Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Serbest Alan, Sivas Paylaşım, Sivas Forum, Sivaslılar > Kilitli Konular

Kilitli Konular Kilitlenmiş Konular

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Alt 14.10.2005, 15:04   #11
CÜSSKB-Aynur
Usta Yiğido

CÜSSKB-Aynur - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

64 Mesajına 176 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1046 CÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
arifcoskun Nickli Üyeden Alıntı
Bayan sız bir toplum düşünülebilinirmi? Belki hemcinslerim biraz alınacak ama bayanlar daha dikkatli her konuda.Mesela trafikte bile ne kadar kurallara uyarak araç kullanıyorlar. Hani derlerya duymuşunuzdur,ev işlerinde bayan eli değmeli derler.Bayan olan yerde düzen olur, bayan olan yerde tertip olur.Bayan olan yerde küfür olmaz,kavga olmaz. Onun için çeşitli spor etkinliklerine bayanları daha çok kazandırmak gerek. Türbünlerde herkes eşiyle ablasıyla,kardeşiyle birlikte gelse izlese kötümü olur. Herşey erkeklerin tekelinde değilki.
Herkese saygılar
Arif bey, ne kadar güzel yazmışsınız, teşekkürler.
Alt 17.10.2005, 16:39   #12
sasha
Acemi Yiğido

sasha - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1 Mesajına 1 kez Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 sasha ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

hayır ben arkadaşlarıma katılmıyorum..siteden gayet memnunum ...ama bazı memnuniyetsizliklerim var
*mesela fotoğraflar bolumunde yeteri kadar foto yok..maçlarda daha fazla fotoğraf çekilmeli diye dusunuyorum
*futbolcularla röportaj yapılıp konulabilir
*chat odalarına girdiimde gorduum muhabbetten hiç hoşnut deilim...yok bıçaklarım seni gebertirim seni nerdesin lan adresini ver gibi dalaşmalardan oteye gitmiyo genelde...ve bu bi bayan olarka beni rahatsız ediyo...
*maçlara gidemiyorum..bazı tararftarlar asılma politikalarını aç bakışlarını maç dışına taşısınalr lutfen..dışarıda yeteri kadar tacize maruz kalıyoruz...maçlara sivasspor adına kaldırılan otobusle gelmek isterim..şen şakrak ortam olsun isterim ama imkansız
sasha isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
HAYDİ SİVASLI BAYANLAR TRİBÜNE
Alt 17.10.2005, 19:27   #13
MENEKŞEBACI
Yeni Yiğido

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 MENEKŞEBACI ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart HAYDİ SİVASLI BAYANLAR TRİBÜNE

BİZLER SİVASIMIZI GÖNÜLDEN DESTEKLEYEN BAYANLAR OLARAK TRİBÜNLERDE
YERİMİZİ ALMAYA BAŞLARSAK KARSI CİNSTEN HEMŞERİLERİMİZ BİZLERİ TRİBÜNLERDE GÖRMEYE ALIŞACAK YADIRGAMAYACAKLARDIR.BEN OLİMPİYAT TAKİ İKİ MAÇA GİTTİM SAYIN HEMSEHRILERIMIN TARAFTARLIGINDAN SON DERECE MEMNUN KALDIM.
MENEKŞEBACI isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 18.10.2005, 13:32   #14
asabiler_1998
Yeni Yiğido

asabiler_1998 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 0 asabiler_1998 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

ADANADAN SİVASA SELAMLAR
asabiler_1998 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 18.10.2005, 14:11   #15
yusuf_07
Tecrübeli Yiğido

yusuf_07 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

22 Mesajına 27 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 yusuf_07 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

ABİ BİZİM İSTEK VE FİKİRLERİMİZ NOLCAK....HEP BAYAN TARAFTARLAR...
EŞİTLİK İSTİYORUZ..................... ....
Alt 18.10.2005, 16:12   #16
deniz
Yeni Yiğido

deniz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 0 deniz ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
twity_58 Nickli Üyeden Alıntı
Rüstü abicim bu site için sana cok tesekkurlerımı ıletıyorum.... cidden bana cok sey kattğını düsünüyorum.. bircok sivaslıyla tanıstım bircok abi ve kardes edindim... yoksa kimin aklına gelırdı kı yollarımızın kesısmesı fakat bu site sayesınde yollar kesiyor yani buyuk bır aracı oluyor..

kendı adıma ıtıraf etmem gerekırse bende bır alıskanlık hatta alıskanlıktan da öte bır hobiye dönüstü bu site... istanbul kıtaları baglıyor bu sitede işte bizlerı baglıyor bırıbırıne... dunyanın heryerınden katılan destekleyen yıgıdoların varlıgını bılmek cok onur ve guru verıcı ...bende böyle güzel bir siteyı bize kazındırmak da emegı gecen herkes ten Allah razı olsun dıyorum tesekkur edıyorum

böyle devam edelimmm...
KUBRA BACIM ÇOK GUZEL YAZMIŞSIN AĞZINA SAĞLIK BACIM BENDE KUBRA BACIMA KATILIYORUM.
BU SITEYE UYE OLALI TAM 8 AY OLDU.IYIKIDE UYE OLMUŞUM ÇÜNKÜ BURDA OLMAKTAN ÇOK MUTLUYUM GERÇEK DOSTLUK VE KARDEŞLIK BURDA.BU SITEYI BIZE KAZANDIRANLARIN EMEĞİ GEÇENLERIN ELLERINE SAĞLIK IYIKI VARSINIZ.BURDAN SIZE ÇOK TEŞEKKUR EDIYORUM.BURDA BIRÇOK INSANLA TANIŞTIM EN ONEMLISIDE BENIM İÇİNDE ONEMLI OLAN BİRİYLE TANIŞTIM.ÇOK MUTLUYUM ONLA TANIŞTIMA İYİKI VARSIN AŞKIMM CANIMMMDENIZIM_58' E
deniz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 18.10.2005, 16:35   #17
yusuf_07
Tecrübeli Yiğido

yusuf_07 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

22 Mesajına 27 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 yusuf_07 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
sasha Nickli Üyeden Alıntı
hayır ben arkadaşlarıma katılmıyorum..siteden gayet memnunum ...ama bazı memnuniyetsizliklerim var
*mesela fotoğraflar bolumunde yeteri kadar foto yok..maçlarda daha fazla fotoğraf çekilmeli diye dusunuyorum
*chat odalarına girdiimde gorduum muhabbetten hiç hoşnut deilim...yok bıçaklarım seni gebertirim seni nerdesin lan adresini ver gibi dalaşmalardan oteye gitmiyo genelde...ve bu bi bayan olarka beni rahatsız ediyo...
*maçlara gidemiyorum..bazı tararftarlar asılma politikalarını aç bakışlarını maç dışına taşısınalr lutfen..dışarıda yeteri kadar tacize maruz kalıyoruz...maçlara sivasspor adına kaldırılan otobusle gelmek isterim..şen şakrak ortam olsun isterim ama imkansız
MÜKEKKEMMEL Bİ YAZI OLMUŞ TEBRİKLLER......
ÖZELLİKLE CHAT ODASI HAKKINDAKİ DÜŞÜNCELERİ ÇOK DOĞRU BİRAZ DAHA SEVİYELİ OLUNMALI......STADLARDA İSE VALLA BEN ANTALYADA BÖYLE BİŞEYE RASTLAMADIMM...
Alt 18.10.2005, 17:40   #18
MERİÇ
Tecrübeli Yiğido

MERİÇ - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

27 Mesajına 33 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 830 MERİÇ isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Bence bu site bayanlar için olan en iyi sitelerdendir.bence bayanlarda böyle düşünüyodur.....burada küfür yok ,bi şey yok............
MERİÇ isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 18.10.2005, 19:57   #19
1967_DERNEK_NAİL
Yiğido

1967_DERNEK_NAİL - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2 Mesajına 12 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 777 1967_DERNEK_NAİL isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
sasha Nickli Üyeden Alıntı
İMKANSIZ DİYEBİRŞEY YOK TUR KARDEŞİM SEN MAÇLARA KALDIRILAN OTOBÜLE MAÇA GİTMEKİSTERSEN BUYURGELBİZE KATIL 1967 GENÇTARAFTARLARDERNEGİ HİÇBİŞEKİLDE RAHATSIZDAOLMAZSIN VEİNANIYORUMKİ DEVAMLI BİZLE MAÇAGİTMEKİSTERSİN
1967_DERNEK_NAİL isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 18.10.2005, 20:39   #20
Sweetgirl
Yiğido

Sweetgirl - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

58 Mesajına 127 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 782 Sweetgirl COK SEVILEN BIR KISISweetgirl COK SEVILEN BIR KISISweetgirl COK SEVILEN BIR KISI
Rotes Gesicht

Alıntı:
arifcoskun Nickli Üyeden Alıntı
Bayan sız bir toplum düşünülebilinirmi? Belki hemcinslerim biraz alınacak ama bayanlar daha dikkatli her konuda.Mesela trafikte bile ne kadar kurallara uyarak araç kullanıyorlar. Hani derlerya duymuşunuzdur,ev işlerinde bayan eli değmeli derler.Bayan olan yerde düzen olur, bayan olan yerde tertip olur.Bayan olan yerde küfür olmaz,kavga olmaz. Onun için çeşitli spor etkinliklerine bayanları daha çok kazandırmak gerek. Türbünlerde herkes eşiyle ablasıyla,kardeşiyle birlikte gelse izlese kötümü olur. Herşey erkeklerin tekelinde değilki.
Herkese saygılar
Gercekten cok haklisin bayansiz bir toplum düsünülmez. Ama su trafik diyorsun yaaaa iste dogrusunu istersen ben bir bayan olarak bazi bayanlarin o cok dikkatli kullanmalarina kiziyorum. Hele bugün en az 10 bayan o fazla dikkati yüzünden bana kaza yaptirtiyorlardi. Ya hangi insan yesil isik oldugu halde frenler. Bi söylermisin. Yada hangi insan bir TIR in bile gecebilecegi yerde aniden fren yapar ve bekler. Ya su trafik konusunda inan yarama basiyorsun. Dogrusu erkeklerin coguda ayni. Neyse eger birilerini kirdiysam özür dilerim ama bu benim düsüncemmmmmm..........

Ha bu arada konu nerden nereye geliyor farkindamisiniz arkadaslar......

Sweetgirl isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama
Stil