kardeşim ermanı mutlaka oynatacaktır ben yedek tutacagına ınanmıyorum
Bende öyle düşündüm ama o durumda da Atıfı kesmesi lazım.Bu 2 oyuncunun oynadıkları mevki aynı.Hazırlık maçını da izledim Atıfın performansı çok iyiydi.Defans yönünün daha ağır basacağı maçlar olacaktır mutlaka o durumlarda Atıfı yedeğe çekip,Ermanla başlayabilir. Kadir'in yanında Faty oynayabilir.Diğer maçlardada Atıfı kullanabilir.Atıfın oldupu maçlarda Kadir-Alican,Erman'ın oynadığı maçlarda ise Kadir-Fayt ikilisi orta sahada düşünülebilir.
bende senin ilk kadron gibi o beş ismide takımda görmek isterim.ancak böyle bir taktikte kadirin önündeki dörtlünün takım savunmasınıda hiç aksatmadan yapmaları gerekiyor ki böyle oynayalım.
4-2-3-1 oynarız ve ileride dörtlüden cerny,erman ve eneramo kesin takımda olur. aatıf iyi olursa erman kanada kayar grosicki oynamaz(aslında en büyük yıldızımız grosicki ama bir kendini oynamaya verse, çalışssa) yok aatıf beklenileni veremezse bu sefer cerny-erman-kamil-eneramo dörtlüsü olur.
__________________ başarılar sivasspor, şampiyon sivasspor...
daha dun isyan eden taraftarlar simdi pozitivlesti bu guzel bir sey ama be hala 2-3 transferin gerekli oldugunu dusunuyorum ozelikle erhan ve doga transferleri beni memnun etmedi
abdulkadir aatif ve alalbilirsek eneramo yaptigimiz 3 transfer bunlar
Bence Murat Akça'yı Rajnoch'un yerine oynatırsak ve bir istikrar yakalarsa işte o zaman çok iyi olur.(Rajnoch'u beğeniyorum ancak yabancı kontenjanı sıkıntı olabilir.) Ama yine de kadroma Rajnoch'u yerleştiriyorum.
Yabancı kontenjanı için mecburen kalede Korcan diyorum
-------------Korcan--------------
Uğur----Navratil----Rajnoch----Ziya
------------ Kadir ----------------
------------Cerny-----------------
Grosicki ----- Aatıf-------Erman----
-------------Eneramo--------------
veya Grosicki'nin formsuz olduğu maçlarda Eneramo,Bednar ikilisi birlikte oynayabilir farklı bir oyun düzeninde.
Kadir ve Cerny'yi libero gibi düşündüm ancak Cerny'yi biraz daha hücuma yakın düşündüğüm için Kadir'in önüne koydum. Kadir zaten oyunu iki yönlü oynayabilen bir oyuncu Kadir'in çıkışlarında Cerny Kadir'in bölgesini savunmalı Cerny'nin çıkışlarında da zaten geride Kadir kalır Savunmanın önünü de sağlama almış oluruz bence böylelikle. Ben tek forvet yerine iki forvetle oynanılmasını tercih ederdim ancak hem yabancı kontenjanı sıkıntısından dolayı hem de direk bir oyuncuyu kesip yerine Bednar'ı koyabileceğim kimseyi düşünemedim.