Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Serbest Alan, Sivas Paylaşım, Sivas Forum, Sivaslılar > Kilitli Konular

Kilitli Konular Kilitlenmiş Konular

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

-->: BASKETBOL
Alt 16.02.2008, 13:48   #1771
TracyMcGrady58
Usta Yiğido

TracyMcGrady58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

649 Mesajına 918 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1521 TracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer Anblick
Standart -->: BASKETBOL

New Orleans'ta Daniel Gibson rüzgarı
NBA All-Star 2008 haftasonu etkinlikleri, ligde ikinci sezonunu geçirenler (Sophomores) ve ilk yılını geçirenler (Rookies) arasında oynanan karşılaşmayla başladı.
Sophomores salondan 136-109 galip ayrılırken Cleveland Cavaliers forması giyen oyun kurucu Daniel Gibson karşılaşmaya damgasını vuran isim oldu.

Kenardan gelerek 21:09 dakika forma giyen Gibson 11/20 üç sayı isabetiyle rekor kırıp 33 sayı kaydederek sahanın en skorer ismi oldu. Aynı zamanda 3 sayı yarışmasında da boy gösterecek olan Teksas Üniversitesi çıkışlı guard maçın MVP'si seçildi.

Sophomores'da ayrıca Rudy Gay 22 sayı, LaMarcus Aldridge 18 sayı, 9 ribaunt, 4 asist, 3 top çalma, Brandon Roy 17 sayı, 7 asist, Jordan Farmar 17 sayı, 4 ribaunt, 12 asist, 4 top çalma ve Ronnie Brewer 13 sayı, 4 asist, 3 top çalmalık performans sergiledi.

Çaylaklarda ise Kevin Durant 23 sayı, 8 ribaunt, 4 asist, Al Horford 19 sayı, 7 ribaunt, Sean Williams 17 sayı, 10 ribaunt, Juan Carlos Navarro 14 sayı, 4 ribaunt, 4 asist ve Jamario Moon 13 sayıyla oynadı.
TracyMcGrady58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda TracyMcGrady58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 16.02.2008, 13:50   #1772
TracyMcGrady58
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 1521 TracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer Anblick

All-Star'da son kez seyirciyim
NBA'de bu sezon Türk rüzgarı estiren Hidayet Türkoğlu, basketbolseverlerin de gönlünde taht kurdu. Orlando Magic formasıyla 19.5 sayı, 6.1 ribaund ve 4.6 asist ortalamaları ile NBA'de yıldız seviyesine yükselen Hido, merak edilenleri anlattı.

* Herkes All-Star'ı hak ettiğini düşünüyordu ama seçilemedin. Ne düşünüyorsun?
Her basketbolcunun hayali NBA'de oynamak ve All Star'a seçilmektir. Ben de sezon başından beri kendimi bunun için hazırladım. Allah'a şükür iyi de bir sezon geçciriyorum. All-Star'a seçilmeyi ben de çok isterdim ama bu antrenörlerin verdiği bir karar ve buna saygı duyuyorum. Ama bu karar beni kamçıladı diyebilirim. Çok daha fazla çalışıp, o seviyeye geleceğim. İnsanlardan duyduğum olumlu düşünceler ya da seçilemem konusundaki tepkiler benim şu ana kadar iyi işler yaptığımı gösteriyor. Beni destekleyip bana oy gönderen ve dualarını eksik etmeyen herkese çok teşekkür ederim.
VAN GUNDY'NİN EMEĞİ BÜYÜK

* Performansını nasıl değerlendiriyorsun?
Sekiz senedir NBA'de bulunmam, değişik takımlarda oynayıp, antrenörlere çalışmam bana birçok tecrübe kazandırdı. Stan Van Gundy gibi bir antrenörle çalışmam ve onun oyun sisteminin bana çok uyuyor olması bu sezonki başarımda çok önemli bir etken. Milli takımla iyi idman yaparak geçirdiğim yaz ayları da sezona hazır başlamamdaki diğer bir etken.

* Sana Mr.Fourth Quarter (Bay 4. Çeyrek) diyorlar. Kritik şutları atmak nasıl bir duygu?
Aslında alışık olmadığım bir durum değil ama NBA kariyerimde ilk defa bu fırsatı buldum. Oyunda her zaman soğukkanlı olup, son topları kullanmaktan çekinmemem benim 'winner' özelliğimi ortaya çıkarıyor.

* NBA'de sana en çok katkı yapan antrenör kimdi?
Adelman, Popovic'in ayrı ayrı bana katkıları oldu. Ama Van Gundy şimdiki konumuma gelmemdeki en büyük pay sahibi isimdir.

* Basketbol dışında neler yapıyorsun?
Özellikle deplasmanlardan dolayı eşime yeterince vakit ayıramıyorum. Ancak Orlando'da idmanlar dışında sürekli Banu ile birlikteyim. Programı Banu yapıyor ve günü değerlendiriyoruz. Bilardo, WII golf oyunu, psp oyunları ve müzik dinlemek bunlardan bazıları.

* Bebek planlarınız var mı?
Çocuk sahibi olmak her çift gibi bizim de arzuladığımız bir şey. Aynı zamanda çok büyük sorumluluk. Çocuk sahibi olmak icin eşimin öğrenimini tamamlamasını bekledik. İnşallah Allah bize de nasip eder ve en kısa zamanda anne baba oluruz.

* Clippers-Magic maçından önce gerçekleştirilen organizasyon büyük yankı uyandırdı. Neler hissettin?
Öncelikle böyle bir organizasyonu düzenleyenlere ben buradan da bir kez daha teşekkür ediyorum. Bu beni çok mutlu etti. Allah'a şükür o maçta da iyi bir performans sergiledim ve onlara iyi bir Hidayet izlettim. L.A'deki kadar olmasa da her şehirde bir ya da daha fazla Türk bayraklı destekçim oluyor.

* ABD'deki Türkler ile iletişimin nasıl?
İletişimim gayet iyi. Maçıma gelip beni destekliyorlar. Maç sonrası imza ya da fotoğraf isteklerini yerine getirmeye çalisiyorum .

* Türkiye hakkındaki fikirler ne ABD'de?
Bazı Amerikalılar Türkiye hayranı, bazıları da Türkiye hakkında pek bilgi sahibi değiller... Ama ben her fırsatta, ülkemizin tarihinden, güzelliklerinden, misafir perverliğimizden ve daha pek çok şeyden bahsedip onları bu güzellikleri görmeye davet ediyorum.

* Milli Takım için neler söyleyeceksin? 2010'daki Dünya Şampiyonası'nda Türkiye evsahibi olarak şampiyon olabilir mi?
Tabii ki hepimizin temennisi Türkiye'de halkımızın önünde bir madalya kazanmaktır. Umarım bunu başarırız ama 2010 Dünya Basketbol Şampiyonası'ndan önce önümüzde 2009 Avrupa Basketbol Şampiyonası var ve bu da bizim için çok önemli. Orada elde edeceğimiz başarı 2010'daki işimizi kolaylaştıracaktır. Bence ilk hedefimiz 2009 Avrupa Şampiyonası olmalı ve hazırlıklar bunun için yapılmalı.

* İyi bir Fenerbahçeli olduğun bilinir. Futbol takımı için ne düşünüyorsun?
Tabii ki Fenerbahçe'nin ligi şampiyon bitireceğine inanıyorum. Şampiyonlar Ligi'ndeki Sevilla maçlarında da şimdiden Fenerbahçe'ye başarılar dilerim. İyi bir sonuç alacağımıza eminim.

* Beko Basketbol Ligi'ni takip ediyor musun?
Buna pek fırsatım olmuyor. Ama Türkiye'deki arkadaşlarla konuştuğumuzda çok çekişmeli geçtiğini ve herkesin birbirini yendiğini öğreniyorum. Ligin kalitesinin artması milli takıma da olumlu yansıyacaktır. Bütün takımlara başarılar dilerim.
Alt 16.02.2008, 13:56   #1773
TracyMcGrady58
Usta Yiğido

Kobe'nin durumu belirsiz
NBA All-Star 2008 haftasonu etkinlikleri çerçevesinde pazar gecesi oynanacak All-Star maçına bir gün kala Batı konferansının önemli ismi Kobe Bryant'ın durumu belirsizliğini koruyor.
Sağ serçe parmağından sakat olan ve 3 sayı yarışmasından affını isteyen Los Angeles Lakers'ın süper yıldızının pazar gecesi All-Star maçında da oynamak istemediği ancak NBA kurallarına göre All-Star arasından önceki son karşılaşmada ve aranın ardından oynanan ilk karşılaşmada oynayabilecek kadar sağlıklı olan bir oyuncunun All-Star maçından affını isteyemeyecek olmasından ötürü istemeden de olsa takımdaki yerini alabileceği öğrenildi.

Bu konuda yapabileceği bir şeyin olmadığını belirten Kobe, ligde oynamama cezası alıp takımını yalnız bırakmamak için Batı karmasındaki yerini almak zorunda kalacağını ifade etti.

Geçtiğimiz çarşamba günü oynanan Minnesota maçında forma giyen Kobe maç sonrası, sakat olan serçe parmağını doktorlara gösterdiği ve doktorların "operasyon şart" dediği öğrenildi. Lakers'ın sahibi Jerry Buss'ın da, sakatlığın ilerlememesi için Kobe'nin parmağından ameliyat olması yönündeki doktor tavsiyesini desteklediği belirtildi.

Bu arada bu yaz Pekin Olimpiyatları'nda altın madalyaya uzanmak isteyen ABD Milli Takımı Head Coachu Mike Krzyzewski'nin de, Pekin'de en büyük kozu olması beklenen Kobe'yi arayarak durumunu sorduğu öğrenildi.

Kidd, Batı Karması'nın kapısından döndü

Öte yandan hafta içi Dallas Mavericks'e takası, Mavericks forveti Devean George'un vetosuyla son anda gerçekleşemeyen New Jersey Nets guardı Jason Kidd'in de durumu dün akşama kadar belirsizliğini korudu. Takasın resmileşmesiyle birlikte Batı Konferansı oyuncusu olacak Kidd, Devean George'un dün de kararından vazgeçmemesi sonucu Nets'te kalmaya devam etti ve Doğu Karması'ndaki yerini korudu. Eğer olası bir anlaşma sağlanacak olsaydı Kidd'in de son anda Doğu Karması'ndan Batı Karması'na geçmesi gündeme gelecekti.
--->: BASKETBOL
Alt 16.02.2008, 15:13   #1774
sivas_kangallı
Usta Yiğido

sivas_kangallı - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

509 Mesajına 806 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 994 sivas_kangallı SITEMIZE IŞIK ŞACIYORsivas_kangallı SITEMIZE IŞIK ŞACIYORsivas_kangallı SITEMIZE IŞIK ŞACIYORsivas_kangallı SITEMIZE IŞIK ŞACIYORsivas_kangallı SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR
Standart --->: BASKETBOL

bilgiler için saolasın abi
Alt 16.02.2008, 23:46   #1775
TracyMcGrady58
Usta Yiğido

Beşiktaş kolay geçti: 59-73
Türkiye Bayanlar Basketbol Ligi karşılaşmasında Beşiktaş Cola Turka, Caferağa Spor Salonu'nda oynanan maçta Migrosspor'u 73-59 yendi.

MİGROSSPOR: 59 - BEŞİKTAŞ COLA TURKA: 73

Salon: Caferağa
Hakemler: Uğur Özen, Ahmet Tatlıcı
Migrosspor: Nalan 3, Haris 2, Eshe 9, Kübra 14, Olanrewaju 13, Aylin, Tuğçe 6, Garden 12
Beşiktaş Cola Turka: Nilay 8, Dilek 10, Şaziye, Lovelace 4, Johnson 15, Spiric, Esra 3, Melike, Nazlı 8, Zanze 25, Tuğba, Sanem,
1. Periyot: 11-16
Devre: 30-33 (Beşiktaş Cola Turka lehine)
3. Periyot: 43-53
Alt 16.02.2008, 23:47   #1776
TracyMcGrady58
Usta Yiğido

Olaylı maç Karşıyaka'nın
Beko Basketbol Ligi'nde Pınar Karşıyaka, Galatasaray Cafe Crown'u 75-74 yendi. Galatasaray, Hüseyin Beşok ve Gaines'in sayılarıyla karşılaşmaya hızlı başladı. Ancak Marshall ve Asım ile rakibine karşılık veren evsahibi takım 5. dakikayı 11-10 önde geçti. Periyodun sonlarına doğru oyunda üstünlük kuran Galatasaray Cafe Crown ilk çeyreği 24-15 önde kapadı.
İkinci periyotta savunmaların sertleşmesiyle iki takım da hücumlardan boş döndü. Devre konuk takımın 38-33 üstünlüğü ile tamamlandı.

Pınar Karşıyaka Valentin ve Hosley'in hızlı hücumlardan bulduğu sayılarla üçüncü çeyreğe iyi bir giriş yaptı. Galatasaray hücumlarını sert savunmasıyla durduran evsahibi ekip, 26. dakikada Hosley'in basketiyle skorda dengeyi sağladı: 43-43

Salonu dolduran taraftarının coşkulu desteğini de arkasına alan Pınar Karşıyaka bu çeyreğin son dakikasında Marshall'ın 3'lüğüyle 55-52 öne geçti. Ancak, peş peşe sayılar bulan konuk takım bu periyodu da 59-55 önde kapattı.

Son periyoda Hosley'in peş peşe attığı 3'lüklerle giren Pınar Karşıyaka, 32. dakikada skorda yeniden eşitliği yakaladı: 61-61

Galatasaray Cafe Crown'un hücumlardan boş dönmesi ve Marshall'ın isabetli 3'lüklere devam etmesiyle Pınar Karşıyaka 37. dakikada 5 sayılık üstünlük (68-63) yakaladı.Asım'ın 5 faul alarak oyundan çıkmasıyla Pınar Karşıyaka son dakikalarda savunmadaki bu açığı Erhan ile kapatmaya çalıştı. Son derece çekişmeli geçen son bölümde, bitime 8 saniye kala kazanılan serbest atışları iyi değerlendiren Pınar Karşıyaka maçı 75-74 kazanmayı başardı.

-OLAY ÇIKTI-

Maçın 26. dakikasında Galatasaray Cafe Crown'dan Gaines boş pozisyonda smaç yapmak isterken topu çembere çarptırdı. Bu pozisyonun ardından Pınar Karşıyaka tribünlerinden atılan sert bir madde Gaines'in sırtına çarptı. ABD'li oyuncu bu maddeyi tekrar tribüne atınca salonda gerilim yaşandı. Taraftarlar sahaya bozuk para, pet su şisesi ve çakmak attı.

Polis küfürlü tezahüratın artması üzerine bir grup taraftara müdahale etti. Daha sonra karşılaşma yeniden başladı.

Pınar Karşıyaka: 75 - Galatasaray Cafe Crown : 74

Salon: Karşıyaka

Hakemler: erşan kartal, ismail aydın, fatih aslanoğlu

Pınar Karşıyaka: barış, marshall 31, hosley 24, carlisle 7, asım 9, gökper 1, erhan, valentin 3, can

Galatasaray Cafe Crown: hite 13, gaines 11, murat 17, hüseyin beşok 10, brown 4, owens 6, fatih solak, cenk 11, johnsen 2

1. periyot: 15-24
devre: 33-38
3. periyot: 55-59
beş faulle çıkanlar: asım 36.30, valentin 38.45 (pınar karşıyaka) johnsen 39.52 (galatasaray)
Alt 16.02.2008, 23:48   #1777
TracyMcGrady58
Usta Yiğido

Mersin B.B. ikinci yarıda
Beko Basketbol Ligi'nde Mersin Büyükşehir Belediyesi konuk ettiği Daruşşafaka'yı ikinci yarıdaki etkili oyunuyla 88-83 mağlup etti. Maçın en skorer ismi 26 sayı ile Mersin Büyükşehir Belediyesi'nden Eddy Fobbs oldu.
SALON: Edip Buran
HAKEMLER: Recep Ankaralı, Ahmet Ersan Ergüler, Serkan Sert

MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ: Eddy Fobbs 26, Reha 5, Polat Kocaoğlu 9, Kevin Darnell, Bernard King 14, Polat Kaya 6, Ümit 2, Aubrey Reese 16, Altan 6, Oktay 4

DARUŞŞAFAKA: Melih 2, Eric Derill 15, Soner 2, Demetrius 21, Darlon 21, Hakan 11, Barış 9, Eren 2

1. PERİYOT: 15-13 (Mersin Büyükşehir Belediyesi lehine)
DEVRE: 30-39 (Daruşşafaka lehine)
3. PERİYOT: 58-59 (Daruşşafaka lehine)
Alt 16.02.2008, 23:49   #1778
TracyMcGrady58
Usta Yiğido

Kartal, Shumpert ile güzel
Beko Basketbol Ligi'nde Beşiktaş Cola Turka, OYAK Renault'u son bölümdeki iyi oyunuyla 78-68 mağlup etti.

Çekişmeli geçen ilk periyotta Beşiktaş Cola Turka, Erkan ve Drobnjak ile sayılar bulurken, konuk takım ise Evren ve Nedim ile karşılık verince 7. dakika 12-12 eşitlikle geçildi. Shumpert ve Erkan'ın pota altından periyodun son dakikasında ürettiği sayılarla ev sahibi ekip, ilk çeyreği 22-17 önde bitirdi.

İkinci periyotta siyah-beyazlı takım, Nicevic, Erkan ve Shumpert ile etkili bir oyun sergilerken, konuk takım da Evren, Özgür ve Randle ile bulduğu basketlerle 17. dakikada eşitliği sağladı: 33-33 Bu dakikadan sonra dış atışlardan kritik sayılar üreten Bursa temsilcisi, devrenin son saniyesinde Evren'in üç sayılık basketiyle ilk yarıyı 41-40 üstün tamamladı.

Dengede geçen 3. periyotta da karşılıklı basketler devam etti. 27. dakikada yaptığı faul sonucunda bayan hakem Elif İnci'ye itirazlarını sert bir şekilde sürdüren Kaya'nın diskalifiye olmasından sonra, Beşiktaş Cola Turka hücumlarda etkisini kaybetti. Daha agresif oynayan OYAK Renault, son bölüme 59-56 önde girdi.

Son periyotta siyah-beyazlı takım Shumpert ve Nicevic ile pota altından sayılar üreterek, maçı 10 sayı farkla kazandı: 78-68

Efes Pilsen karşılaşmasından ardından 1 maçlık ceza alan Beşiktaş Cola Turka antrenörü Ergin Ataman, maçı seyircilerin arasından izledi. Siyah-beyazlı ekip karşılaşmaya yardımcı antrenör Ufuk Sarıca yönetiminde çıktı.

Salon: Beşiktaş Cola Turka Arena
Hakemler: Emin Moğulkoç, Elif İnci, Turgut Işık
Beşiktaş Cola Turka: Dalmau, Erkan 14, Sinan 7, Nicevic 16, Drobnjak 11, Kaya 4, Cevher, Shumpert 22, Mehmet 4
OYAK Renault: Ahmet 4, Evren 19, Randle 15, Nedim 4, Chaney, Ömer 6, Özgür 11, Alper 9
1. Periyot: 22-17 Devre: 40-41 (OYAK Renault lehine)
3. Periyot: 56-59
Diskalifiye: Kaya 26.10 (Beşiktaş Cola Turka)
Alt 16.02.2008, 23:49   #1779
TracyMcGrady58
Usta Yiğido

Müthiş maçtan notlar
Beko Basketbol Ligi'nde Pınar Karşıyaka'nın, Galatasaray Cafe Crown'u 75-74 yendiği maç, 26. dakikada çıkan olaylar nedeniyle yaklaşık 12 dakika dururken, konuk takımdan Gaines, hakem tarafından oyundan atıldı.
Gaines, maçın 26. dakikasında boş pozisyonda smaç yapmak istedi, ancak topu çembere çarptırdı. Bunun üzerine Pınar Karşıyakalı taraftarlar bu oyuncuya sözlü sataşmada bulundu. Bu oyuncunun el kol hareketlerine taraftar pet şişesi atarak karşılık verdi. Gaines'ın sırtına çarpan şişeyi yerden alarak tribünlere atması üzerine gerginlik çıktı. Sahaya çakmak, pet su şişesi ve para atılması üzerine hakem oyunu durdurdu.

Hakemler ve iki takım oyuncuları soyunma odalarına gitti. Yaklaşık 12 dakika sonra sahaya dönen hakemler maçı yeniden başlattı.

Başlama düdüğünün hemen ardından maçın hakemi Erşan Kartal, Galatasaray Cafe Crown oyuncusu Gaines'i oyundan attı.

Pınar Karşıyaka Antrenörü Ahmet Kandemir, AA muhabirine yaptığı açıklamada, şampiyonluğun en büyük adaylarından biri olan Galatasaray'ı yenmelerinin önemli olduğunu söyledi.

Maçı televizyondan seyredenlerin kendisine, Gaines'in seyirciye pet şişesi atmasının olaylara neden olduğunu söylediklerini ifade eden Kandemir, şöyle konuştu:

''Bu olay seyirciyi tahrik etti sanırım. Galatasaray şampiyonluğun en büyük adaylarından. Oyundan Barış ve yeni transferimiz Geno Carlisle'yi sakatlandıkları için çıkardım. Ama kenardan gelen oyuncularım Erhan, Gökper ve Valentin önemli süreler aldılar ve iyi oynadılar. Maçın kazanılmasında bu oyuncuların katkısı büyük oldu. Özellikle savunmada büyük katkıları oldu. Tempoyu kaybettiğimiz anlarda Asım ve Valentin'in devreye girmeleri önemliydi. Bugüne kadar rakiplerimizi hücum ederek yeniyorduk. Galatasaray'ı savunmamızla yendik.''
Alt 16.02.2008, 23:50   #1780
TracyMcGrady58
Usta Yiğido

Uzatmalar sonunda Kolejliler
Beko Basketbol Ligi'nin 20. haftasında oynanan karşılaşmada CASA TED Ankara Kolejliler, Kepez Belediyesi'ni uzatmalar sonunda 83-79 mağlup etti.
TOBB Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmaya hızlı başlayan Kepez Belediyesi, 3. dakikayı 11-4 önde geçti. Shields ve Özgür ile sayılar bulan CASA TED Ankara Kolejliler, 6. dakikada farkı 12-10'luk sayıyla ikiye indirdi. İlk çeyreğin son dakikasına 19-19 eşitlikle girilirken, son hücumda Ufuk ile bir basket bulan Kepez Belediyesi, çeyreği 21-19 önde tamamladı.

İkinci periyoda da hızlı başlayan Kepez Belediyesi, Gordon'un etkili oyunula 13. dakikayı 27-21 önde geçti. Bu dakikadan sonra savunmasını sertleştiren ve rakibine 4 dakika boyunca sayı şansı vermeyen CASA TED Ankara Kolejliler, 7-0'lık bir seriyle 17. dakikada 28-27'lik skorla öne geçti. Bu çeyrekte pota altını iyi kullanan başkent temsilcisi devreyi 34-31 önde tamamladı. Üçüncü periyoda iki takımda karşılıklı sayılarla başlarken, CASA TED Ankara Kolejliler, 23. dakikayı 38-34 önde geçti. Bu dakikadan sonra toparlanan ve Gordon ile sayılar bulan Kepez Belediyesi, 26. dakika 41-40'lık skorla öne geçti. Özellikle dış şutlarda isabet sağlayan Kepez Belediyesi 28. dakikayı 47-42 önde geçerken, Shields ve Berent ile üst üste sayılar bulan CASA TED Ankara Kolejliler, 10-3'lük seriyle üçüncü çeyreği 52-50 önde bitirdi.

Dördüncü periyoda Nezih'in sayılarıyla başlayan başkent temsilcisi 32. dakikayı 56-50 önde geçti. Hücumda organize olmakta büyük sıkıntı yaşayan ve 5 dakikalım süreçte sadece 2 sayı üretebilen Kepez Belediyesi karşısında, CASA TED Ankara Kolejliler 35. dakikayı 10 sayı farkla 62-52 önde geçti. Üst üste hatalar yapan CASA TED Ankara Kolejliler karşısında Kepez Belediyesi, bitime 2 dakika kala farkı 3 sayıya indirdi. Maçın son bölümünde başkent temsilcisi taktik faullerde hata yaparken, Kepez Belediyesi Arda'nın son saniye üçlüğüyle skoru 70-70 getirdi ve maç uzatmalara gitti.

CASA TED Ankara Kolejliler, Dobie ve Özgür'ün sayılarıyla uzatmaların 2. dakikasını 73-72 önde geçti. Shields ve Mc Farlin ile sayılar bulan başkent temsilcisi son iki dakikaya 78-72 önde girdi. Uzatmaların bitmesine 1 dakika kala Arda ile bir üç sayılık basket daha bulan Kepez Belediyesi 78-78 eşitliği sağladı. Arda'ya Özgür'ün 3 sayılık basketiyle karşılık veren CASA TED Ankara Kolejliler, taktik faulleri de iyi değerlendirdi ve rakibini 83-79 mağlup ederek önemli bir galibiyet aldı.

SALON: TOBB
HAKEMLER: Engin Kennerman , Alper Özgök , Ziya Özorhon
CASA TED ANKARA KOLEJLİLER: Özgür 15, Shields 13, Mc Farlin 9, Önder 3, Dobie 8, Berent 7, Dearman 13, Nezih 12, Ömer 3
KEPEZ BELEDİYESİ: Güven 6, Bora 4, Gordon 27, Ruzic 6, Simmons 14, Ufuk 4, Hakan 9, Arda 9, İsmail , Enis
1. PERİYOT: 19-21 (Kepez Belediyesi lehine)
DEVRE: 34-31 (CASA TED Ankara Kolejliler lehine)
3. PERİYOT: 52-50 (CASA TED Ankara Kolejliler lehine)
4. PERİYOT: 70-70
5 FAUL: Ruzic (37.02), Ufuk (39.01), Güven (43.00) (Kepez Belediyesi), Özgür (44.52) (CASA TED Ankara Kolejliler)
Konu Kapatılmıştır

Etiketler
basketbol

Seçenekler Arama
Stil