Alıntı:
şampiyon71 Nickli Üyeden Alıntı
1. yazıdan çıkaraılacak ana fikiri bazı arkadaşlar anlamamış
2. yazar, sivasspor taraftarı neden cezalandırılsın diyor.
3.suçu işleyen Bursa taraftarı cezalandırlan onlarla birlikte Sivaslılar olmamalı demiş.ço doğru.
4.maç bir kere %90 Ankara'da oynanır.İstanbul olmaz.Ancak her iki takımda razı olur onay verirse İstanbul olabilir.
5.kural şudur.maç yapacak ki takımın ortasında bir şehir ve stad gösterilir.
Bursa'yı geçemez.
en az yaklaşık Bursa'ya 200 km yakınlıkta olmalıdır .Uzakta olabilir.ama yakın olmaz.
6.Sivasspor taraftarı niye Bursa taraftarından korkar .Böyle bir psikolojidedir.bunu anlayamadım.bursa'yı 15-20 bin kişi önünde Sivasspor daha önce yenmiştir.
7.yazar, olaya farklı açıdan bakmıştır.herkes gibi düşünecek diye bir kural yoktur.TEBRİKLER...Mustafa ATEŞ...
|
6.Sivasspor taraftarı niye Bursa taraftarından korkar .Böyle bir psikolojidedir.bunu anlayamadım.bursa'yı 15-20 bin kişi önünde Sivasspor daha önce yenmiştir.
evet KAARDEŞİM YENMİŞTİR AM ŞAMPİYONLUĞA OYNADIĞI SENELER DİKKATİNİ ÇEKERİM
SİVASSPOR KENDİ TARAFTARI KARŞISINDA 3-1 YENİLMİŞTİR BİRDİĞER AÇIDAN SİVASSPOR BURSADA 1 AY ÖNCEDE 4-0 YENİLMİŞTİR BEN YAZIYI OKUDUM VE DİYORKİ MUSTAFA BEY SİVASSPOR NİYE CEZA YESİN EVET BENDE KATILIYORUM AMA ANLAMADIĞINIZ NOKTA ŞU BURSA TARAFTARI BU SENE DAHA AZGIN ÇÜNKÜ BU SENE ONLAR ŞAMPİYONLUĞA OYNUYORLAR TARAFTAR ÖLÜMÜNE DESTEKLER VE İŞİMİZ ZORLAŞIR
AYRIYETEN BU ARKADAŞLARIMIZ ŞUNU UNUTUYOR BİZ ZATEN KENDİ EVİMİZDE OYNADIK 3-1 ALANLAR GİBİ KAYBETTİK
BURDA AVANTAJI ZAMANINDA KULLANAMADIĞIMIZ GÖRÜLÜYOR
TÜRKİYEDE KONUK TAKIMLARA AYRILAN YERİN 1000 KİŞİLİK OLDUĞUDA UNUTULMAMALI BİZ KENDİ EVİMİZDE BÜYÜK TAKIMLARA KARŞI 15.000 İ TOPLAYAN BİR TAKIM OLARAK ŞEHİR DIŞINDA HER HANGİBİR YERDE NASIL OLURDA 10-15 BİN KİŞİ TOPLARIZ BUNU BEN ANLIYAMIYORUM DOĞRUSUNU İSTERSENİZ
*AYNI ARKADAŞIMIZIN BİRİSİDE İSTANBULDA OYNANAMAZ DEDİĞİNE GÖRE BİZ NERDE 10BİNİ TOPLAYACAZ BEN ANLIYAMIYORUM NEDENSE