Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Çalımbay Beşiktaş ile Görüşmem Olmadı
Alt 28.03.2012, 14:38   #11
risale69
Yiğido

126 Mesajına 247 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 755 risale69 COK SEVILEN BIR KISIrisale69 COK SEVILEN BIR KISIrisale69 COK SEVILEN BIR KISI
Standart Cevap: Çalımbay Beşiktaş ile Görüşmem Olmadı

diyelim ki gittiniz beşiktaşı süper lig şampiyonu yaptınız , bu başarı değildir hocam.
asıl başarı sivas gibi orta halli bir takımı uzun vadeli projelerle kurumsallaştırmak, 4 büyüklerle her alanda rekabet edebilir hale getirmektir. sayenizde 4 büyüklerle sahada başa çıkabiliyoruz ama diğer alanlarda katetmemiz gereken daha çok yol var. bunu da ancak sizin gibi işini aşkla seven tecrübeli bir t. direktör yapar.
bu sene, takıma oynattığın futbolla başımızı önümüze eğdirmedin hocam, bizi bırakma .
risale69 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 5 Kullanıcı risale69'a Teşekkür Ediyor...
Alt 28.03.2012, 14:40   #12
ec58
Yiğido

67 Mesajına 116 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 628 ec58 FAZLA SÖZE GEREK YOKec58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

Telefon dinlemelerindeki; Rıza Hoca ile ilgili yorumları düşündüğümde;

Gitme ihtimali daha fazla;

BJK gel derse gider gibi...
ec58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 28.03.2012, 15:03   #13
serkan_ozcan58
Yiğido

serkan_ozcan58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

157 Mesajına 222 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 serkan_ozcan58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

sen bizim efsanemiz olmaya yaklaştın ve olacaksın rıza hoca türkiye kupasını getir sivasımıza ben buna yürekten inanıyorum...ve busene de bizdesin buna da inacım tam yarı yolda bırakıp gitmez hocamız
serkan_ozcan58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda serkan_ozcan58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 28.03.2012, 15:09   #14
B.DUMANLI
Usta Yiğido

2.031 Mesajına 3.824 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1139 B.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekannt

Bu olay Fikret Orman´ín kongre öncesi ortaya attigi bir fikirdi.Secimi kazandi.Kongre öncesi yollarina yerli bir hocayla devam edeceklerini vaad etmisti.Illede Riza hoca diye birsey yok ortada,hersey anlasmaya bagli.
B.DUMANLI isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 28.03.2012, 16:21   #15
poolat58
Usta Yiğido

poolat58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

952 Mesajına 2.168 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 796 poolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yok

hocam o adamlar ligi 3. bitirdiğin taktirde senin emeklerine bakmaksızın gönderirler olan size ve bize olur. kal SİVASSPORumuzda ve bizi yine avrupalar dök. seneye 4-5 tane iyi oyuncuyla sen bu takımı şampiyonluğa oynatırsın...
poolat58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı poolat58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 28.03.2012, 17:46   #16
karasarlıyiğido
Yiğido

77 Mesajına 114 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 603 karasarlıyiğido FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

en büyük yiğido sensin rıza hoca..para pul konusmadan olumsuz sartlara rağmen düsen takımı sırtladın ilk beşe soktun helal olsun sana gitsende kalsanda sen bizim rızamızsın ama kal hocam kalda seneye sallayalım şu ligi canım benim allah işini gücünü rast getirsin...
karasarlıyiğido isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı karasarlıyiğido'a Teşekkür Ediyor...
Alt 28.03.2012, 18:00   #17
tekdoktiri
Tecrübeli Yiğido

tekdoktiri - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

94 Mesajına 125 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 664 tekdoktiri FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

b j k adam olsaydı yollamasaydı zamanında giderse yazıklar olsun hocaya yapılacak çok şeyvardaha derim
tekdoktiri isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda tekdoktiri'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 28.03.2012, 19:30   #18
kamışlı58
Tecrübeli Yiğido

209 Mesajına 321 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 654 kamışlı58 ist ein wunderbarer Anblickkamışlı58 ist ein wunderbarer Anblickkamışlı58 ist ein wunderbarer Anblickkamışlı58 ist ein wunderbarer Anblickkamışlı58 ist ein wunderbarer Anblickkamışlı58 ist ein wunderbarer Anblickkamışlı58 ist ein wunderbarer Anblick

rıza hoca bu takımda efsane olacak bu ligde sivassporumuzdan iyi kulüp yok bu takım seneye kesinlikle şampiyonluga oynayacaktır
atom karınca hocamızın gidecegini sanmıyorum
hiç kimse sevildigi yerden ayrılmaz
kamışlı58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda kamışlı58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Burası Benim Evim
Alt 28.03.2012, 19:41   #19
SivasSpor.Com
Site Habercisi

SivasSpor.Com - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.971 Mesajına 24.141 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 SivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yok
Standart Burası Benim Evim

Benim için Sivasspor çok çok önemli. Ben kulüp gibi görmüyorum, burası benim evim'' , seneye en fazla 5 - 6 transfer yapacağız.

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Beşiktaş'a gideceği yönündeki iddiaların gerçeği yansıtmadığını belirterek, ''Bize gelen bir şey yok. Görevimizin başındayız ve çok büyük bir sorumluluk taşıyoruz'' dedi.

Çalımbay, kulüp tesislerinde düzenlediği basın toplantısında, Sivasspor'un bu sezonki performansı, ligdeki ve Türkiye Kupası'ndaki hedefleri ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Bir basın mensubunun, Beşiktaş'ta yönetim değişikliğinin ardından isminin siyah-beyazlı ekiple anıldığını belirtmesi üzerine Çalımbay, ''Bize gelen bir şey yok. Şu anda görevimizin başındayız ve çok büyük bir sorumluluk taşıyoruz'' ifadelerini kullandı. Sivasspor'u bir kulüpten ziyade evi gibi gördüğünü anlatan Çalımbay, ''Biz buradayız ve bizim de sorumluluklarımız var, hedeflerimiz var, biz bunları da gerçekleştireceğiz'' dedi.

Beşiktaş ile ilgili kimseyle görüşmediğini, böyle bir haberin çıkarılmasının çok çok yanlış olduğunu kaydeden Çalımbay, ''Şu anda orada teknik direktör var, Tayfur hoca orada, hocaları var. Ve onların da çok önemli maçları var. O yüzden bunlar asılsız şeyler. Bizim tek düşüncemiz burayı başarılı bir hale getirmek, kalan maçlarımızı mükemmel şekilde bitirmek, başka bir düşüncemiz yok. Şu anda bizim hedefimiz var, o yüzden de Sivasspor'da bu sene yaşadığımız şeyleri iyi bir şekilde noktalamak istiyoruz. Onun için de şu anda başka bir şey düşünmüyoruz'' diye konuştu.

Sözlerinin çarpıtıldığını ifade eden Çalımbay, şöyle devam etti:

''Ben hiçbir zaman Beşiktaşlılığımı da gizlemedim. Benim doğduğum yer burası, büyüdüğüm yer Sivas ama futbola Beşiktaş'ta başladım, Beşiktaş'ta bitirdim. Onun için benim söylediğim her laf çok şekilde çarpıtılıp yazılıyor, çiziliyor. İşte ben komik bir şey söylüyorum, 'Rıza hoca yeşil ışık yaktı' diyorlar. Yani şimdi oraya kim gelirse gelsin, şu anda başkanlığa Fikret Orman geldi, tabii ki bizim bildiğimiz, camiadan tanıdığımız insanlar. Ama benim görüşmem olmadı, öyle bir şey kesinlikle yok. Benim şu andaki tek düşüncem Sivasspor'u bu sene mükemmel bir yerde bitirtmek, başka bir düşüncem yok.''

''Benim için Sivasspor çok çok önemli''

Sezon sonunda Beşiktaş'tan teklif gelmesi halinde nasıl hareket edeceğinin sorulması üzerine Çalımbay, ''Bence şu anda konuşulacak zaman değil, şu anda iki takımın da, bütün takımların da maçları var. Herkesin bir sorumluluğu var. Şu anda bence olayı gündeme getirmek hem Beşiktaş'a büyük zarar verir. Çünkü orada iki teknik direktör arkadaşımız var. Bizler de buradayız, bizim de sorumluluğumuz var.

Bu sezon Sivasspor olarak hep pozitif bir futbol oynadıklarını, kazanmak için mücadele ettiklerini ve netice itibariyle ligde şu anda istedikleri yerde olduklarını ifade eden Çalımbay, ''Şu anda çok iyi bir konuma geldik, Sivasspor hem kupada, hem ligde play-off iddiasını devam ettiriyor. Maçlarımız var, enteresandır, 2 maç oynarsan play-off'a kalıyorsun, iki maçı kazanırsan da Türkiye Kupası'nda final oynuyorsun. Burası bizim için hedeflediğimiz bir yer, mükemmel bir yer. Tüm futbolcularımız bunun bilincindeler. Bütün amacımız bu 2'şer maçları çok iyi şekilde bitirip, hem play-off'a kalıp, hem de Türkiye Kupası'nda final oynamak. Eksikler olmasına rağmen bunu yapacak güçte takımız'' diye konuştu.

Deplasmanda tüm maçlarda gol attıklarını, iç sahada da iyi bir grafik çizdiklerini belirten Çalımbay, İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşısında final niteliğinde bir maça çıkacaklarını kaydederek, bir yılın emeğini bu maçla alacaklarını, bu maçı kazandıkları takdirde ligde ilk 8'i garantileyeceklerini belirtti.

Türkiye Kupası'nın, play-off'a göre UEFA Avrupa Ligi'ne katılmak için daha kısa bir yol olduğunu belirtilmesi üzerine Çalımbay, ''İkisine de önem veriyoruz, bizim düşüncemiz o. Ama öyle bir kritik yerdeyiz ki, ikisi de olabilir de olmayabilir de. Çünkü zor maçlar oynayacağız'' ifadelerini kullandı.

Çalımbay, hedeflerine ulaşabilecek güçte bir takım olduklarını, ancak takımın sahada göstereceği performansın önemli olduğunu söyledi.

Arka adalesinde yırtık olan genç oyuncu Ziya Erdal'ın en az 2-3 hafta oynayamayacağını, Mehmet Nas'ın dizindeki problemi nedeniyle büyük ihtimale 2 hafta forma giyemeyeceğini, Faty'nin hafif sakatlığı olduğunu belirten Çalımbay, sakatlığı nedeniyle uzun süredir sahalardan uzak kalan Hayrettin Yerlikaya'yı tam iyileşmeden oynatmayı düşünmediğini, onun yerine genç oyuncu Kağan Konuk'a şans verdiklerini kaydetti.

Sivasspor'u iyi bir yere getirmekle birlikte takıma oyuncu kazandırmanın da çok önemli olduğu ifade eden Çalımbay, bu sene çok fazla transfer yapmadıklarını belirterek, ''Seneye de en fazla 5-6 transferle yolumuza devam edeceğiz'' ifadelerini kullandı.

Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....

Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....
SivasSpor.Com isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda SivasSpor.Com'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Cevap: Burası Benim Evim
Alt 28.03.2012, 19:52   #20
B.DUMANLI
Usta Yiğido

2.031 Mesajına 3.824 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1139 B.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekannt
Standart Cevap: Burası Benim Evim

Maclar bitmeden bu gibi dedikodularla ortami germek isteyenler ,sadece reyting pesinde olan kisilerdir.
B.DUMANLI isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda B.DUMANLI'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...

Etiketler
benim, beşiktaş, burası, Çalımbay, evim, görüşmem, olmadı, İhanet etmem ettirmem

Seçenekler Arama
Stil