Acikca bukadar cok kosan sivasspor daha hic görmedim. Burdan riza hocaya kocaman tebrikler..Helal sana sivasim. Herkesin simdiden kurban bayramlarini tebrik saglik afiyet dilerim..
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı elbeylili'a Teşekkür Ediyor...
sivassporum benim biricik sevgilimmmmmm hersey cok mukemmeldi mucadele harikaydi hic nefes aldirmadik dayanisma paslasma diyecek tek bir soz yok tesekkurler SIVASSPORUM tesekkurler rizahocam tesekkurler sivasspor formasini hakkiyla terleten yerli ve yabaci YIGIDOLARA bu taraftara bayram oncesi bayramai hediye ettiniz emegi gecen herkesten ALLAH razi olsun
Sezonun en güzel oyunu ve gelen çok anlamlı galibiyet, inşallah devamı da gelir. Şunu hep gözönünde bulundurmak lazım; Sivasspor gibi imkanları görece kısıtlı takımların çıkışı altyapıdan gelen yetenekler ile olabilir. Bu anlamda Kıvanç'ı tebrik ediyor ve futbolunu geliştirerek devam etmesini bekliyorum
bide unutmadan yazmak istiyorum bayanlara ayrilan trbunde bir teyzemiz vardi futbolcularin isimleri okunurken ellerini kaldirmasi beni cok duygulandirdi sivasli olmak budur iste ellerinden operim teyzecim
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı hasanim58'a Teşekkür Ediyor...