gese camiasına ve taraftarına yakışan hareketler bunlar...aksi olsa şaşardım...futbolla siyaseti birbirine karıştırmamak gerekir...israilli revivonun bir zamanlar gesede oynadığını hatırlatırım...
revıvodan harıc adamlar ozlerını unuttular.. galatasarayın kurucusu olan alı samı yende yahudı bır vatandasımızdır.. ama yaptıkları hem cok ayıp.hemde artık fıfa ırkcılık konusunda asla tavız vermıyor. BUYUK BASKAN LUTFEN BU KONU UZERINDE EGIL..
Macin tekrarini istemek gibi bir kucukluk onlara mahsus..Sivasspor gibi buyuk bir takim boyle kucuk islere basvurmaz Ezikligin bir gostergesi olarak bugun de irkciliga basvurdular onlar icin gayet normal seyler bunlar..!!
türkiyeye koro halinde küfürü, sahaya yağmur bombası atmayı, rakip takımın kalecisini satın alarak maçı 8-0 a bağlamayı, teşvik pirimi vermeyi hep gese ve camiası öğretmiştir...
ben mac tekrar oynansın dıe demedım. sadece gururuma dokundu ettkılerı yaptıkları ırkcılık. bununda fıfada buyuk cezası oldugunu bılıyorum. bız bunun ustune gıtmelıyız.. hakkımız olanı sonuna kadar savunmalıyız. ne bu bole gslıler meydanı bos sanıp atıp tutuolar.. buyuk baskan bu ısın sonuna kadar bırakmazsa. ınanın cok degısık seyler. cok buyuk cezalar olabılır. puan sılınmekten saha kapatılması hatta ve hatta gelecek sene uefadan men e kadar gıdebılır...
aynı oyuncuları emre gibi kendileride çirkeflik yapmışlar. Böyle taraftarlık olmaz olsa olla çirkef taraftarlık olur. Bilicaya yumruk atan emreninde kırmızı kart görmesi gerekirdi. Sivas da bu adamı protesto edin
Hocaya yapilan küfürler ne demeli !! peki Cok degerli hocamiza yapilan buyuk bir saygisizlik. birde halen Bu Cin Conlari tutan Sivasli varmidir acaba !!
haftaya 90 dakika "IRKÇILAR DIŞARI" diye bağıralım.onları ayıplarına boğalım. ben tff'ye mail attım ırkçı tezahüratlar için. inşallah haftaya balili üç çakar da görürüm onları