Gelse de açıkcası önemli bir katkıda bulunabileceğine inanmıyorum...Mehmet Yıldız'a bel bağlayıp da hücum bölgesi için transferde geri adım atılmaz inşallah..Bilmiyorum oradan nasıl gözüküyor ama ciddi bir şekilde takımımıza takviye gerekiyor...
BİZ SIVASLIYIZ!!!
kaptan olarak takıma galibiyet yemini ettirmeni özledik
büyük takımlara transferi düşünüyormuşun yani büyük takım degilde büyük para senin istedigin galiba yoksa bülent ve takım arkadaşların sayesinde ilk devre başarısız oldu takım diye sivasspor küçüldümü küçüldüyse bile hepinizin eseri bu laflarınızı seçerek konuşun......................
Ya bu Mehmet YILDIZ'ın açıklaması olamaz, olmaz.
Bakar mısınız lafa : "Oturmuş bir kadromuz var"
Kaptan, acaba bu takım nereye oturmuş? Çimlere mi?
Benim bildiğim takımın oturmuşu değil, takım gibi futbol oynayanı iş yapar
oturmus kadro derken demek ıstedıgı kadrodakı oyuncular sabıt demek ıstemıs. burdada pek haksız degıl petkovıc sedat hayrettın apo musa kamanan musa ibrahim dagasan faruk bunlar genelde gecen senekı 11den oyuncular. bızım basarımızda oturmus takımında payı coktu. artık su tepkıyı bı kenara bırakıp herkes destek olmalı ama bızde ne yaparsan yap herkesın herseye bı yorumu var yada herkes herseyı cok ıyı bılıyor.
hic yakısmadı kim ne derse desin 2 sene üst üste sampiyonlugu son haftlarda kacıran bi takım bence buyuk bi takımdır sen bu takımın kaptanısın sen fenere galatasaraya gidecem diye maclara cıkarsan hic cıkma seni mehmet yıldız ypan sivasspordur...!
MEHMET YILDIZ EFENDİ BU AÇIKLAMADA NEYİN NESİ OLUYOR NE ALAKA KASAP YAĞ KOYUN CAN DERDİNDE SEN SİVASTA MEHMET YILDIZ OLDUN ÇOK TALİHSİZBİ AÇIKLAMA EĞER BÖLE Bİ DURUM VARSA YAZIK SİZLERE HER ŞEYİN SAHİBİ OLDUNUZ TAŞ YERİNDE AĞIRDIR SİVASIN VERDİĞİ DEĞERİ SEVGİYİ HİÇ BİR YERDE BULAMAZSIN YAZIK BARİ BAŞKANIMIZ DUYMASIN ÇOK YAZIK