ben hiç mücadele edeeğimizi sanmıyorum oyunu kendi yarı sahamızda kabul edip kontra atakta gol oynayacağız her zamanki gibi inşallah beni yanıltırlarda hücum oynarlar ama hiç sanmıyorum ibb tek kale oynar bizde işte kontradan attık attık
Bülent hoca karektersiz değildi.Sivassporu kim lige çıkardı kim bu başarıları getirdi.Nankör olmayın bi Sivaslıya bu sözler yakışmaz 3 seneye kadar ismimizi bilenmi vardı.
bu hocaya laf söyleyenleri anlamıyorum adam en iyisi maçta koşmayanın yerine sen çık ben senin yerine koşacam desin o zaman iyi adam olacak heralde....
Bülent hoca karektersiz değildi.Sivassporu kim lige çıkardı kim bu başarıları getirdi.Nankör olmayın bi Sivaslıya bu sözler yakışmaz 3 seneye kadar ismimizi bilenmi vardı.
MECNUN BAŞKANLA İSMAİL KARTAL ÇIKARDI
Bu Konuda üçyıldız58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
EVET HOCAM RAKİBİ YENECEKSEN ONLARDAN DAHA ÇOK KOŞMAK MÜCADELE ETMEK GEREKİYOR İNŞALLAH DOĞRU KADRO ÇIKARIRSINIZDA BUMAÇI ALIRIZ,FUTBOLCULAR VESİZE BAŞARILAR DİLERİM.
SANIRIM hocam bir siz yeni farkina vardiniz.
Bunu SANIRIM enbasta siz farkina varip cözüm bulmak gerekirken.
SANIRIM enson besikteki bebekten bile sonra farkina vardiniz.
SANIRIM hocam siz gidicisiniz.insallah bu gidisle bizi felakete götürmezsiniz.
Evet ya haklısın işte bu konuda.Biz 4 yıldır başarılı olduysak bu sayede olduk.Yoksa biz 2 yıl şampiyonluğa oynadığımız dönemde bile hiç bir zaman iyi futbol oynamadık ki.Ne yaptık? hep rakipten daha fazla koştuk ve mücadele ettik.