Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 16.05.2009, 22:48   #11
carizma0658
Usta Yiğido

carizma0658 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

327 Mesajına 479 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 761 carizma0658 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

HOCAM GÖRDÜGÜM KADARI İLE KAMP FAZLASI İLE İŞE YARAMIŞ SON İKİ MAÇ VE AYNI CİDDİYET MACTAKI TUTUM İYYDİ VE ŞAHLANAN SİVASI ESKI SİVASI GÖRDÜK SON İKİ MAÇTADA 3 PUAN TEK DİLEGIMIZ BI SİVASI ŞAMPIYON GÖRMEK
carizma0658 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 16.05.2009, 23:03   #12
burakbaba9
Yeni Yiğido

3 Mesajına 6 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 621 burakbaba9 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

iyi oynamadık karsımızdaki takım hacettepe ydi başka takım olsaydı?
burakbaba9 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 16.05.2009, 23:12   #13
GuVeN
Usta Yiğido

GuVeN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.350 Mesajına 5.411 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1067 GuVeN BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Maçın yıldızı kimdi ? kamanan-bilica

Maçın en kötüsü kimdi ? MUSA hakem de son pozısyonda ıcıne ettı.. petkovıc de hatalıydı son pozısyonda.hıc yokdan ıs cıkarttı basımıza..

Maçta göze çarpanlar ? toparlanmak sart. bu futbol benı dusunduruyor.

Ne gibi eksiklerimiz var ? son vuruslada daha ıyı olmalıyız heyecan ve stresı dızgınlemek sart. bu futbolla genclerbırlıgını yenemeyız.

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ? kazanmamız yanıltmasın ıyı oynayamadık yıne.

Taraftar nasıldı ? ben begendım taraftarı. kufur de olmasa tadında yenmezdı..

Maç hakkında genel yorumunuz ?
son vuruslarda panık yasamaya basladık. mehmet kotuydu. musaya artık tahammul bıle edemez oldum. allahtan bulent hoca kamanan ıcın 70 dk falan beklemedı her zamankı gıbı. görsün artık bulent hoca kamanan gercegını.
GuVeN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 16.05.2009, 23:16   #14
SEVDAMSIN58
Tecrübeli Yiğido

SEVDAMSIN58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

138 Mesajına 158 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 707 SEVDAMSIN58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

TEK KELIME BULENT HOCAYI TEBRIK EDIYORUM OLUMSUZ BIR DEMET VERMEYIP VERDIRMEDIGI ICIN
HAKEMIN NE YAPMAK ISTEDIGINI GORDUK HOCANIN ITIRAZI YERINDEYDI BU NORMAL AMA EN GUZEL YAPTIGI SEY OLUMSUZ KONUSMAMASI TEKRAR HEM TAKIMI HEMDE HOCAYI TEBRIK EDIYORUM SON IKI MACIMIZIDA KAZANALIM INSALLAH GERISI ALLAH A KALMIS RAKIP IN NE YAPACAGINDAN COK BIZIM NE YAPACAGIMIZ ONEMLI ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN INSALLAH
SAMPIYONDA OLMASAK ADAM GIBI OYNAYALIM SONUNA KADAR GERISI ALLAH KERIM OLUR YADA OLMAZ GERI DONUSUMUZ YOK ARTIK
SEVDAMSIN58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda SEVDAMSIN58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 17.05.2009, 00:18   #15
sewaz58
Tecrübeli Yiğido

sewaz58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

183 Mesajına 256 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 735 sewaz58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Mehmet Yıldız kötü bu bir gerçek başta ona bu kadar dayanıldığına karşı çıkan benim ama adam top aldığında bir Allah'ın kulu da yardıma gitmiyor..Bizim topçularda öyle araya kaçayım,adam eksilteyim yok kütük gibi bekliyorlar çoğu pozisyonda işimiz gücümüz defans..Takımın yarısından çoğu defans hattında 3-4 kişi de hücum hattına gidiyor aynı anda geriden bir top atıyorsun sahada en az 30-40 metre boşluk var,top tutarsa pas olarak atak yaparız ki büyük olasılıkla tutmuyor hop adamlar geliyor üstümüze... Nasıl bir futbol mantalitemiz var daha çözemedim,orta sahamız var ama yok bununla beraber forvetimizde var ama yok gibi oluyor.Takım ruhu falan filan eyvallah iyi ama yardımlaşmamız soyut kalıyor,futbolcular iyi yer alamıyorlar maç içerisinde..Sezer sarı kartıyla cezalı duruma düştü heralde iyide oldu ... Muhammet Ali'yi de oynatmazsa kral olur bidahaki maça onur daha iyi onlardan... Bir de şu Sergio'mudur nedir onu bir görebilsek iyi olacak..
BİZ SIVASLIYIZ!!!

58 & SİVASSPOR & 58
sewaz58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17.05.2009, 00:39   #16
izmirliyigido
Gast

Maçın yıldızı kimdi ? Maçın yıldızı Bülent Uygun'u yenen KAMANAN ve iki haftadır çok güzel goller atan ve varını yoğunu ortaya koyan HERVE TUM.

Maçın en kötüsü kimdi ? Maçın, son haftaların, son ayların hatta 2. sezonun en kötüsü, sürekli ayakları yerine çenesi çalışan, maçta ne yaptığını kendi bile bilmeyen MEHMET YILDIZ'dı.

Maçta göze çarpanlar ? Göze çarpan en etkileyici olay futbolcularımızın kazanmamak için herşeyi yapmalarıydı. Murat Erdoğan'ın golü bile adeta şansına girdi. Belki de KAMANAN'a ayıp olmasın diye o topa vurdu.

Ne gibi eksiklerimiz var ? ŞAMPİYONLUK İNANCI eksikliğimiz var. Halen olayın ciddiyetini kavrayamadılar futbolcular.

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ? Herşeye rağmen Şampiyon olacağız diyoruz ama herşeye rağmen bu inançla oynamadığımız ayan-beyan ortada. Kahrden bir oyun izledik sahada. Tum ve Kamanan olmasaydı adeta yenilecektik.

Taraftar nasıldı ? Taraftar çok çok iyiydi. Beklediğimiz sayıda değildi ama yinede bizim vefalı taraftarlarımız ellerinden geleni yapmışlardı.

Maç hakkında genel yorumunuz ? Zorla kazanılmış ve ümitleri haftaya taşımış bir maç oldu. Yarın kalbimiz Ankaragücü-Bursa kardeş takımlarıyla atacak.

AYK
Bu Konuda 'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 17.05.2009, 00:53   #17
Yadigar Barcin
Acemi Yiğido

38 Mesajına 47 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 668 Yadigar Barcin FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Macin Yildizi her zamanki gibi Bilica!!!!
Macin en kötüsü Bilica haric, tüm takim!!!
Eksiklerimiz ise kendimizi strese cok adapte etmisiz, ve rahat Futbol oynayamiyoruz...
Macin ilk 6 dakikasinda 2 bucuk gol sansi bulduk, cok sükür degerlendiremedik sansimizi, eger ilk 6 dakikadaki pozisyonlari degerlendirseydik, belki malup bile olabilirdik, nedeni ise kendimizi defansa cekip skoru korumaya gidecektik belkide, böylesi daha hayirli oldu bence...
En büyük derdimiz ise ofsayt, Hoca Futbolculari uyarmiyormu acaba?
Bugün gene istemedigimiz kadar ofsayta düstük!!
Sampiyon olmayi elbetteki istiyoruz ama lütfen son iki macimizda cikin rahat ve alisik oldugunuz Futbolu oynayin, Sisirme toplari bir kenara birakin ve kisa paslar ve ver kac larla rakip sahaya yönelin..
Insallah yarin Ankaragücü BJK yi yenecek ve puan cetvelindeki alismis oldugumuz yere tekrar oturacagiz!!!!
Yadigar Barcin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17.05.2009, 00:57   #18
yozgatsporlu666
Yeni Yiğido

yozgatsporlu666 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1 Mesajına 3 kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 yozgatsporlu666 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Bir yozgatli olarak sivassporu cani gonulden destekliyorum.. insallah bu sene sampiyon sivas olacak. son kalan iki maci olum kalim maci olarak oynayin besiktas puan kaybeder !!! sivasspor kaybetmemeli... haydii sivas anadoludan bir sampiyon cikarrrr
yozgatsporlu666 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı yozgatsporlu666'a Teşekkür Ediyor...
Alt 17.05.2009, 02:09   #19
vedat58
Yiğido

vedat58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

116 Mesajına 153 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 vedat58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
yozgatsporlu666 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bir yozgatli olarak sivassporu cani gonulden destekliyorum.. insallah bu sene sampiyon sivas olacak. son kalan iki maci olum kalim maci olarak oynayin besiktas puan kaybeder !!! sivasspor kaybetmemeli... haydii sivas anadoludan bir sampiyon cikarrrr
sagol yozgatli kardesim insallah dualarimizla diyorum ama , gözüken köy klavuz istemez hesabi , haftalardir futbolumuzda bir degisiklik göremiyoruz , hep ayni oyuncular , ayni senaryo , ayni sistem , yani acikcasi sivasimiz ümit vermiyor , maci seyrederken ölüp ölüp diriliyoruz , bu sivas bizi kalpten götürecek , inanirmisiniz bugün galip geldik ama sevinemiyorum , belki sampiyon oluncada sevinemiyecem , benim sivasim son zamanlarda oynadigi futbol beni korkutuyor , ümit vermiyor , cok zorlaniyoruz, cok top kaybi yapiyoruz, ayamizdaki toplari rakiplere pas olarak veriyor sonra o verdimiz topu geri alabilmek icin cirpiniyoruz, söyle kaleciden top alipta kisa paslarla rakip kaleye kadar gidemiyoruz, yani kontrollu futbol oynayamiyoruz , pas yaparken yardimlasma da yetersiz kaliyoruz, dua edelimde gencler galatasarayi yener de ligdeki yerini saglamlastirir yoksa haftaya zor bir mac daha bizi bekliyor olacak, bizim kalan iki macimiz cok daha zor maclar olacak , simdiden bülent hocamizin rakibimizin ne gibi zaaflari var nerelerden gol bulabiliriz ve rakibimizi nasil yenebiliriz bunun analizini iyi yapmasi gerekiyor , eger biz genclerbirligi karsisinda böyle sisirtme toplarla oynarsak , simdiden söyleyim ayni istanbul belediye ye yenildimiz gibi yeniliriz , zaten bizim en zayif yanimiz cok top sisirtmek ve ayaga az pas yapmak , gencler maci cok önemli lütfen bülent hoca takima iyi futbol oynat
vedat58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17.05.2009, 02:46   #20
tuzlugollu
Yiğido

tuzlugollu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

108 Mesajına 173 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 745 tuzlugollu Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

YORUM YAPMIYIM DIYORUM SONRA ADIMIZI HAIN TARADTARA CIKARTACAKLAR AMMA SAHADA FUTBOLMU OYNADIKYA MAC BITENE KADAR OLUP OLUP DIRILDIK BUNASIL ISKENCE YAV NASIL BIR MANTIK KIM NE DERSE DESIN UC PUANI ALDIK AMMA SANSA ALDIK NE OYNANAN FUTBOL UMUT VADEDIYO NEDE BASKA BISEY SEDAT MEDAT HEPSI BITMIS VARSA YOKSA BILICA BASKA BIRI YOK MEHMET YILDIZ ZATEN IKINCI YARI ACAYIP COMERT YAV BU NASIL PROFOSYONELLIK BU STRES BILMEM NE LAFLARI SADECE BIZIM LIGIMIZDE VAR ONUN ICINDE AVRUPAYA FAZLA FUTBOLCU GONDEREMIYOZ GIDEN DE KOLAY KOLAY TUTTURAMIYO FUTBOLU ISIN OLARAK GORUYOSAN OYNAYACAKSIN YORULURSUN NE BILIM SAKATLANIRSIN AMMA OYNAMAK ICIN ELINDEN GELENI YAPARSIN MALESEF BIZIMKILER HALA AMATOR MANTIKLA GOTURUYO BU ISI TAMAM SAOLSUNLAR TESEKKURLER ONLARA AMMA BU KADRONUN MIADI BU SEZON DOLMUSTUR BENCE ....BENIM HIC UMIDIM YOK SAMPIYONUKTAN YANA UEFA GARANTIDE INSALLAH SAMPIYONLAR LIGINE GIDERIZ EN AZINDAN TESELLIMIZ OLUR....

Etiketler
değerlendirelim, maçı

Seçenekler Arama
Stil