadece ülkemizin adını karalamaya çalışıyorlar.anlamamakta israr edin siz bildiğinizi yapın ama olay bu.uefa başkanı kendi ülkesine hiçbir yaptırım bulunmadı lyon macı icin ve s.bukres in şike yaptığı açıkca ortadayken ceza verilmedi peki neden bizim ülkemizin takımlarına ceza veriliyor ? önce ispatla sonrada ülkeni savun ! burda gs şakşakcılığı yapma şikeciler diyosun başka bişe demiyorsun burda amaç istanbul takımları tartışması değil . sadece haklı olanı savunmaya çalışıyorum . isteyen istediği desin ister bjk li ister fb li desinler ama artık anlasınlar ki konu'nun amacı cok farklı . ve fb bjk düşmanlığını bırakın . ts için bile hiçbir şey söylemiyorsunuz teşvik primleri açıkca ortada iken . onlara neden bir yaptırım yok ? eğer amaç takımlarımızı kötülemekse takımlarımızın %90 şikeye karıştı deyin gitsin . fb ve bjk kendi kendine mi şike yaptı ? şimdi fb gs,ts,bursa,i.b.b.... takımları ile oynadığı maçlarda nasıl şike yaptı ? fb nin rakibi kaybederse hemen şike yok şikeciler yine naptı kim bilir . ağzınıza dolanmış bir laf konuşuyorsunuz boş boş !
Artık yeter CAS davası geri çekilmeseydi böyle boş boş konuşuyor olmayacaktınız ! tekrar başlayan davanın sonucu acıklanınca herkes konussun ama simdi lütfen SUSUN . bilmediğiniz konularda yorum yapmayın !
Alt 23.07.2013, 13:10   #164
nuri_58
Usta Yiğido

Alıntı:
bir iki dersin türkiye geneli dersin takim savunulur konuyu birakip gidersin
yok kardesim bu kadar savunmayi ancak bir fenerli yapar...adeta yirtinircasina savunuyon...bence kesin fenerlisin
biri ikisi olmaz haksızlığa karşı her türlü savunma yapılır.Yani ben adam gibi lafımın arkasında duruyorum . Kısa bir yazı ile geçilecek bir konu değil . istediği söyle . tabii ki ülkemiz için yırtınırcasına savunma yaparım . işine gelmeyen susar daha fazla kendini rezil etmez (bunu sizin için söylemiyorum) . CAS kararı açıklanınca tekrar konuşursunuz.Ortada bir delil yok iken ülkemizin takımları neden ceza alsın bunu açıklarsanız sevinirim . ve ispatlı s.bukres neden ceza almadı ? burda bjk ve ya fb demeyin artık bırakın istanbul takımları yarışını yok şu fb li yok şu gs li biraz gerçekleri görün .
Alt 23.07.2013, 13:18   #165
astaravisa
Usta Yiğido

astaravisa - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

247 Mesajına 379 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 771 astaravisa FAZLA SÖZE GEREK YOKastaravisa FAZLA SÖZE GEREK YOK

@nuri_58 şaka gibisin yemin ederim.
halen bana ıspat göster diyorsun.
yahu en büyük ispat mahkeme işte. neyi tartışıyoruz daha?
ıspatı bana değil mahkemelere sor. git adliyeye mahkemeler yalan söylüyor de yaz dilekçeni öyleyse.
Türkiye Cumhuriyeti mahkemeleri bilmiyor bu işi sen biliyorsun yani.
astaravisa isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda astaravisa'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 23.07.2013, 13:22   #166
nuri_58
Usta Yiğido

Alıntı:
@nuri_58 şaka gibisin yemin ederim.
halen bana ıspat göster diyorsun.
yahu en büyük ispat mahkeme işte. neyi tartışıyoruz daha?
ıspatı bana değil mahkemelere sor. git adliyeye mahkemeler yalan söylüyor de yaz dilekçeni öyleyse.
Türkiye Cumhuriyeti mahkemeleri bilmiyor bu işi sen biliyorsun yani.
sabahtan beri aynı şeyleri tekrarlıyorsun ve anlamak istemiyorsun artık daha bir şey demiyorum sana .
Alt 23.07.2013, 13:26   #167
astaravisa
Usta Yiğido

astaravisa - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

247 Mesajına 379 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 771 astaravisa FAZLA SÖZE GEREK YOKastaravisa FAZLA SÖZE GEREK YOK

sabahtan beri aynı şeyleri diyen sensin kardeş.
ben sana kısa ve net cvp veriyorum. onların şike yaptığını ben değil Türkiye Cumhuriyeti Mahkemeleri söylüyor.
Yok bu mahkemeler yalan söylüyor diyorsan Adliyeye gidip hakim ve Savcılar hakkında suç duyurusu yapmak sana düşer.
astaravisa isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda astaravisa'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 23.07.2013, 13:27   #168
58Taraftar
Yiğido

87 Mesajına 132 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 724 58Taraftar BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Alıntı:
nuri_58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
biri ikisi olmaz haksızlığa karşı her türlü savunma yapılır.Yani ben adam gibi lafımın arkasında duruyorum . Kısa bir yazı ile geçilecek bir konu değil . istediği söyle . tabii ki ülkemiz için yırtınırcasına savunma yaparım . işine gelmeyen susar daha fazla kendini rezil etmez (bunu sizin için söylemiyorum) . CAS kararı açıklanınca tekrar konuşursunuz.Ortada bir delil yok iken ülkemizin takımları neden ceza alsın bunu açıklarsanız sevinirim . ve ispatlı s.bukres neden ceza almadı ? burda bjk ve ya fb demeyin artık bırakın istanbul takımları yarışını yok şu fb li yok şu gs li biraz gerçekleri görün .
yahu kardesim ben sike yaptilar suclular demiyorum...sadece fb bu kadar savunmandan rahatsiz oldum...sivasspor sitesinde fb savunuyorsun hemde bu derecede...bende fenerlisin diyorum
58Taraftar isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda 58Taraftar'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 23.07.2013, 13:29   #169
nuri_58
Usta Yiğido

Alıntı:
sabahtan beri aynı şeyleri diyen sensin kardeş.
ben sana kısa ve net cvp veriyorum. onların şike yaptığını ben değil Türkiye Cumhuriyeti Mahkemeleri söylüyor.
Yok bu mahkemeler yalan söylüyor diyorsan Adliyeye gidip hakim ve Savcılar hakkında suç duyurusu yapmak sana düşer.
tamam bu kadar yeterli . yinede teşekkürler . öncelikle senin gs taraftarı olduğun açık ve net görülüyor her yerde belli etme bence . Daha fazla uzatmayalım konuyu şimdilik . CAS son kararı açıklayınca gelir burda bana yazarsınız .
Alt 23.07.2013, 13:32   #170
nuri_58
Usta Yiğido

Alıntı:
yahu kardesim ben sike yaptilar suclular demiyorum...sadece fb bu kadar savunmandan rahatsiz oldum...sivasspor sitesinde fb savunuyorsun hemde bu derecede...bende fenerlisin diyorum
Neden sadece fb den rahatsızlık duydun ben fb ve bjk diyorum ! yani ülkemizin takımlarını savunuyorum . ve her sitede savunabilirim . Sivaslı olduğum için burada yazıyorum . Gidip edirne forumlarına mı yazıyım kars forumlarına mı ? fb düşmanı olduğun belli . ben ülkemi ve ülkemin takımlarını savunurum sadece .

Etiketler
bjkya, uefa, şoku

Seçenekler Arama
Stil