Cevap: Olaylı İdman
Kızıyoruz çünkü üzüntümüz,içimizin acıması,sinirimiz taze ve de sonuna kadar haklıyız fakat bunun söyleneceği yerler ve şekilde çok önemli.. Unutmayalım ki her ne kadar rahatsız oldukları hiç belli olmasa da aynı stres ve üzüntü futbolcuların ve teknik heyetin üzerinde de bulunuyor,açıkcası bulunmak zorunda ... Taraftarın çok daha hoş bir şekilde tepki vermesi gerekirdi en azından antrenman bitiminde toplu veya bireysel görüşülüp,dertleşilebilir .. Zaten Allah beterinden saklasın iyi bir gidişimiz yok bunu sürekli takıma vurarak yangına körükle gitmenin hiçbir alemi yok ... Bizler eleştirilerimizi burada gönül rahatlığıyla belirtiyoruz çünkü teknik heyetinden yönetimine,futbolcusundan personeline kadar girip buraları okuyorlardır..Fakat bu eleştiri işi yüz yüze geldimi usturubuna göre yapmak gerekir yahut buna gönlümüz yoksa rövanş maçında girelim sahaya dövelim adamları,tamamen ihraç olalım da tam olsun ... Şimdi gel gelelim Bülent'e ... Şu ana kadar bahsetmememin nedeni pekte ırgalamamam açıkcası ki bu benim şahsi fikirim isteyen istediğini söyler.. Bülent'in işi antrenörlükten şehrin fatihi olmaya doğru gidiyor zaten kamuoyunda büyük bir tepki çekiyor bari tek dayanağı ve destekçisi ki bunlara mani vermeyen en büyük güç olan bizi kaybetmesin .. İşte o zaman işi başta kariyeri olmak üzere zora girer... Belirtmek istediğim gibi doğru yerde,doğru zamanda yapılan eleştiriye de böyle bir tepki verirse o tesislerden çıkacak sıradaki kişi o olur .. Ben insanların emeklerini görmezden gelmeye çalışmıyorum,herkes herşeyin farkında fakat karakter herşeyden önce gelir ..Allah korusun inşallah başarımız baki olur fakat yarın bir gün bir terslik çıkarsa biz Sivaslılığımız konusunda arkamızdan bile konuşturmayalım .. Arkamızdan diyorum çünkü yüz yüze konuşacak bir babayiğit daha yok.. Herkese selam olsun ...
BİZ SIVASLIYIZ!!!
58 & SİVASSPOR & 58
|