Cevap: Sivasspor'da İç Harekat
Batuhan'ı kim getirdi arkadaşlar? Başkanımız. 1'i gitti ama 8 kişi aldık diyen ama aldıklarının durumu ortada olan kim? Asbaşkanımız. Demek ki yönetim transferden anlıyor!
Rengifo'yu kim getirmişti? Carlos. O da bu işten iyi anlıyor!, belli ki. Yukarıda Kadir arkadaş'ın söylediği gibi ben de yapılacak transferlerden korkuyorum. İşe yaramaz sekiz kişi daha almaları ve sene sonu alt lige giderken geri yollamalarından korkuyorum.
O yüzden Sivasspor'u bilen , bizim oğlan!larla sezon sonuna kadar anlaşılmasını istiyorum. Kim bu bizim oğlanlar? Erman, Eneramo, Aydın gibileri.
Dere geçerken at değişmez. Bu sözle Carlos'un vazgeçilmez olduğunu kastetmiyorum. Hangi oyuncu ya da teknik adam gelse takım düzeni ve oyun sistemiyle bu sezon çok fazla oynanamaz. Şu an yapılabilecek şey, aksayan yerlerin tamiri, rakibe göre taktik ve oyun stratejisi, moral ve kondisyonu artırıcı tedbirler alınması olabilir.
Hedef belli artık. Süperligde kalmak. Ayıp değil bunu söylemek. Şu an en az 10 takımın da hedefi bu zaten. 3 takım düşecek. Hakem atama ve yönetimlerini de düşünürsek düşmesi beklenen takımlar içinde biz de varız.
Maceraya gerek yok. Bizi bilen oyuncuları yeniden çağıralım bence.
Ligde kalırsak sezon sonu tamamen yeniden yapılanma olabilir. Asıl harekat sezon sonu olmalıdır.
|