oncelık le herkesın kurban bayramı mubarek olsun,sonra ağzınaza sağlık arkadaslar,bu embesilleri deşifre etmelıyız,bunlar sermayenın uşakları,ön tarafları da bir arka tarafları da bır
[QUOTE=velibircan;750583] ÖNCEL İKLE GERÇEK zaralı sivaslı hemşerilerim kendi üzerlerine alınmasın gocunmasın lafımız sadece resimdeki ve aynı kafadaki deyyuslaradır yapılan bu hareket neye benzer biliyormusunuz?topraklarımızı işgal etmeye gelen düşmanla birlik olup milletini bombalamak gibi ,kızkardeşine sapıklarla bir olup tecavüz etmekle aynı şeydir bu yapılan hareket YAVŞAKNEDİR?Sözlükte bit yavrusu geçer kavşakla yavşak benzeş kelimedir yolun döneğine kavşak insanın döneğine YAVŞAK denir resimdeki dallamalar yavşaklara örnek olarak gösterilebilir şöyle resimdeki yavşaklara yakından büyüteçle baktımda sivaslılıkla uzaktan yakından alakaları yok resmen athırsızına benziyorlar istanbulda eminim polis görse donuna kadar arar PKK LI diye bu tipler işlerine gelince sivaslı olurlar ekmeğimizi yer suyumuzu içer topraklarımızı ekip biçer her fırsatta kendi insanlarını aşağılar sivasa küfredenlerle birlik olup hertürlü itliği yapar sorsan rabbin kim nebin kim ?kem küm eder onedenle çokda kafaya takmaya gerek yok sadece üzüldüm ancak KIŞ KIŞLIĞINI PUŞT PUŞTLUĞUNU YAPAR yapacak bişey yok benim ricam bu ******* kılıklı yaratıklar benim şehrimin adını hiçbiryerde kulllanmasınlar analarınıda alıp defolup gitsinler
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı 58MUAMMER58'a Teşekkür Ediyor...
bunlar gibi tonlarca var daha malesef ! neyse agzimi bozmiyacagim bu mubarek gunlerde