Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

-->: UYGUN ÖNERİ...
Alt 07.11.2007, 13:00   #11
HALIL
Usta Yiğido

HALIL - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.249 Mesajına 1.911 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1329 HALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende Zukunft
Standart -->: UYGUN ÖNERİ...

federasyonun basina bulent uygun gibi iyi dusunceli yurekli adam gerekiyo acilen
Alt 07.11.2007, 14:08   #12
yigidomustafa58
Usta Yiğido

yigidomustafa58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

715 Mesajına 1.156 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1167 yigidomustafa58 COK SEVILEN BIR KISIyigidomustafa58 COK SEVILEN BIR KISIyigidomustafa58 COK SEVILEN BIR KISIyigidomustafa58 COK SEVILEN BIR KISI
Standart --->: UYGUN ÖNERİ...

beşiktaş çekinmeye gerek yok kardeş takımlardan biriyiz bizde size hakemlerden bizde çok çektik...

Bak gülüm senin toprağında bu çiçek yetişmez,benim toprağımda da sen solup gidersin

yigidomustafa58
Mustafa SALTIK
yigidomustafa58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
''Liverpool mağlubiyetine çok üzüldüm''
Alt 07.11.2007, 14:17   #13
semihkilic_58
Tecrübeli Yiğido

semihkilic_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

50 Mesajına 68 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 748 semihkilic_58 FAZLA SÖZE GEREK YOKsemihkilic_58 FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart ''Liverpool mağlubiyetine çok üzüldüm''

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Beşiktaş maçına en iyi şekilde hazırlandıklarını belirterek, ''Benim hedefim sadece iyi futbol, iyi futbolun karşılığında puan alabilmek'' dedi. Uygun Beşiktaş'ın Liverpool mağlubiyetine de çok üzüldüğünü belirtti.

11. hafta sonunda ligin zirvesini Galatasaray ile birlikte paylaşan Sivasspor, hafta sonu deplasmanda oynayacağı Beşiktaş maçının hazırlıklarını kulüp tesislerinde teknik direktör Bülent Uygun yönetiminde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Isınma hareketlerinin ardından oyuncularına çabukluk-çevikliğe yönelik istasyon çalışması yaptıran Uygun, daha sonra kaleciler Akın, Harun ve Mehmet'in koruduğu kalelere ceza alanı dışından şut çalışması yaptırdı. Bu çalışmanın ardından kanatlardan yapılan ortalara gol çalışması da yaptıran Uygun, oyuncularını penaltı noktası ile kale önüne orta yapmaları, ortalara kafa ve ayakla vuruş yapan oyuncularını ise topu çok iyi yönlendirmeleri konusunda uyardı.

Antrenman, yarı sahada yapılan çift kale maçla sona erdi. Tatlısına oynanan maçta, sarı takım, kırmızı takımı 3-2 mağlup etti. Kırmızı takımda forma giyen İsrailli golcü Pini Felix Balili, bir basın mensubunun fotoğraf makinesini alarak kendilerini yenen sarı takımın sevinç gösterisinin fotoğrafını çekti.

Neşeli geçen antrenmana, sakatlıkları devam eden kaleci Petkoviç, Yasir, Dialo, Mehmet Yıldız ve Gökhan katılmadı. Sakatlığı süren Sylla'nın bir süre koşu yaptığı antrenmanda, genç oyuncu Sezer de kolundan sakatlanarak idmanı yarıda bıraktı.

Konyaspor maçında elinden sakatlanan kaleci Petkoviç'in Almanya'da ameliyat olduktan sonra Sivas'a döndüğü ve yaklaşık 3 ay sonra sahalara döneceği belirtildi.

-TEKNİK DİREKTÖR BÜLENT UYGUN-
Teknik direktör Bülent Uygun, antrenman sonrasında yaptığı açıklamada, Beşiktaş maçı öncesinde takımda morallerin yerinde olduğunu belirterek, ''Takımımızın durumu iyi, moralimiz yerinde. İyiyiz, sıkıntı yok. Sakatlarımız zaten malum. Onların iyileşmesi için uğraşıyoruz. Düzelmeyecek sakatlarımızın zaten oynama ihtimali yok. Sakatlar arasında Mehmet Yıldız'ın durumu var, onu bekliyoruz. Onun durumuna göre hareket edeceğiz'' diye konuştu.

Fenerbahçe ve Liverpool mağlubiyetleri sonrasında zor durumda olan Beşiktaş karşısında Sivasspor'un hedefinin 3 puan olup olmadığı ile ilgili soruya Uygun, ''Hayır, benim öyle bir hedefim yok. Benim hedefim sadece iyi futbol, iyi futbolun karşılığında puan alabilmek. 1 puan olur, 3 puan olur onu bilemem'' dedi.

Sivasspor olarak daima iyi futbol sergilemeye çalıştıklarını belirten Uygun, şunları kaydetti:
''Bizim bir felsefemiz var, bizim antrenman metodumuz var, Sivasspor'un bir ekolü var, düşünce tarzı var, futbol oynama düşüncesi var. Bir kere bunları uygulamak zorundayız. Bu Bülent Uygun hocanın düşünce tarzıdır, bunu da uygulamak zorunda olan bir futbolcu ordum var. Bunun içinden 5-6 tanesi sakat olmuş, 5 tanesi bilmem ne olmuş, rakibin durumu şu olmuş, beni hiçbir zaman ilgilendirmez. Ben çıkar futbol adına güzellikleri sahaya yansıtırım, eğer o gün futbolun adaleti benimle birlikteyse sonuç olarak da güzel şeyler aldıysam mutlu olurum. Alamadıysam, en azından mücadelemden dolayı başım dik soyunma odasına giderim. Bu kadar basittir.''

-BEŞİKTAŞ'IN LİVERPOOL MAĞLUBİYETİ-
Uygun, Beşiktaş'ın Liverpool karşısında aldığı 8-0'lık mağlubiyetle ilgili olarak da şunları söyledi:
''Beklemediğimiz, istemediğimiz bir sonuçtu. Açıkçası çok üzüldük. Bu mağlubiyeti hak etmiyorlardı, ancak yaşadıkları kaos ister istemez sıkıntıya soktu. Sonucunda profesyonel futbolcuların hiçbir şeyden etkilenmemesi gerekiyor. Çünkü sahada yaptığın görevin 5 dakika sonrasında her şeyi unutmak zorundasın. Ne bir yönetici, ne de bir taraftar gibi düşünemezsin. Futbolcular maalesef Fenerbahçe maçında yaşadıkları o atmosferin, söylemlerin, yorumların hep etkisi altında kalmışlar. Takım halinde hareket edemediler. Açıkçası istemediğimiz, beklemediğimiz, üzüntü duyduğumuz bir maç oldu. Beşiktaş adına çok üzüldüm.''

-''PAF TAKIMLA ÇIKACAKLARINA İNANMIYORUM''-
Beşiktaş yönetiminin, Fenerbahçe mağlubiyeti sonrası protesto amacıyla Sivasspor maçına PAF takımın çıkacağı yönündeki açıklamasına ise Uygun, ''PAF takımla çıkacaklarına inanmıyorum. Onlar sadece bir tepki gösterisiydi. Dolayısıyla tepkilerini böyle bir şeye vererek, en azından onlara bir kamuoyu yaratmaktı'' dedi.

Uygun, Beşiktaş'ın Liverpool maçında da hakem hatası ile bir gol yediğini belirterek, ''Şimdi bu hakemi ne yapacağız, eleştirebilir miyiz? Şampiyonlar Ligi'ne katılamayabilir miyiz?'' dedi.

Türk hakemlerinin Avrupa'daki hakemlere göre daha başarılı olduğunu belirten Uygun, ''Ben iddia ediyorum Türk hakemleri Avrupa'daki hakemlerden on kat daha iyi. Olması gereken şey şu. Profesyonelleşmeleri gerekiyor. Biz nasıl profesyonelsek'' diye konuştu.

Hakemlere performanslarına göre ücret verilmesini ve Merkez Hakem Kurulu üyelerini kulüplerin seçmesini isteyen Uygun, kurul üyelerinin kulüpler tarafından seçilmesi halinde kulüplerin kararlara itiraz edemeyeceğini söyledi. Hakem hatalarının dünyanın her yerinde olduğunu belirten Uygun, profesyonelleşme ile bu hataların en aza indirileceğini ifade etti.

Sivas Devlet Hastanesi önündeki yaklaşık 50 araçlık otoparkın Sivas Belediyesi tarafından Sivasspor'a tahsis edilmesi ile ilgili de Belediye Başkanı Sami Aydın'a teşekkür eden Uygun, Sivasspor'un Sivas için önemine değinerek herkesi kulübe destek vermeye çağırdı.
Alt 07.11.2007, 15:16   #14
Arif Coşkun
Usta Yiğido

Arif Coşkun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

138 Mesajına 217 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 969 Arif Coşkun isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Düşünce güzel ancak çözüm olacağını sanmıyorum.Tomar tomar rüşvetin yanında maaş ne kalırki. Şike yapanlara gereken ceza verilirse ancak o zaman hakemlerde düzelir.
Alt 07.11.2007, 15:22   #15
samet yıldız
Usta Yiğido

samet yıldız - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

320 Mesajına 553 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 915 samet yıldız ist ein wunderbarer Anblicksamet yıldız ist ein wunderbarer Anblicksamet yıldız ist ein wunderbarer Anblicksamet yıldız ist ein wunderbarer Anblicksamet yıldız ist ein wunderbarer Anblicksamet yıldız ist ein wunderbarer Anblicksamet yıldız ist ein wunderbarer Anblick

güzel bir öneri
uygulanırsa hakem hatalarıda azalır
samet yıldız isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: UYGUN ÖNERİ...
Alt 07.11.2007, 15:25   #16
samsa58
Yiğido

samsa58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

55 Mesajına 69 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 763 samsa58 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

guzel fıkır hocam bole bı fıkırde ancak sıvassporumun teknık patronundan cıkardı
samsa58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: UYGUN ÖNERİ...
Alt 07.11.2007, 15:35   #17
ceza_tolga_rep
YASAKLI ÜYE

ceza_tolga_rep - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

117 Mesajına 179 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ceza_tolga_rep COK SEVILEN BIR KISIceza_tolga_rep COK SEVILEN BIR KISIceza_tolga_rep COK SEVILEN BIR KISI
Standart -->: UYGUN ÖNERİ...

bülent hoca federasyon başkanı olsa varya süper olur..neler düşünüyo adam yaa..:dDD
ceza_tolga_rep isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.11.2007, 15:36   #18
1967 dernek serkan20
Usta Yiğido

1967 dernek serkan20 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

22 Mesajına 50 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 1967 dernek serkan20 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

bencede mantıklı bülent hocanın önerisi
eğer hakem güzel ahlaklı ise bu iş yürür.
1967 dernek serkan20 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.11.2007, 03:00   #19
ekingölü
Tecrübeli Yiğido

ekingölü - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

98 Mesajına 132 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 767 ekingölü Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Güzel bir fikir umarım federasyon dikkate alır
ekingölü isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler Arama
Stil